grzesiek78 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Grubo żeś przydzwonił, do medalikowa na kolanach powinieneś się przejść ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Gratuluję udanego (per saldo) wyjścia z opresji.Co do armatury, przemyśl jeszcze jakieś fajne podróżne enduro, to może być lepsza opcja...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Monter napisal: Przed mostem długim jak cholera łuk był łagodny i został łyknięty z prędkością jaka podróżowaliśmy mniej więcej cały czas czyli około 120 km/h. W tym momencie odkręciłem manetkę i na moście ogień. Łuk za mostem wyglądał podobnie... Podobna akcje zrobilem na enerdowskiej "autostradzie" samochodem Peugot 203 wiele lat temu.Nie chodzilo nawet o zakret a o mala gorke za mostem.Wyrzucilo mnie w powietrze z taka sila ze jak przybombilem o podloze to tylne zawieszenie wpadlo do bagaznika.Od tej pory nie daje ognia na mostach, a od bardzo dawna zwalniam przed nieznanymi zakretami.Jezdze jak dupa, ale zyje - cos za cos :)No i staram sie nie dac sie adrenalinie, na szczescie z wiekiem staje sie to troszke latwiejsze, choc dalej od czasu do czasu potrafi poniesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Kurde, ale o wiele gorzej się czyta takie teksty na forum, niż w jakimś onecie . Choć nigdy montera nie widziałem, nie znamy się osobiście, to jakoś bardziej to do mnie dociera . Jakby jakiś bliski znajomy się wywalił . Będę myślał o tym pewnie kilka dni ... Zdrowiej i wracaj :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. A co do tej armatury to pewnie jeszcze zmienisz zdanie. ;) Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 To ja tylko tak: .............!!! - bo ja z dobrego domu, więc brzydkich słów nie uzyję, a inaczej sie nie da tego wyrazić.Ty fuksiarzu! A taki rozsądny sie wydawałeś! Cieszę się, ze tylko tak się to skończyło.To teraz zrastaj się dobrze i szybko. Zdrówka! Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Monter, kup armaturę lubię czytać co piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 (edytowane) o, ku...! :icon_eek: Ty się ciesz, że tylko tyle BTW leczysz się u nas, czy u siebie? bo jakby niedaleko, to jakiś karton fajek przywieziemy :icon_mrgreen: jszDzięki Jeszua ale już nawiałem do siebie do Giżycka.Ja chyba również zacznę jeździć jak doopa jak to Adam napisał bo powoli nogi mi się kończą do łamania :icon_mrgreen:Kupię armaturę i będę się bawił w modyfikacje. Dziękuję koledzy za dobre słowa.:flesje: :flesje: :flesje: Edytowane 16 Maja 2011 przez _Monter_ Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Grubo to wygląda - masz zadatki na kaskadera :icon_mrgreen: Zdrowia życzę i nowego moto. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Cholera Stary....W szoku jestem po zobaczeniu tych zdjęć.Szkoda nogi, ale dobrze że się skończyło tylko tak...Wracaj szybko do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEALER Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 (edytowane) heh, ważne,że skończyło się tylko w ten sposób....!!! Szybkiego powrotu do zdrowia! Edytowane 16 Maja 2011 przez DEALER Cytuj 93! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Przed jesiennym SSSJ Wolkan sobie rozwalił nogę (tez akcja z ciężarówką) teraz Ty przed wiosennym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Puknij się w łeb :D <joke> A na poważnie, dobrze że nic Ci nie jest. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Przed jesiennym SSSJ Wolkan sobie rozwalił nogę (tez akcja z ciężarówką) teraz Ty przed wiosennym...Przestań bo ludzie przestaną jeździć na SSSJ :icon_mrgreen: Puknij się w łeb :D A na poważnie, dobrze że nic Ci nie jest. Właśnie się pukałem w zakręcie i straciłem panowanie A na poważnie to powinienem... Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Daj sobie spokój z armaturą. Przecież właśnie przekonałeś się na własnej skórze, że wypadki motocyklowe wcale nie są tak bardzo niebezpieczne. Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi