Dziki_YZF Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 przej**ane gówno mieć dzwona, choć złe kilometry dzielą nas, pamiętajcie że motocyklowa brać musi trzymać się razem!!!przekaż pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) Szybkiego powrotu do zdrowia!!! Jak bedziecie Go widziec to mu przekażcie pozdrowienia. Michal trzymaj sie! Edytowane 4 Czerwca 2006 przez koniaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Jak był ubrany? Jaka była mniej wiecej predkość? Przekażcie mu tam pozdrowienia od forumowiczów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Wstrząsnęła mną wiadomość o wypadku Michała. Bądźmy dobrej myśli i miejmy nadzieję, że biedak się prędko wyliże. Najbardziej wku**ia człowieka bezsilność. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Gorące pozdrowienia dla Michała, jesteśmy z Tobą! Gdyby była potrzebna jakakolwiek pomoc to można na mnie liczyć. Infromujcie na bieżąco co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasza Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ehh niedobrze.. trzymam za Niego kciuki. Bardzo to niepokojące co piszecie ("na razie nie piszę szczegółów", "długie leczenie") :flesje:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Pozdrów koniecznie!!!Mam nadzieję, że szybko wydobrzeje - 3mam kciuki i czekam na jakieś info na 4um!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Michał ! Trzymaj się jesteśmy z Tobą :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Czolem! Przykra sprawa...Jakies konkrety odnosnie stanu zdrowia juz sa?Michal, trzymaj sie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Wracając wczoraj z Białobrzeg, widziałem miejsce wypadku. Zastanawia mnie jedna rzecz, otóż zakręt jest rzeczywiście płaski, wręcz niższy po zewnętrznej. Jednak przejeżdżałem go tysiące razy wracając od rodzinki z tamtych stron, na różnych motocyklach. Na suchej nawierzchni - a tak było w sobotę - można go przelecieć spokojnie z prędkością 140 km/h.Ślady jakie zostawił motocykl przed opuszczeniem jezdni, są idealnie proste. Zarówno ślad hamowania przed krawędzią asfaltu, jak i ślad wyryty na trawie przed uderzeniem w barierkę. Ślady te idą idealnie po prostej, co wygląda na zepchnięcie przez samochód. To nie są ślady maszyny która nie zmieściła się w zakręcie, lecz posłanej w krajobraz przez inny pojazd z prawego pasa.Ten zakręt można przelecieć przy 120 km/h stara Jawą na niewycentrowanych kołach - nie ujmując nic właścicielom Jaw.Rozmawiałem telefonicznie z Embem w niedzielę po południu, zastanowiło mnie jedno zdanie: nikogo innego przy mnie nie znaleziono... Czy zatem nasz kolega pamięta ostatnie sekundy przed wypadkiem? Nie wiem, nie chcę więcej spekulować, bo bardzo zmartwiła mnie wiadomość o wypadku. Trzymam kciuki za jego leczenie i rehabilitację.Dzisiaj pojadę jeszcze raz żeby obejżeć miejsce wypadku. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 kurde przemawia do wyobraźni... będe 3mał kciuki. po ostatni egzaminie ide oddać krew.(czwartek). pewnie nie wyślą z 3miasta ale zapytam... miałem oddać ponownie juz dawno ale tak przekładałem i przekładałem... ech. zycze powrotu do zdrowia. moze jakaś kartka z forum? np osobny temacik , wpisy z zyczeniami i wydruk... ale to jak się lepiej poczuje. echh jeździć wolniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ehhh, zdarza się najlepszym.... Szybkiego powrotu do zdrowia panie Michale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Jakas czarna seria tfu tfu...Kuruj sie kolego i wracaj Pozdrawiam Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimi Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 :flesje: pozdrawiam i zycze szybkiego powortu do zdrowia.uwazajcie na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Co za sezon!!!!Michł szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi