Tommo Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 2.8 był w seri w 36 w kompocie czy tylko swap ? Nie było. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quanti86 Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 2.8 był w seri w 36 w kompocie czy tylko swap ? Michoa zaszalejesz na lato i kupujesz e36 powyżej 2.0? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 (edytowane) M54b25 czyli 2.5 to najmocniejsze co było w e36/5 najmocniejszy silnik w kompocie e36 to m52b25 pojedynczy vanos - 170KM - oznaczenie modelowe auta 323titen sam motor mam obecnie w e39 Edytowane 30 Marca 2018 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Michoa zaszalejesz na lato i kupujesz e36 powyżej 2.0? ;) nie narazie poprzestanę jedynie na masturbacji bo w sumie żeby kupić taką e36 do jazdy a nie naprawiania to koło 5 tys zł trza liczyć , za 2 tys to kompletne wraki nadające się jedynie na wrak race , nawet doi driftu się nie nadające bo w masie nawet silnik już nie domaga itp a trzeba pamiętać że niestety graty nawet do e36 nie kosztują jak do astry ( niestety to bmw i to czuć nawet w e36 które wcale takie nie jest młotkiem naprawialne ) więc kupowanie takiej totalnej skarbonki jest ciut bez sensu chyba że rozjebać i wypierdolić ale to i tak za 2 tys nie idzie kupić nic poza 1.6 i zajechanym 1.8 is ......... narazie na dziwki mam ziomkową calibre i styka , oglądałem z czystej ciekawości 36 1.6 w sedanie za 1400 zł nawet ważne opłaty były ( pierwsza oja fura z ważnym przeglądem byłaby :D ) ale miała jakiś problem z piecem , pomijając że coś hałasowało to zero odejścia , na wolnych pływał , kit że gazu niet haka niet i 4 ślady ale najgorszy ten piec bo co mi z RWD w dojebanym 1.6 ? bączka z jedynki bym pewno nie zakręcił........... potem był 1.8is w kompocie tam z kolei koniec opłat ale jechało to fajnie zanim wydumałem czy chce znowu wydać więcej niż zarabiam i wpie**alać tyrolską to mi to kupili teraz stwierdziłem że posiedzę na dupie i może za rok albo 2 kupię 2 litry przynajmniej zobaczymy albo może bogatą kochankę sobie wezmę i będe jej patelę opierdalał to mi 200sx kupi i nie będę się bawił w plebską bawarę..... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quanti86 Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Micho w 1.8 się nie pakuj - pali wcale nie mniej niż 2.0. No i 2l to r6 :D dźwięk bajka.Największa ciulnia to chyba OC... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Bier poldka. Stoi 1.6gsi w Lublinie za 1800. Pigułę przy okazji odwiedzisz. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Micho w 1.8 się nie pakuj - pali wcale nie mniej niż 2.0. No i 2l to r6 :D dźwięk bajka. ale Największa ciulnia to chyba OC... o to chodzi mnie też ceny oc w PL wkurwiają uważam że są sporo nieadekawtne do zarobków a przede wszystkim do samochodów których dotyczą , sory 36 dziś to gruz jak calibra poza michoa i paroma mamusiami co na ich masce dziewictwo straciły nikt się tym nie jara tylko złomiarze chyba i ,,kupie samochód do 1000 zł gotówka'' z olx a oc podobno kosmos jest , kumpel swojej je*nął 36 w sedanie w najmniejszym piecu to za oc można kupić 2 kolejne masakra .....niby w delegacji zawsze mówili czym droższa dziwka tym lepiej ciągnie , dlatego pewno oc za 2.5 i więcej tyle kosztuje :D narazie to głośno myślę pierścionka na rękę nie wkładam , nerka i tak ma na mnie wyj**ane mówi że 36 to grat a 46 polift za drogie .... Bier poldka. Stoi 1.6gsi w Lublinie za 1800. Pigułę przy okazji odwiedzisz. nad poldkiem to myślę ale truckiem do wożenia quada złomów i fuch proste jak myślenie michoa , dosyć pancerne , niedrogie i oc niższe niż na transita , nikt mnie nie lubi więc 2 osobowa kabina mnie nie boli , ja i 4 pak wejdziemy , na haku też podobno sporo dygnie bo zwykłego jak już to tylko z silnikiem roveru jebliwy , ale nakurwia jak waszka g w teledysku z maczetą , te wszystkie polskie 1.6 to brzydcy i wściekli jak w maluchu , 1 strzał z kuboty i martwisz się żeby na całej pętli autobusowej był piach bo pełnego bąką nie zawinie :D ja ostatnio 1.6 GLE jechałem ( to jest gaźnik ? bo pod maskę nie zagładałęm ) to w boczną uliczkę z 2 się udało ale mokro było ... a jak już ma być jakiś smutny dupowóz żebym jak niwy wklejał tylko kluczyki bo wstyd auto to srajczento w gazie kupię , mniej pali od poldka niższe oc i łątwiej się parkuje .... w tym roku to pewno nic nie zrobię oprócz pod siebie zaraz ( przeżarłem się ) ale za rok trza kolejne wraki , dziwek , koksu i upalania nigdy mało .... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quanti86 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Poldas w porównaniu do e36 to lata świetlne w technologii i prowadzeniu.Do tego ta dziwna ostatnimi czasy ruchawka na wszystkie pojazdy PRLu sprawia, że ceny są totalnie z dupy i nieadekwatne do tego co się kupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 No wiesz, to już się kupuje w kategorii zabytku a nie własności użytkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 mnie też ten boom na wraki w prl wku**ia wolałem jak ludzie to traktowali jak padło do spalenia na zlocie i malucha się kupowało za 200 zł a silnik za 50 a nie jak teraz piec do buggy potrzebuje to po 400 sobie krzyczą za hujnie z eleganta bez utwardzonych zaworów i nanoplexa , a malucha kup to bez 2 tys złnie podchodź , zaraz kaszlak będzie wart więcej niż e36 :D na poldka jest ostatni gwizdek , ceny są śmieszne ale chwila i będą kosmiczne , niedawno kumpel kupował skodę 105 to jak ją kupował za 1500 to pełno było takich a dziś za taką mu 3 tys dają w wrak w h*j :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Micho w 1.8 się nie pakuj - pali wcale nie mniej niż 2.0. No i 2l to r6 :D dźwięk bajka.Największa ciulnia to chyba OC...e36 z m42/44 idzie lepiej po winklach niż m50b20już nie mówiąc o e30 z m42 względem m20b20co do dźwięku r6 całkowicie się zgadzam ;) zwłaszcza dwunastozaworowca Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 W E36 to robi robotę M50.ale b25 ;) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 najmocniejszy silnik w kompocie e36 to m52b25 pojedynczy vanos - 170KM - oznaczenie modelowe auta 323titen sam motor mam obecnie w e39Zgadza się. jako spory miłośnik Hondy, zacząłem się ostatnio sporo interesować BMW. Bo żeby wroga skutecznie zwalczać, trzeba go dobrze poznać, no i chciałem przyszpanowac ale nie wyszło :D Tak swoją drogą te M54b25 ma wykorbienie wału 75mm, to jest mniej niż w wykręconej B18C6 z Integry type R która kręci 9k rpm, tu jest 77mm. Średnica tłoków 84mm, korba 145mm. Wszystko ma proporcje jak w wysoko obrotowych i wysilonych jednostkach. To czemu ten parch kręci tylko 6500 ? Czy w tych piecach układ korbowy nie jest czasem ze sporym zapasem jeśli chodzi o kręcenie i w tych silnikach drzemie spory potencjał jeśli chodzi o wolnnossaka ? Niema opcji tam dopracować głowicy i to zakręcić ? Projektów Turbo jest bardzo dużo, a w wolnossaku chyba nic. Co w praktyce trzyma te silniki jako wolnossące ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Tak swoją drogą te M54b25 ma wykorbienie wału 75mm, to jest mniej niż w wykręconej B18C6 z Integry type R która kręci 9k rpm, tu jest 77mm. Średnica tłoków 84mm, korba 145mm. Wszystko ma proporcje jak w wysoko obrotowych i wysilonych jednostkach. To czemu ten parch kręci tylko 6500 ? bo to cywilny motor do limuzyny Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Jezdziles taka 2.5l BMW ?Taka B18C6 z Integry to gwizdek, ktory nie jedzie ponizej 3 tys obrotow, wolniej krecacy sie silnik BMW daje odjazd z miejsca + niezla gore, choc oczywiscie nie kreci sie jak B18. Jezdzilem taka 325i z 03r przez miesiac i dawala niesamowita radoche z jazdy przez dobry moment z dolu i oddawanie mocy przez ta rzedowa szostke.Na szosie robila ze mnie chuligana a jestem przeciez starym dziadem i need for speed mam dawno za soba :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi