Tuzmen Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 obie F3ki były malowane. Na obu nie ma oryginalnych naklejek, a ta z krzywymi zegarami ma pomalowane śrubki od dekielka bezpieczników. Rzeczywiście przody wyjęte z F2. Na pocieszenie powiem że kto chodź trochę sie zna na modelu który go interesuje takie rzeczy pozna od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszzory Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 a takie fajne, trafiajace maja opisy a niech ich h...j spali!! Cytuj BIKEPICSdobreakumulatory.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 chamstwo, chamstwo i jeszcze raz chamstwo!!!! takich skurwysnów powinno się powystrzelać! serio zerują na ludziach. A teraz przecie motocyklizm w Polsce się rozrasta wieć ch*je mają na kim kasę zarobić. Szkoda mi nieszcześników którzy trafią na takie sprzety :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 w Siedlcach to chyba same przekręty bylem 2 razy oglądać moto na poczatku poprzedniego roku 1. CBR 600 idealnym stanie itp - faktycznie silniczek pięknie pracował ale co z tego jak była cała zardzewiała na kazdym metalowym elemiencie nawet nie ognisko rdzy tylko płomień - tragedia - gośc powiedział ze jak nie sprzeda do końca tygodnia rozbiera ja i maluje - współczuje temu co kupił juz widze jak dokładnie ją oczyści przed malowaniem2 również CBR 600 - w ogłoszeniu moto idealne bez wypadkowe itp itd słodzenie na zdjęciach piekny błyszczący do niczego nie można było sie doczepić więc pojechałem - i co szok brak jednej owiewki (nie zdążył skręcić - po co rozkręcił???) silnik ledwo dyszał stukanie nie rowna praca, licznik przesunięty prawdopodobnie powyginane stelarze, szybka nawetr nie przykręcona no padaka wku**wiłem sie że tak oszukują obu przypadkach były to serwisy motocyklowe w tym drugim było pełno złomów nasciaganych z niemiec widziałem 2 Hornety rozłożone na części a jednego sprzedawali na allegro jako bezwpadkowy, pełno złomu dookoła domu coś o tym świadczy bezwypadko to jedynie były czesci które zachowały sie z rozbitych motocykli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) Kurde to teraz mnie zmartwiliście bo jutro jade oglądać motocykl http://motogryf.pl/moto35.htmltroche malo tych fotek i przebieg za niski ale moze zauwazycie cos jeszcze? pliss o szybka pomocogladalem tez wczesniej u nich taka CBRke i wygladala calkiem niezle wiec teraz mam mieszane uczucia... Edytowane 19 Stycznia 2008 przez Adel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Wejdz na MOBILE DE. To bardzo ksztalcaca wizyta. Te ceny na niemieckim rynku ... Nie oplaca sie sprowadzac motocykli w idealnym stanie (na handel). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Daruj soie, ja bym darował. Nawet jeżeli ten sprzęt jest O.K. to z frajerzynami biznesów się nie robi, bo wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 http://www.motogryf.pl/files/Image/43/m8.jpg Co do tego modelu, to widać, że była malowana główka ramy do tego srebranką :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Czy to ważne? Motocykl jest na pewno w porządku, strzeże go Ojciec Pio :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 http://moto.allegro.pl/item301188615_honda...e_rok_1999.html Rocznik niby 99 a malowanie 98. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki80 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 (edytowane) Oto, idealna, 100% bezwypadkowa F3 z przodem od F2: Pierwsza F3 kurcze nie znam sie na f2/f3 bo mialem f4 ale jak dla mnie to ta z linka ma przod od f3 a nie od f2. wloty powierza pod lampa a nie z boku. moze sie myle ale czym sie rozni od tej jesli chodzi o przod ?? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M624896 odpowiedzcie bo chce kupic cos podobnego a nie mam zamiaru sie naciac Edytowane 23 Stycznia 2008 przez uki80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 kurcze nie znam sie na f2/f3 bo mialem f4 ale jak dla mnie to ta z linka ma przod od f3 a nie od f2. wloty powierza pod lampa a nie z boku. moze sie myle ale czym sie rozni od tej jesli chodzi o przod ?? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M624896 odpowiedzcie bo chce kupic cos podobnego a nie mam zamiaru sie naciac Przód w znaczeniu przedniego zawieszenia. Ta z motogryfa ma koło i lagi od f2 (f3 ma tarcze pływające i nieco iinne lagi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 http://www.motogryf.pl/files/Image/43/m8.jpg Co do tego modelu, to widać, że była malowana główka ramy do tego srebranką :P Coś ci się chyba pomyliło Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki80 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Przód w znaczeniu przedniego zawieszenia. Ta z motogryfa ma koło i lagi od f2 (f3 ma tarcze pływające i nieco iinne lagi).no faktycznie tarcza jest inna ale moze w tych starszych modelach f3 takie byly. przecież f3 z roku 95-96 nawet ma tyl jak f2, bo lifting wszedl dopiero w 97 roku. moze z tymi kolami, hamulcami i zawiechami tez tak bylo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Coś ci się chyba pomyliło Zgredek, jak sie przyjrzysz dokładnie, to zobaczysz, że linka gazu jest pomalowana na srebrno, razem z ramą. Może tylko odświeżana, a może nie... Ja bym to obchodził szerokim łukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi