twiggy Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 http://www.suomy-usa.com/hindex.htm Kliknijcie na EXTREME,model Andrew Pitta.Jak Wam sie podoba? :P [ Dopisane: 18-03-2006, 10:18 ]mx_filip_mxJa Ci polecam AGV.Najlepsze kaski produkuje ta firma!Jak cośto pisz na PW mam cośdla Ciebie (AGV RC-5 PRO) ...:::pozdro:::... :mrgreen:Może nie najlepsze ale jedne z najlepszych :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Jak Wam sie podoba? 8O 8O 8O 8O 8O 8Oogólnie to wszystkie te EXTREME mega wyglądają :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 http://www.suomy-usa.com/hindex.htm Kliknijcie na EXTREME,model Andrew Pitta.Jak Wam sie podoba? :Peh, kochana...nie od dziś wiadomo, że Suomy robi najładniejsze malowania na świecie :P, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Jak Wam sie podoba? 8O 8O 8O 8O 8O 8Oogólnie to wszystkie te EXTREME mega wyglądają :PZachorowałam... 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Suomy Extreme czy SHOEI XR 1000! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Suomy Extreme czy SHOEI XR 1000!jesli chodzi o pomysł na grafikę - Suomy,jesli chodzi o całą resztę (a przede wszystkim wykonanie) - Shoei.wybór należy do ciebie ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 kupuje shoei jak by ktos jeszcze miał tanio te xr 1000 w malowidle to by było extra!!! tanio tzn ponizej 1600zł thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 huh...przeczytalem wszystko.... fakt ze od 20 postu to juz po lebkach...osobiscie zdecyduje sie na UVEXa ktoregos z serii BOSS...co do parowania to pytanie..czy ktos nigdy nie probowal antyfoga do okularkow plywackich....w takich okularkach nie ma wentylacji jest wilgotno i nie paruja.. koszt takiego plynu to ok 30-40 zl.. za nie wiem na ile strczy przy powierzchni szybki kasku ale....to tak z ciekawosci ... druga sprawa z przyciemnianymi szybkami..te przecimniane normalnie to kiszka jest..wiem ze jest jakas technologia przydymiania czy cos..wtedy szybka jest uniwersalna..na sloncu sie sciemnia a w nocy widac jak przez zwykla..nie raza reflektory itd.. wiem ze takie jest rozwiazenie przy przyciemnianiu szyb samochodowych...z kaskiem mysle tez byla by mozliwosc... osobiscie w kwesti motorow to nie mam sporego pojecia ale moze da sie tu wykorzystac inne doswiadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maraas Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 A ja mam Takai'a, tylko bez szybki (dlatego nie paruje), bo na choppera. Mój kosztował 130 euro i był jednym z droższych. Naprawde fajny kask wg mnie - jak kto woli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Witam! Z racji odwiedzenia moto bazaru mam pytanie: ktory kask bedzie lepszy (nizsza polka wiec nie oczekuje cudow) probiker za 290 zl, nitro n-311v za 330 czy moze agv gp-1??? A moze jakies inne propozycje w kwocie powiedzmy do 350 zl??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 a ja kupilam AGV GP-PRO i jest super fajny, leciutki, elegancko widac przez fizjer i jest super wentylacja, aha i nic nie paruje, i nie potrzebuje juz otwierac szybke, zeby wziac oddech czy jak zaparuje szyba :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 kupuje shoei jak by ktos jeszcze miał tanio te xr 1000 w malowidle to by było extra!!!tanio tzn ponizej 1600złthxw fmmotocykle.com.pl widziałem coś takiego za 1500. Sprawdź na stronce i zadzwoń. Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachari Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Witam. A może mi ktoś wytłumaczyć ( bo nie bardzo się orientuję), jak mam rozumieć napis na kasku "replica". Co to jest podruba, jakiś gorszy gatunek, czy może coś jeszcze? Ogrody Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Witam. A może mi ktoś wytłumaczyć ( bo nie bardzo się orientuję), jak mam rozumieć napis na kasku "replica". Co to jest podruba, jakiś gorszy gatunek, czy może coś jeszcze? Zazwyczaj przed slowem replica jest wymienione nazwisko zawodnika startujacego w MotoGP czy innych zawodach motocyklowych. Oznacza to, ze jest to replica jego osobistego malowania kasku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachari Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Acha, mam już jasność, serdeczne dzięki. Ogrody Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi