michoa Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 no chyba, że nie umiesz ruszać. może kurs nauki jazdy pomoże ;) nie no jeżeli chce jeździć po bułki do sklepu i tylko dotykać gaz i bieg w górę to faktycznie lepsze miliony niutonometrów bez mocy u góry bo mniej spali i mniej się zmęczy .... ale jeśli chce zapie**alać to na penis mu miliony niutów nisko jak klepie po czerwonym prawie ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Już niedługo zniknie taki dylemat. Diesle znikną z osobówek szybciej niż się niektórym wydaje ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Jak w przypadku diesel vs benzyna nie mam wątpliwości, że benzyna, Diesel na papierze może i jest szybszy ale to benzyna daje więcej emocji, tak co do automatu już mam problem. Z racji wieku,rodziny itp przy normalnej jeździe jestem jak najbardziej za automatem ale przy odrobinie szaleństwa lubię to uczucie własnej kontroli taj więc jak najbardziej manual. Tak więc bądź tu mądry co wybrać - wygodę automata w normalnej jeździe i wkurw przy zapieprzaniu czy banan na gębie przy krętej drodze w manualu i męczenie się biegami w normalnej jeździe. A aktualnie w Mercedesie mam pół automata- normalny drążek zmiany biegów z normalnymi 5+R przełożeniami i brak pedału sprzęgła. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 zacznijmy od zasadniczej kwesti żeby nie prowadzić gównoburzy -szukamy auta po bułki czy żeby zapie**alać ? Auta do wszystkiego. po co ci moment cieżarówki jak i tak auto jechac nie będzie? Ze co? :huh: Jak to jechac nie bedzie? Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żużu77 Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Ludzie zaczynają się buntować....http://www.idioci.pl/26555/niezadowolony-klient-podpala-swoje-bmw-przed-budynkiem-bmwworld-w-monachium.html Żużu77, Cieszyn, R12RT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żużu77 Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Yubi, oświeć mnie. Ze szczęścia puścił furę z dymem? Żużu77, Cieszyn, R12RT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Yubi, oświeć mnie.Ze szczęścia puścił furę z dymem? Żużu77, Cieszyn, R12RT Dziwne że nie kupił rodzimej Alfy i cieszył się legendarną bezawaryjnością :) Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 dzisiaj kupiłem sobie do kompletu e36 318is - następny szrotek do roboty :Da do kompletu bo na codzień jeżdżę e39 523 a stoi do zrobienia jeszcze e32 730tak się zastanawiam w sumie nad sprzedażą "siódemy" - może ktoś jest zainteresowany?https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-bmw-730-e32-m30b30-lpg-ID6z8fRM.html#b995438248 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Już niedługo zniknie taki dylemat. Diesle znikną z osobówek szybciej niż się niektórym wydaje ;).Niestety ale to prawda, a pamiętam jeszcze jak promowano diesle bo są takie ekologiczne i w ogóle ;) Teraz ze względu na m.in downsizing upychają filtry cząstek stałych też do benzyn, dwumasy też są już w niektórych modelach, niedługo będzie tak samo jak z dieslami że jak się posypią wtryski albo sprzęgło to walizka pieniędzy nie starczy. Używane wtryski do Astry H benzyny 100zł, do diesla 600-1000zł. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Ja tam dwumas w 3 aucie wymienialem i jakoś przeżyłem a zarabiam grosze. Strasznie ludzie to sprzęgło przeżywają a koszt podobny do kpl dobrych opon. I to spokój po wymianie na długi czas przy mądrym traktowaniu. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Ja tam dwumas w 3 aucie wymienialem i jakoś przeżyłem a zarabiam grosze. Strasznie ludzie to sprzęgło przeżywają a koszt podobny do kpl dobrych opon. I to spokój po wymianie na długi czas przy mądrym traktowaniu. Przezywaja nie tylko dwumase, samochody sa coraz bardziej skaplikowanie przez co koszty ich serwisu strasznie wzrosly.Poza dwumasa doszly jeszcze: filtr czastek stalych, zawor EGR, delikatne wtryski, pompa wysokiego cisnienia, skomplikowane w naprawie turbo o zmiennej geometrii lopatek, skomplikowana podatna na awarie instalacja elektryczna i pewnie jeszcze wiele innych elementow. Statystyczny Kowalski zazwyczaj kupuje auto z przebiegiem grubo ponad 200 000 km, przy takim przebiegu czesto wiele z wymienionych elementow wymaga juz wymiany. Zatem nie dziw sie, ze ktos ubolewa nad dwumasa, za ktorej wymiane musi zaplacic zalozmy 3 000 zl przy cenie auta np. 20 000 zl gdzie zaraz, poza wspomnianymi oponami bedzie musial wymienic kolejny drogi w naprawie element. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Ja tam dwumas w 3 aucie wymienialem i jakoś przeżyłem a zarabiam grosze. Strasznie ludzie to sprzęgło przeżywają a koszt podobny do kpl dobrych opon. I to spokój po wymianie na długi czas przy mądrym traktowaniu.To ile kosztowała ta dwumasa a ile opony?Mój przykład:Opel Astra H 1.3 CDTI 2006 (wartość ok 12000zł)Po konsultacji z mechanikiem(miało być tanio i dobrze) zdecydowałem się na nowe nieregenerowane koło. Sztywne koło ponoć nie jest dobrym rozwiązaniem, a dwumasy po regeneracji szybko się rozlatują(są różne opinie na ten temat).Koszt:1750zł - nowe koło dwumasowe600zł - nowe sprzęgło500zł - robocizna. Razem prawie 3 tys zł. 25% wartości auta. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Ostatnie volvo v50 2.0d.Kpl sprzęgło z dwumas Sachs 1500 plus 350 wymiana. 1850zl razem Za jakieś nowe Continentale dałem 1300 zł. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 ernest gdzie kupowałeś? W IC sam dwumas Sachsa kosztuje 1400 w detalu. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Na ile wycenili robotę? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi