Skocz do zawartości

jaki najwiekszy przebieg mial wasz moto

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe ile z was ma autentyczny przebieg, wiedzą tylko ci którzy mają moto od początku lub znają dobrze jego przeszłość. Za granicą raczej nie praktykuje się przekręcania ale w naszym cudwqonym kraju ;) . Moje moto ma autentycznego przebiego 70 tys., więc jeszcze nie jest tak żle :)

Sylwester napisał:
Ciekawe ile z was ma autentyczny przebieg, wiedzą tylko ci którzy mają moto od początku lub znają dobrze jego przeszłość. Za granicą raczej nie praktykuje się przekręcania ale w naszym cudwqonym kraju  :D .

Mnie też zawsze "ciekawią" 10-cioletnie i starsze maszyny z deklarowanym przebiegiem 20.000 km (i mniejszym). ;)

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300

Ja mam poki co SevenFifty z 1992 z przebiegiem w okolicach 46.000. W tym roku przejechalem juz prawie tylke co poprzedni wlasciciele srednio robili w caly sezon. Osobiscie uwazam, ze i tak malo km nakrecilem. Takze albo licznik krecony, albo Niemcy faktycznie tylko po bulki tym motocyklem jezdzili :D

Olsen napisał:
Mnie też zawsze "ciekawią" 10-cioletnie i starsze maszyny z deklarowanym przebiegiem 20.000 km (i mniejszym). :D

A cóż w tym ciekawego... . VFR-ka w momencie zakupu miała 19 kkm 8O . Szacuję ją na 70 do 100 kkm, chociaż wiem, że Occult nie ma z tym nic wspólnego. To zabiegi poprzednich właścicieli (przed Occultem) odmłodziły przebieg, chociaż nie wiem po co.

Vlaad napisał:
To zabiegi poprzednich właścicieli (przed Occultem) odmłodziły przebieg, chociaż nie wiem po co.

Bo w Naszym kraju to jest zazwyczaj tak, że jak ktoś ogląda motocykl 10 letni i widzi przebieg powiedzmy 90 tys.km, to mówi: Eeee, to zdecydowanie za duży przebieg (czyt. zarżnięty i wytłuczony złom) :mrgreen:

Z kolei jak oglada inny motocykl, również 10-cio letni i widzi przebieg 20 tys.km, to z kolei mówi: Łeeee, za mało jak na tyle lat i pewnie kręcony :D

I jak tu takiemu burakowi dogodzić :mrgreen:

Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają...

Vlaad napisał:

A cóż w tym ciekawego...  . VFR-ka w momencie zakupu miała 19 kkm  8O . Szacuję ją na 70 do 100 kkm, chociaż wiem, że Occult nie ma z tym nic wspólnego. To zabiegi poprzednich właścicieli (przed Occultem) odmłodziły przebieg, chociaż nie wiem po co.

Ja moją kupiłem z przebiegiem 90000, a faktycznie miała 120 000 8O

Ostatnio widziałem w necie RC24 z przebiegiem 375 000 :D

Ostatnio robiłem coroczny przeglad Sunia miała na liczniku 33334km. Nie za wiele jak na motocykl z 2000r. Trzeba jednak pamietać, że zanim ja kupiłemz przebiegiem 7000km stała przez ładnych kilka miesięcy. U mnie rocznie robi około 10-12000km.

PZDR!

Cytat
W moim przypadku to teraz mam najwiekszy przebieg. Aktualnie 47067 km.  

Nie wiem czy to dużo?!

jak na 2T to całkiem sporo. ale jeszcze duzo wytrzyma ;)

kiedys mialem aprilie af-1 50-ke. przy zakupie w lutym miała 6 tys (z groszem), przy sprzedaży w pazdzierniku prawie 15 tys :twisted: jak na 50-ke to chyba calkiem sporo te 9 tys w kilka miesiecy ;)

SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub robak85@gmail.com

Oznajmiam wszem i wobec, że dziś o godzinie 2:05 w nocy (albo - jak kto woli - nad ranem) w drodze powrotnej z Radykaliów stuknęło mi w Bandicie 50.000 km. Przebieg ten nakręciłem od września 2000 r. Trzeba to opić (tymbarkami zapewne w najbliższy piątek :) ).

;) ;) ;)

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300