przypadkowelitery Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Wiec jakby ktoś słyszał o czyms za ok 3 tysi to będę wdzięczny za info. A i nie odpowiedziałem. Samochód ma służyć do jazdy do pracy i do własnego użytkowania. Fajnie jakby pomieścił 4 osoby (stad tez nie myslalem o clio i corsie). Ale teraz to juz jeden pies, byle to nie była skarbonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) e36 bliżej 5 tys z benzyną żadnych starych diesli od bmw bo będziesz przeklinał ten świat i wyjedziesz do Bristolu z syndromem że polaczki cię zgnoiły i takie bliżej 5 tys bo wszystko do 2 to szmaty do palenia kapora pod remizą dla michoa i podobnych , ale koło 5 idzie coś fajnego niezgnojonego z gazem kupić nie ma sensu brać 1.6 chyba że żależy ci na oc -pierdolnięcie to ma jak jelcz z węglem a pali jak 2.0 , najlepiej 2.0 bena w żeliwnym bloku nawet jak trafisz po michoa z złotym łańcuchem na szyji to ciężko ten piec zgwałcić i obrzezać i duża szansa że to będzie jeździć..... ten samochód ma opinię jaką ma -gablota ubogiej dresiarni , drobnego kryminału i ubogich szybkich i wściekłych ale to jest dobre auto , bezpieczne , wygodne , hak jak najbardziej i z moto bez problemu , gaz też Jak głosi internetowa legenda najbardziej psują się auta francuskie ale realnie na lawetach jeżdżą auta niemieckie. ale jak w PL beta jest traktowana , jakby wziąć jakieś francuskie gówno czy VAGa i spuścić mu taką chłostę jak dostają bardzo małe wacki na jakiś choćby illegal nights to nawet na lawetę by o własnych siłach nie wjechał albo by końca nie dotrwał więc z czym do ludzi do chłosty oprócz japsów tylko BMW .... u kumpeli jest compact 1.6 użytkowany niezgodnie z przeznaczeniem lub jak kto woli pedalsko , nic kompletnie się nie dzieje a auto dużo jeździ jest zagazowane , tylko tyle że 1.6 w takiej ciężkiej budzie to mało na asfalcie jest kontrola trakcji jak w malanie.... z lemingowozów -ja miałem 4 lata tico , jedyna realna wada to że było to przednionapędowe , reszta to plusy pozbyłem się bo nie miałem na czym nóg położyć ale płakałem tydzień po nim , palił 4.5 benzyny ze świateł nawet dziczał jak kochanka po wypłacie , a części ? tylko do malucha są tańsze nawet do kibla piaggio graty są droższe :D najlepiej widać jakie auta są najtrudniejsze do zajebania przy kacie na wrak race -u nas to non toper syfiki wygrywają ale buma zaraz za nim ostatnio ziomek szedł jak zły non stop drugi , ujebały mu się poduchy trzymające piec i trzymał się na wale i zjechał do boksu zespawać ale nie zdążył i drugi był też syfik :D Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez michoa Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Z Klimą? chyba ma - ale pewnie znając życie to do nabicia :) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Wygodny i duży, ale to chyba z tamtych lat pochodzi powszechne przekonanie, że ford scorpio to masakrycznie drogi w serwisie samochód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 w tych skorpionach silniki to poezja, skrzynie też ok, dopóki nie zardzewieje to rewelacyjna fura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Jerry_ Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Do 5 kPLN to moge sprzedac moje E30 z 93r Touring z LPG. Uwaga dla Yubego klima jest i dziala :). Pare lat tym latam, troche rzeczy porobilem. Silnik 1,6 pali 10 lpg i Jelcza wyprzedzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 W tamcie taniego auta, to będę tu wrzucał okazje na zimę. http://olx.pl/oferta/polonez-atu-1-6-gli-58-tys-przebiegi-1-wlasciciel-CID5-IDh2lE1.html#13f51b67e1 Jedyne prawilne auto na zimę to Poldżer :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Jedyne prawilne auto na zimę to Poldżer :P ja malana kupiłem oj aż się boję :D ale jak dalej media , hipsterzy , zbuki i inne bzdety będą tak pajacować na punkcie tego złomu o realnej wartości 150 zł w stanie jezdnym( ja pamiętam jak cytynką 600 dachowaliśmy na żwirowni i wypadł z niego silnik i flaszka dla spawacza przerosłą wartość pojazdu i trafił do komnaty reinkarnacji , teraz pewnie jego dusza jest zaklęta w puszce konserwy albo ostrzu depilatora jakiejś piguły czy nerki i ma spokój ) to niedługo nie da się go kupić do 5 tys zł , już ceny są chore a idzie ku gorszemu ....... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przypadkowelitery Opublikowano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Yuby znasz je czy wydaja Ci sie ok z ogloszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Ciut droższyhttp://allegro.pl/lamborghini-aventador-lp-750-sv-faktura-vat-23-i6445132600.html#thumb/7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Mam, tyle że LP700-4 w białej perle; strasznie mało praktyczny i niezbyt ekonomiczny, więc na dojazdy do pracy mało się sprawdza - wolę coś z tego co proponował YUBY. Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Ten Pan od Lambo to zięć sąsiadki, przyjeżdża do niej co chwila rozmaitymi tego typu samochodami. Największe wrażenie zrobiło na mnie Ferrari w kolorze lustrzanie błyszczącego złota - kicz do kwadratu. Ciekawe kto takimi jeździ, Nowi Ruscy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Ten Pan od Lambo to zięć sąsiadki, przyjeżdża do niej co chwila rozmaitymi tego typu samochodami. Największe wrażenie zrobiło na mnie Ferrari w kolorze lustrzanie błyszczącego złota - kicz do kwadratu. Ciekawe kto takimi jeździ, Nowi Ruscy?kiedys 'w modzie' byly zlote zeby ;) jak widac poprzeczka zostala podniesiona ;) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Kilka lat temu w Marbelli w porcie stał sobie złoty Bentley cabrio na ukraińskich numerach:) ale moda juz mineła, teraz jest tam moda na Lambo, Ferrari i Koenigsegg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Mario, takiego bordo Berlingo miałem, 1,9 D ( 1905 cm sześć), dach przesuwany, dupowóz, ma parę mankamentów, ale jak kto ma łeb i miejsce to da radę sam zrobić a oto one:- napinacz paska- łożyska alternatora- maglownica/wspomaganie ( ja szukałem bez wspomagania- wszak Bozia dała siłę w rencach mimo mej ogólnoknypkowatości hahaha)- te alarmy na pin i różne inne udziwnienia- podatny na korozję, trzeba jak najszybciej reagować- ja oddałem w dobrej wierze do warstatu na naprawę : ręcznego, wahaczów, układu kierowniczego, maglownicy, przegubów, nie pamiętam jeszcze czego- zapłaciłem ok. 2800zł, i potem jeszcze z bratem musielim poprawiać: ręczny( bo nie działał), założyć właściwie osłonki przegubów, wymienilim wszystkie łączniki i tuleje na wahaczach, oraz sworznie układu kierowniczego( patałachy zbili młotkami sworznie żeby się trzymały na "kuli") i dolelim oleju do skrzyni biegów - inny samochód...Sprzedałem, bo jeszcze trza było poprawić wizualnie i naprawić ogrzewanie, ja już nie miałem czasu i miejsca na poprawki... silnik nigdy nie zawiódł, zawsze odpalał, przeszedł test na 50 % olej napęd+ 50% olej z biedronki - zero spadku osiągów, ładnie pachnące spaliny... w środku przewoziłem po wyjęciu tylnych siedzeń i max złożeniu przedniego prawego, Suzi DR 350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi