Plakatufka Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Witam! Posiadam zegarowe i bardzo sobie je chwalę. Przynajmniej mam tą pewność, że wszystko jest ok. Bo z mechanikami w warsztatach to różnie bywa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=86097477 witam mam pytanie donośnie tego sprzętu. Co o tym sądzicie ?? miał ktoś już takie wakuometry ??? bo cena jest bardzo zachęcająca. a i jeszcze powiedzcie czy do synchronizacji wtrysku też się to nadaje ?? bo przecież chodzi tylko o zrównanie posciśnienia w krućcach ssących!!pozdrawiam i z góry dzięki za wszelkie rady http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84524974 a może jednak się szrpnąć i kupić taki sprzęt ?? czy naprawde róznica w cenie jest proporcjonalna do jakości tych sprzętów ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 sorki że nie na temat ale nie mogłem się powstrzymać bo już myślałem że za zela dają 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 pierwsze mam. są naprawdę dobre, ale to nie koniec wydatków. musisz do nich kupić jakiś zbiorniczek i końcówki do kolektorów. zegary same w sobie niezłe. facet montuje je sam.z drugim kpl jest mniej zabawy, bo już gotowy do użycia. co do jakości wskazań to ci nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 jeden wakuometr kosztuje kilkanaście do 20PLN, sprawdż w sklepie spawalniczym albo z artykułami pneumatycznymi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84524974 a może jednak się szrpnąć i kupić taki sprzęt ?Pracowalem na dokladnie takich wakuometrach. Zobacz po ile one sa w katalogu Louisa (www.louis.de), te sa na 99% z tamtad kupowane.Wskazania bez problemow, tlumienie tez ok, tylko ustawianie tlumienia troche niewygodne (jak dla mnie), bo przyzwyczailem sie do inncyh wakuometrow gdzie bylo inaczej to rozwiazane. Takie mozna na pewno dostac taniej niz na tej aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 dzęki wszystkim za informacje :!: :!: :!: A czy do regulacji wtrysku to urządzenie też się nadaje ???pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 NADAJE Moze nie tyle regulacji wtrysku, co przepustnic, podobnie jak w silnikach gaźnikowych. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 wielkie dzięki !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter900 Opublikowano 19 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 Witam !!Rozglądam się za jakimś wakuometrem, z przeznaczeniem do synchronizacji gaźników. Czy coś takiego (http://www.allegro.pl/item92812308_wakuometr_cisnienia_i_podcisnienia_tesam.html) zdało by egzamin ? Zapewne, wartość podciśnienia podawanego przez urządzenie, nie była by z byt dokładna, ale przecież przy synchronizacji gaźników nie jest to ważne (ważne żeby wartości były takie same na każdym króćcu). W moto mam 4ry gar, synchronizacja za pomocą jednego wakuometru będzie uciążliwa aczkolwiek, możliwa do wykonania, prawda ?PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciora Opublikowano 19 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 Ja bym raczej polecał wakuometry KFM. Ja kupowałem tej zimy 4szt i za płaciłem za nie niecałe 70PLN, więc chyba cenowo bardziej rozsądna propozycja 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soli Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Ja również kupiłem i używam wakuometrów KFM z Włocławka. Cztery sztuki z przesyłką wyszły mnie 80 PLN. Musiałem tylko dorobić sobie porządne mocowanie, adaptery do króćców i dławiki.Nie kupuj pojedyńczo tylko cały zestaw. Jednym zegarem nic nie wyregulujesz a tylko niepotrzebnie się narobisz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Witam Tak jak mówił soli, pojedynczo nie ma sensu. Jak chcesz to wal na priv ja mam 4 sztuki na zbyciu, używałem do synchro mojej "byłej" XJ. Wakuometry są z KFM. Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 wakuometry KFM gdzie je mozna dostac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Możesz spróbować porozmawiac z kimś z tej strony:http://www.kfm.pl/Odpowiedzą na wszystkie pytania. Ja kupowałem w Krakowie u przedstawicieli tej firmy.Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi