granat Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 znalazłem ze 120:-) i tak mam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) Ma może ktoś wymiary, bądź namiary na simeringi kół do K750 lub dnieprasa? Bo takie mam koła a z poprzednich uszczelniaczy zostały tylko trociny. Edytowane 30 Czerwca 2008 przez ventura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 http://sowiet-moto.neostrada.pl/ - wejdz w M-72/ koło Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manias Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 witam, nie do końca widzę aby w emce był tam simmering, przecież zaraz po skrętce którą wkręca się w piastę przychodzi dekielek, poprawcie mnie jeśli się mylę, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumiś714 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 A może ukrył się w skrętce? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manias Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 ale to nie w emce na półbębnach, tam w skrętce jest metalowa tulejka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Witam po małej przerwie. Obecnie jestem ze swoim m 63 na takim etapiehttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...d7fc92e3af.htmlI przy okazji rodzą się dwa pytania:1.Gdzie mogę dostać dotoczony dekiel do prądnicy od malucha żebym mógł ją wpasować do silnika.Były kiedyś takie na allegro dotoczone z aluminum ale nie mogę tego teraz namierzyć.2. Od czego skombinować przedni reflektor na H4, w późniejszych uralach montowano takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Nie no gUral ładny, tylko wywal Junakowską tylną lampkę bo nie pasuje do rusa.Skoro nie ma przystawki na allego to trzeba poczekać :wink: z pewnościa za jakiś czas znowu pojawi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Masz wiadomość na priwat mam dekiel do prądnicywkład lampy najlepiej z urale m-67 ale ciężko dostać Masz wiadomość na priwat mam dekiel do prądnicywkład lampy najlepiej z urale m-67 ale ciężko dostaćPodaj adres i jakiś tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Łojesusiesmaryjo. Ale miks. Tam lampka to pikuś. Ale koła, tylni błotni, no dobra wycacny rusek ale z nazywaniem uralem to już chyba przesada. Dekiel prądnicy można sobie dorobić, a wkład H4 to ciężka sprawa bo jest pewnie w każdym sklepie motoryzacyjnym ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeh750 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 (edytowane) Od czego skombinować przedni reflektor na H4, w późniejszych uralach montowano takie? Cześć, wkład reflektora H-4 pasuje od Żuka ,Nysy itp. trzeba tylko obciąć uszy do mocowania w samochodzie i po bólu, ma jedną wadę ciut wystaje do przodu poza ramkę. jak dobrze poszukasz to nowy kosztuje ok. 30 zeta razem z żarówką. ;) :biggrin: :buttrock:Tu z pewną dozą wyobraźni można zobaczyć ile wystaje, jest to co prawda lampa od emki ale w Uralu jak jest ramka z daszkiem to jeszcze mniej widać.http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ac09d8ad3557b259.html :D Edytowane 26 Października 2008 przez grzeh750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Łojesusiesmaryjo. Ale miks. Tam lampka to pikuś. Ale koła, tylni błotni, no dobra wycacny rusek ale z nazywaniem uralem to już chyba przesada. Dekiel prądnicy można sobie dorobić, a wkład H4 to ciężka sprawa bo jest pewnie w każdym sklepie motoryzacyjnym ;] Aż tak cię poraziło? Zapomiałeś jeszcze o zbiorniku. A poza tym tak sie składa że w takim komponencie był przywieziony i nie jest to moja żadna abstrakcja. Jak masz tylny płaski błotnik od M63 to ja chętnie kupie. A puki co składam to co mam bo inaczej z robotą można się zasrać. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Łojesusiesmaryjo. Ale miks. Tam lampka to pikuś. Ale koła, tylni błotni, no dobra wycacny rusek ale z nazywaniem uralem to już chyba przesada. Dekiel prądnicy można sobie dorobić, a wkład H4 to ciężka sprawa bo jest pewnie w każdym sklepie motoryzacyjnym ;] Prince jak pamiętam mieliśmy finalizować zakup pompy do urala [ nowej] i jakoś bez echa co z tobą albo masz albo nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Jak masz tylny płaski błotnik od M63 to ja chętnie kupie. Mam jakaś tylnia blache do strucla. Nie wiem który model. 20 zł i jest Twoja. Prince jak pamiętam mieliśmy finalizować zakup pompy do urala [ nowej] i jakoś bez echa co z tobą albo masz albo nie.Były -sie skonczyły. Jak bedą to cena w okolicy 100zł. Moze w przyszłym tyg. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Mam jakaś tylnia blache do strucla. Nie wiem który model. 20 zł i jest Twoja.Były -sie skonczyły. Jak bedą to cena w okolicy 100zł. Moze w przyszłym tyg. :icon_eek: A w jakim stanie? Cudu się nie spodziewam ale żeby było do czego lampe przyłapać :) Jak masz jakieś zdjęcie to podeślij na : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi