stormraider Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Czy ja napisalem,ze ty kozaczysz ? Zasugerowalem tylko,ze kozaczenie zaczynajac przygode z enduro moze byc nie na miejscu. Chociaz pewno sa i tacy co by z poczatku poradzili sobie z mocniejszym sprzetem. Mowisz,ze kazdy moze wyrazac swoja opinie - no to ja tez wyrazilem wiec o co chodzi ? Peace :biggrin: Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoszymek666 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 no ok, ok :) ja tylko mówię, żeby przed zakupem obcenił też mocniejsze motorki - tak dla porównania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelmlody Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Witam jestem maniakiem motorków miałem już ich 5, ostatnio mam simsona s51 po 3 szlifie sprzedaje go i przesiadam się na 125 ccm cross/enduro. Najbardziej wpadł mi w oko suzuki dr 125 prosze powiedzieć coś o tym sprzęcie, głównie zalaży mi na mocy i oczywiście bezawaryjności a nie na szybkości, czy ten motor posiada jakieś blokady? Jakie są wasze opinie na temat tego modelu? A może jakieś inne propozycje? Na ten cel mam przeznaczone 3500zl. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Wyszukiwarka panie kolego, wyszukiwarka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelmlody Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 sorki jestem nowy więc chyba wybaczycie?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroo Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 wg dozbieraj kasy i kup dr 350.125 w czterosuwie raczej słabiutko jedzie.kiedys przejechałem sie xr czy czyms takim o poj 125 i byłem zdziwiony ze to taki muł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 on ma 15 lat :icon_mrgreen: dr125 bede idealna. kupi ponizej 3 koła za reszte ubranie olej itp :notworthy: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 jak chcesz moc to nie pakuj kasy w 125 4T. Lepiej kup sobie cos w dwusuwie. Polecam DT125. Moc około 27KM po odblokowaniu, a DR 125 coś chyba 12KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satun Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Skoro jestes z Krakowa to mysle ze to moto moze cie zainteresowac:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M364935Przyzwoite zawieszenie jak na enduro z tych lat, dosyc mocny silnik i nie trzeb za czesto robic remontow.pozdrawiam,satun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjr Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Witam jestem maniakiem motorków miałem już ich 5, ostatnio mam simsona s51 po 3 szlifie sprzedaje go i przesiadam się na 125 ccm cross/enduro. Najbardziej wpadł mi w oko suzuki dr 125 prosze powiedzieć coś o tym sprzęcie, głównie zalaży mi na mocy i oczywiście bezawaryjności a nie na szybkości, czy ten motor posiada jakieś blokady? Jakie są wasze opinie na temat tego modelu? A może jakieś inne propozycje? Na ten cel mam przeznaczone 3500zl. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Skoro jestes z Krakowa to mysle ze to moto moze cie zainteresowac:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M364935Przyzwoite zawieszenie jak na enduro z tych lat, dosyc mocny silnik i nie trzeb za czesto robic remontow.pozdrawiam,satun Myślę że CRM było by dla ciebie dobre ! ostatnio właśnie jeździłem takim i jest spoko moc nie powala na kolana ciągnie raczej z góry ale jest dobrze jak wcześniej jeździłeś simsonem to będzie dla ciebie w sam raz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 on ma 15 lat :D dr125 bede idealna. kupi ponizej 3 koła za reszte ubranie olej itp :DTeż mam 15 lat i DR 350 jest super :] Jak dla mnie 125 tylko, że 2t. Taka CRM przypasi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelmlody Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Zainteresowała mnie ta crm 125 to jest 2t czy 4t jak często w tym czeba robić remąty? Jakie +/- spalanie? I jak z dostępem części? Czy jest to mocniejsze od yamaha dt 80? CZy na forum jest jakiś użytkownik tej maszyny? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Pawel No niestety ta cmr 125 już sprzedana:( Jakbyście widzieli jakieś inne okazje to piszcie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Jeśli ci zależy na bezawaryjności to kup DT125. Teraz sporo takich na allegro w przyzwoitych cenach. Tłok zmieniasz średnio co 2-3 lata, a w innych Yamaszkach co 2-3 miesiące... Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Zainteresowała mnie ta crm 125 to jest 2t czy 4t jak często w tym czeba robić remąty? Jakie +/- spalanie? I jak z dostępem części? Czy jest to mocniejsze od yamaha dt 80? CZy na forum jest jakiś użytkownik tej maszyny? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Pawel No niestety ta cmr 125 już sprzedana:( Jakbyście widzieli jakieś inne okazje to piszcie. Pozdrawiamheh no dt 80 ma 12KM wiec tyo taki lepszy motorower a ta CRM ma pod 30KM szkoda ze poszła bo moj ojciec nawet miał na nią ochote :icon_mrgreen: Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endurek Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 (edytowane) witamJa jeżdże CRM tylko, że 80. Motor raczej bezawaryjny na jednym tloku spokojnie zrobisz (przy niezaostrej jeździe) ok 5 tysięcy, moja ma już 36 tys. (nie wiem ile bylo wymienianych tlokow) i calkiem zdrowo się trzyma. P.S.Najgorzej jest z dostępem części, ale człowiek jak wyczai co i jak to jest OK. Wiele części jest z MTX, a układ hamulcowy z Hondy XR 600. Zachęcam do kupna. Edytowane 24 Lutego 2007 przez Endurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi