Fat Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Apropo, Fat te koce grzeją jak wściekłe. Jeszcze raz wielkie dzięki.To się cieszę :) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Jakie koce ?? jestem aktualnie w poszukiwaniu i zbieram opinie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Yuby zawsze wszystko co dobre to pierwszy zwinie (i musi mieć wszystkiego przynajmniej dwa trzy komplety). :) Z tego co pamiętam to kupił za 400 ale się pojawia pytanie czy nie chce sprzedać bo Sp1 chyba sprzedał. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Jakie koce ?? jestem aktualnie w poszukiwaniu i zbieram opinie :)Race-Tech - http://www.ebay.co.uk/itm/Race-Tech-Tyre-Warmers-99-96-/161014441527 Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Czy ktoś mógłby mi krótko opisać lub podesłać link na stronę z opisem jak działają szybkozłączki do owiewek torowych? Rozumiem, że z ich pomocą łączy się kawałki owiewek razem, ale jakoś chyba trzeba te laminaty do motocykla przytwierdzić. Śruby i mocowania fabryczne? Dokładnie to chodzi o 600RR '07. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Mówisz masz Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Mówisz masz (...) Hej, dzięki! Świetne! Nie pomyślałem o YT. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Ok. będę kombinował z moim rolgazem zrobić coś takiego. Półksiężyc już mam będę jutro montował do mojej r1, zobaczymy czy coś się zmieni. Jak ktoś coś takiego robił to proszę o info.Chcę zastosować plastikowy półksiężyc z rurki PCV o odpowiedniej srednicy.Koszt takiego półksiężyca na alegro ponad 100zł a rurka pcv 0zł.http://www.svforum.pl/viewtopic.php?f=10&t=1640Mr.Sebas, piszesz że masz coś na zbyciu (coś krótkiego) daj znać na PV (co to jest) jak to co zastosuję nie przyniesie efektu to będę coś nadal szukał. Co do zębatek jak zmienię na 45tył przód 15 (oryginał 43/16) a swój naciąg mam tak akurat w połowie to te nowe przełożenie powinien ten mój łańcuch ogarnąć co ?Trzecia sprawa na speedeyu chciałbym polatać dwie sesje na oponach typowo torowych(może jak będzie taka możliwość to np. na slickach) i zobaczyć jaka jest różnica z tymi co mam drogowymi i teraz pytanie. Czy ktoś z Was poszedł by w taki interes że za drobne pieniądze użyczy(Ci co się ścigają to pewnie pełno tego mają) mi swoich używanych torowych gum (ale dobrych takich które np. chce sprzedać np.. Sikor ostatnio oferował jakieś używki) na dwa wyjazdy ? Za dużo ich pewnie nie zużyję nie wiem 5% (strzelam). Cenowo możemy się dogadać.:) Pewnie mnie zaraz zjedziecie że ten chyba z konia spadł ale jestem tego zdania kto pyta nie błądzi w pysk nie dostanie.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzak_675 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Ja miałem napisać zaraz po kozłowaniu ale zapomniałem - więc piszę teraz - polecam rękawice z przyszytym małym palcem do przedostatniego! Zwiedzałem pobocze zakrętu "pod mostek" i hamowałem rękami w żwirku coby nie dogonić kozłującego motocykla i myślę, że dzieki temu mam jeszcze sprawne małe paluszki - bo kciuki pozbijałem niemiłosiernie :) Cytuj Tutaj niewygodne fakty też znikają ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 niema innej opcji z rekawicami , pozatym zachamuj 2 czy wiecej palcami w panice przy racingowych: klockach, przewodach , pompie etc , to pieknie na pysk polecisz :laugh: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSebas Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Kędzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Nie ma takich osób. To się nawet wyklucza: mieszkanie w Polsce i bycie kompetentnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 (edytowane) YUBY, wywal to gówno bądź mężczyzną, wstaw gaźniki Edytowane 8 Lipca 2013 przez M a D a F a K a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 ile szybsza jest opona wyścigowa od drogowej..? teraz juz wiadomo - 8s :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 O kurczaki, czyli 29 zrobię 1,45 po zmianie przełożenia, opon i ustawieniu zawiasów. :) ;) :biggrin:Już się nie mogę doczekać. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi