GaCek Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 To wyjdź od kibla tam napewno złapiesz fale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Prince i ktoś jeszcze wcześniej pisał że trzeba roztaczać żeby wpakować simmering w miejsce placka. Ja pomierzyłem wszystko dokładnie po 5 razy i wyszło mi coś takiego:- szerokość wewnętrzna (pracująca ) 45- szerokość zewnętrzna 58 Dzwoniłem do mojego zaznajomionego sklepu i powiedzieli że mają:45x58x7lub 45x60x10 Więc teraz pytanie co robić?? pakować dwa zimmery te pierwsze, i mieć szerokość 14, czy roztaczać 2mm i wsadzać 10?? Wszystkie simmery są contecha, motoryzacyjne, dwu-kierunkowe. Z gory dzieki za porade:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 pytanko: Jaka cena w almocie: cylindry, tłoki i pierścienie do dniepra. bo nie mam kiedy zadzwonić..... kupowałem ostatnio tłoki z pierścieniami do urala ale oni niesprzedają należy zamawiać przez jakiś sklep który ma podpisaną z nimi umowę Ja zamawiałem przez SKUTER DĘBICZ firma solidna znajdziesz na necie bez problemu zadzwonisz i ci wyślą cena za moje 110 zł z wysyłką kupowałem ostatnio tłoki z pierścieniami do urala ale oni niesprzedają należy zamawiać przez jakiś sklep który ma podpisaną z nimi umowę Ja zamawiałem przez SKUTER DĘBICA firma solidna znajdziesz na necie bez problemu zadzwonisz i ci wyślą cena za moje 110 zł z wysyłką Prince i ktoś jeszcze wcześniej pisał że trzeba roztaczać żeby wpakować simmering w miejsce placka. Ja pomierzyłem wszystko dokładnie po 5 razy i wyszło mi coś takiego:- szerokość wewnętrzna (pracująca ) 45- szerokość zewnętrzna 58 Dzwoniłem do mojego zaznajomionego sklepu i powiedzieli że mają:45x58x7lub 45x60x10 Więc teraz pytanie co robić?? pakować dwa zimmery te pierwsze, i mieć szerokość 14, czy roztaczać 2mm i wsadzać 10?? Wszystkie simmery są contecha, motoryzacyjne, dwu-kierunkowe. Z gory dzieki za porade:D Napisałem Ci na priwat Należy nie tylko roztoczyć na 60 ale też trochę pogłębić Najlepiej zadzwoń do mnie TEL. 694-128-477 i simering najlepiej przetoczyć Wszystko przerabiałem na własnej du.... więc dzwoń bo szkoda abyś się męczył A co koledzy sądzą o wyważeniu koła zamachowego Robił to ktoś???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 jezeli masz taka mozliwosc to czemu nie, a najlepiej z walem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Ostatnio kupiłem na bajzlu łożysko do główki ramy takie same jak widoczne jest w załączonym linku.http://www.allegro.pl/item435698861_lozysk...dniepr_bmw.htmlI tu pytanie. Która miska pierwsza?? Płytsza (lewa na zdjeciu), kulki a następnie głąbsza (prawa na zdjęciu)??Jak to jest z kulkami?? W kaplecie brakowało paru sztuk (2-3) a po ułożeniu kulek obok siebie na bierzni wioczny jest luz między nimi http://img167.imageshack.us/my.php?image=img3794ks2.jpg Jak to jest??Czy powinno być tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Ja mam pytanie, czym charakteryzuje się wózek od emki, bo znalazłem taki wózek, i właściciel twierdzi że to od emki, i za oddaje to za małe pieniądze. Pozdrawawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 1. Rama sztywna lub na drazku skretnym (w zaleznosci od rocznika)2. Gondola na resorach cwierceliptycznych3. Dostep do bagaznika przez klape4. Blotnik plytki z wejsciem pod okragla lampke z przodu (taka "lufa") i lampka "maly zolwik" z tylu5. Kolo z piasta stalowa na polbeben, piasta gladka lub falbana w zaleznosci od rocznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 dzięki, jakie jeszcze motory miały dostęp do bagażnika od tyłu? kaśki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 http://www.armchairgeneral.com/rkkaww2/gal...2/M_72_pic1.jpg Od tyłu tzn od kanapy pasażera, k-750 tez miało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tRevor Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Cześć,przepraszam, że powtórzę pytanie, ale wyszukiwarka jest mało precyzyjna i nie mogę znaleźć tego czego szukam... Mianowicie jaki jest rozmiar szprych dla Dniepra MT12, jaki jest gwint itp. Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź bez wywodów na temat opcji "szukaj". PozdrawiamR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Innytruder Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 gwint M5,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 (edytowane) Ostatnio kupiłem na bajzlu łożysko do główki ramy takie same jak widoczne jest w załączonym linku.http://www.allegro.pl/item435698861_lozysk...dniepr_bmw.htmlI tu pytanie. Która miska pierwsza?? Płytsza (lewa na zdjeciu), kulki a następnie głąbsza (prawa na zdjęciu)??Jak to jest z kulkami?? W kaplecie brakowało paru sztuk (2-3) a po ułożeniu kulek obok siebie na bierzni wioczny jest luz między nimi http://img167.imageshack.us/my.php?image=img3794ks2.jpg Jak to jest??Czy powinno być tak? Kolejność misek powinna być następująca: głębsza na dół a płytsza na górę, chociaż na moje oko, łożysko które kupiłeś to zwykłe łożysko oporowe dostępne w handlu. W główce powinny być łożyska o nieco innym kształcie bieżni, tak, by kulki mogły przenosić również obciążenia poprzeczne (de facto takie łożysko jest odmianą łożyska skośnego kulkowego). Co do ilości kulek, to absolutnie taki luz jest niedopuszczalny, albo kulki są za duże albo powinny być w koszyku, co raczej się nie zdarza, albo po prostu powinny ściśle z niewielkim luzem do siebie przylegać. Edytowane 12 Września 2008 przez HD1940 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 http://www.armchairgeneral.com/rkkaww2/gal...2/M_72_pic1.jpg Od tyłu tzn od kanapy pasażera, k-750 tez miało.Nie lepiej sie nie odzywać niz wypisywac bzdury? Cześć,przepraszam, że powtórzę pytanie, ale wyszukiwarka jest mało precyzyjna i nie mogę znaleźć tego czego szukam... Mianowicie jaki jest rozmiar szprych dla Dniepra MT12, jaki jest gwint itp. Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź bez wywodów na temat opcji "szukaj". PozdrawiamR.Romiar szprych jest typowym rozmiarem dla dniepra MT12. Na co ci wiecej info? Typ gwintu był podany kilka postów wyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 ;) otwierany kosz mialy irbity i emki. z tym ze wajchy byly rozne (emka miala "kuleczke" m-61,62 i 63 "pazurek" Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Prince nie czepiaj się:^W uralu masz otwierany kosz poprzez klapę, w kaśce poprzez fotel . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi