Michałek1992 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam wszystkich :icon_biggrin: Mam pytanko Jaką moc ma yamaha dt 80 mx no i ogolnie poszukuje danych technicznych do tego modelu ale nigdzie nie moge znalesc (zeby nie było) :cool: Pozdro :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam wszystkich :icon_biggrin: Mam pytanko Jaką moc ma yamaha dt 80 mx no i ogolnie poszukuje danych technicznych do tego modelu ale nigdzie nie moge znalesc (zeby nie było) :cool: Pozdro :crossy: Jest 206 stron kolego znajdziesz na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 komu by sie chcialo przeszukiwac 206 stron ;] Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 (edytowane) Po to jest forum żeby je czytać,pytania zadaje się dopiero wtedy jak nic nie ma :) pzdr Edytowane 7 Lutego 2008 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3860 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 (edytowane) mam do sprzedania dyfuzor gianelli(poprawiający osiągi i jest specjalnie dedykowany do tego moto) do yamahy dt 80 lc2, piszę tu bo tu jest najwięcej osób posiadających dt, zainteresowani pisać na gg Edytowane 7 Lutego 2008 przez patryk3860 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałek1992 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 komu by sie chcialo przeszukiwac 206 stron ;] No własnie ;P co wam szkodzi odpowiedziec przeciez to dosłownie trzy słowa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Dobra nie bede sie już czepiał ale co chwile jest te 3 słowa 3 słowa i wychodzi ze 100 stron sie powtarza i jest to samo :icon_twisted: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Dobra nie bede sie już czepiał ale co chwile jest te 3 słowa 3 słowa i wychodzi ze 100 stron sie powtarza i jest to samo :) pozdroale lepiej zeby sie powtarzało coś wnoszącego do tematu, twój post tez robi ze stron jest wiecej a nikomu nie pomógł. A co do pytanie kolegi to wydaje mi sei ze MX nie jest dużo słabszy od innych wersji i ma odblokowany pewnie około 12 koni, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 ale lepiej zeby sie powtarzało coś wnoszącego do tematu, twój post tez robi ze stron jest wiecej a nikomu nie pomógł. A co do pytanie kolegi to wydaje mi sei ze MX nie jest dużo słabszy od innych wersji i ma odblokowany pewnie około 12 koni, Na stronie o RD czytałem że MX-y miały od 1 do 2 koni więcej niż LC i LC2 Nie wiem ile w tym prawdy ale chyba serwis o jednej marce i jednym typie motocykla nie kłamie :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 kilka dni temu ku mojemu zdziwieniu wyleciał mi jeden z tylnych klocków hamulcowych- wytarł sie, byłem zdziwony bo w październiku zakładałem nowe:/, dlatego pytam czy ktoś z forum ma jakieś stare klocki, (nawet wytarte) bo mam załatwioną okładzine, Wysłałby ktoś mi z was, oczywiście na mój koszt, jakąś kasą rzucęPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Czy wiecie jak wybić z lag kielichy podwyższające? Dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyszunia1514 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 z tego co się orientuje to MX ma 9 koni mechanicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam wszystkich :flesje: Mam pytanko Jaką moc ma yamaha dt 80 mx no i ogolnie poszukuje danych technicznych do tego modelu ale nigdzie nie moge znalesc (zeby nie było) :cool: Pozdro :crossy:Pisz jesli chcesz cos wiedziec. Nic w tym burdelu nie znajdziesz. Kolo 9konikow Na stronie o RD czytałem że MX-y miały od 1 do 2 koni więcej niż LC i LC2 Nie wiem ile w tym prawdy ale chyba serwis o jednej marce i jednym typie motocykla nie kłamie :cool: Tak na logike jest to niemożliwe. LC i LC2 maja napewno wiecej mocy bo mozna porownac MX do LC :) Popatrz chociazby na Youtube lub porownaj z innym motorkiem co ma silnik LC. Mialem do czynienia z kilkoma silnikami MX 50cm oraz 80cm i wszystkie chodza jak chodza. Akurat tak sie sklada ze mam silnik od RD 80 MX zalozony :)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baro Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 silnik z mx jest słabszy :banghead: a silnik z lc był wzorowany na mx stad niektóre drobne części pasują :bigrazz: pozatym mx ma gaźnik o przelocie 16mm a lc20mm ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Siema!MAm pytanko czy kostka 120 nie będzie za szerokoa do DT 80 LC II chodzi mi o jazde bo w wahacz na pewno wejdzie bo teraz mam 120 ale jest łysa i chce kupic 120 ale poważna koche i sie zastanawiam czy będzie sie dobrze jeździło na zakrętach, błotach i piachu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi