Tomek Kulik Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Ojapierdziu! Ze trzy noce nie będę spał z zazdrości...Gratulacje :icon_razz: Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Piękny motocykl, życzę wachy pod korek i wielu zajebist*** winkli przejechanych na tej maszynie. :icon_razz: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Dziadu, musisz sobie teraz sprawić taki pokrowiec na gitarę, jak ja mam :icon_razz: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 byłem , widziałem i podziwiałem - funkiel nówka nie śmigana :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Piekna maszynka w pieknym kolorze :D Gratulacje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Maszynka prześliczna :clap: , podpadająca pod UJM, niech Ci dobrze służy. Jednak dwie rzeczy nie wzbudzają we mnie zaufania:"Rok produkcji: 1999, 30 700 km" :flesje: "Mam mało czasu na jazde motocykl ciagle stoi w garażu ." :wink: Rozumiem, że w sobotę lecimy do Nieborowa? :clap: I że szukałeś motocykla pod kolor kasku. ;) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agghia Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 też jeszcze raz gratuluję :wink: klimaciarski sprzęcik ;) ...i w końcu nie czerwony :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Tego zrx-a widzialem na otomoto jeszcze chyba w zeszlym sezonie. Dlugo nie mogl znalezc nowego wlasciciela. Mam nadzieje ze bedzie ci dobrze sluzyl. Gratulacje :flesje: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Jednak dwie rzeczy nie wzbudzają we mnie zaufania:"Rok produkcji: 1999, 30 700 km" :flesje: "Mam mało czasu na jazde motocykl ciagle stoi w garażu ." :) Część historii jest sprawdzona:1. Motocykl przez rok stał w Kawasaki na Prymasa, są dokumenty (Dziadu ma)2. Koleś napisał, że sprzęta nie używa. W miejscu, gdzie trzymał motocykl, byliśmy przed czasem. To jakieś zaplecze ochrony rządu, więc była i warta, żołnierze. Spytaliśmy wartownika o motocykl - gość na to że tak, stoi tu taki i należy do tego i tego. No to się pytam: a facet dużo jeździ? Wartownik mi na to: w sumie w tym roku go jeszcze na motocyklu nie widziałem... Po samym sprzęcie - po tym, jak stał, jaki był przykurzony i jak zapalał - pewni jesteśmy, że przynajmniej w tym sezonie moto stało. pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Gratulacje :flesje: Super ze można znaleźć motocykl w takim stanie. Do zobaczenia na trasie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulka Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Fajny sprzęt... Szerokości i przyczepności :flesje: :) :D Cytuj http:// www. youtube.com/watch?v=58UQ3PZctuA Passion of motorcycles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 No tego to się nie spodziewałem :flesje: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Duża MZ'tka hehe..... poza tym jak ladnie komentują go posiadacze innych sprzetow (zawsze to kawa byla zla :flesje: ). Pozdr. niech Ci dobrze służy. Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Szkoda, że nie w jedynie słusznej wersji R, ale tak czy siak - gratulacje! Zacny motocykl, będzie Ci dłuuuugo służył, bo znieść potrafi wiele :banghead: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Eddyego Lawsona sprzątneli mi sprzed nosa w Ryni, była taka z 2000r. właśnie zielona i z telewizorem za niezłą kasę i długo nie czekała na nabywcę...Niestety ideał to to nie jest ale ci, którzy mnie znają wiedzą o czym mówię. Wrażenia z jazdy są... usztywniające :buttrock: i po wczorajszej rundzie po mieście chyba zastanowię się nad jakąś bikini owiewką :( Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi