grzeh750 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 A jak juz temat blach-ma ktos moze na sprzedaz/wymiane blotnik kosza do Urala?Czy o coś takiego ci chodzi?http://grzeh750.fotosik.pl/albumy/532588.html :( :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Grzeh750, niestety mam net tylko w pracy i na fotosiku kochany admin zalozyl blokade.. moglbys poslac fotke na maila [email protected]? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeh750 Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Grzeh750, niestety mam net tylko w pracy i na fotosiku kochany admin zalozyl blokade.. moglbys poslac fotke na maila [email protected]?Mówisz i masz. :) :wink: :( :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Panowie i Panie, dysponuje ktoś zbędnym odrzutnikiem oleju do Urala M 63? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Panowie i Panie, dysponuje ktoś zbędnym odrzutnikiem oleju do Urala M 63? Mam taki zadzwoń 694-128-477 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 ..a granata pytales czy czasem nie ma? :D graaanat! podziel sie nabyta wiedza z kolega ;) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Aloha, zapooooomnij o tym odrzutniku, sprzedaj motor, kup kasie, i bedziesz miał z głowy. Albo napisz do wójka Hiusa, :) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 ..a granata pytales czy czasem nie ma? :D graaanat! podziel sie nabyta wiedza z kolega ;) Goska Tak tak nasz towarzysz niejaki granat ma w tym temacie przebogate doświadczenia on nawet przez sen mówi o odrzutnikach oleju Zadzwoń to Ci dam jeden w sobotę nie miałem tel z sobą 694-128-477 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 ..a granata pytales czy czasem nie ma? :D graaanat! podziel sie nabyta wiedza z kolega ;) Goska Nie chce przeprowadzać u granata terapi szokowej. Ale jak zaznaczył, pomoc Hiusa okazała się w tym momencie po raz kolejny nieoceniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Wójek HIUS mnie juz nie zaskoczy:) :biggrin: chyba ze w rosjii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Wójek HIUS mnie juz nie zaskoczy:) :biggrin: chyba ze w rosjii:) A obyś się nie zdziwił i to bardzo mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Ma ktoś doświadczenie w składaniu rozrządu? Chodzi dokładnie o małe koło zębate, które siedzi na wale. Jak można je bezpiecznie wkomponować na wał, pobijając czy też dociągając śrubą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 mozna probowac jednego i drugiego :) Ja przed calym zabiegiem nagrzalem je opalarka, drewienko mloteczek i nie bylo klopotu, no chyba ze koncowka walu mlotkiem oklepana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Teraz kolejna mała zagwozdka.Chodzi o pręcik który przekazuje moc z wałka rozrządu poprzez koło zębate do pompy oleju. Ten pręt powinien mieć jakieś zabezpieczenie czy spada na sam dół jak to jest w przypadku mojego silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Teraz kolejna mała zagwozdka.Chodzi o pręcik który przekazuje moc z wałka rozrządu poprzez koło zębate do pompy oleju. Ten pręt powinien mieć jakieś zabezpieczenie czy spada na sam dół jak to jest w przypadku mojego silnika? Zabezpieczenie to albo zapunktowanie u dołu przy mocowaniu z pompą albo drucikiem w otworze w górnej części pod kołem zębatym odbierającym napęd od wałka rozrządu. Albo to i to lub jak kto woli tojtoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi