johny Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) Widząc fotki moto, muszę stwierdzić, że farciarz jesteś ogromny. Chyba korzystasz dodatkowo z czyjegoś limitu farta :icon_biggrin: Powrotu do zdrowia :flesje: Tak na marginesie - każdy ma jakiś zapasik farta gdzieś tam na górze zmagazynowany na jakimś koncie. Znasz aktualny stan Twojego konta? Jeżeli nie, lub nawet gdy masz jakiekolwiek wątpliwości co do aktualnego salda - kupuj armaturę i montuj ogranicznik prędkości :crossy: (Kurcze, jaki ja jestem dobry w Teorii Zdrowego Rozsądku - gdyby tak jeszcze w autopsji to stosować :icon_biggrin: ).Pozdro Edytowane 17 Maja 2011 przez johny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 popełniłeś podstawowy błąd w kierowaniu motocyklem, położyłeś moto zamiast walczyć do końca :biggrin: ... dużo zdrowia Monter :excl: Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 popełniłeś podstawowy błąd w kierowaniu motocyklem, położyłeś moto zamiast walczyć do końca :biggrin: ... dużo zdrowia Monter :excl: Rozumiem, że to żart Ernest. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Monter vel Demon - rzeczywiście musiałeś sprzedać komuś duszę. Jak przeczytałem twoją relację to myślałem, że to czarny humor. Że to niemożliwe. Stary, jesteś jak kot, właśnie wykorzystałeś jedno ze swoich żyć. Trzymaj się ramy. Zdrowia. Jednak co MGS to MGS. Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dar1367 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 No faktycznie miałeś dużo szczęścia i dobrego anioła stróża.Szybkiego powrotu do zdrowia i na moto :crossy: .Armatura też daje frajdę :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i na moto :crossy: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Czytam, czytam, myślę sobie "No spoko, popłynął po barierkach i nic wielkiego mu się nie stało, jest OK". Potem patrzę na fotki - O w pytę! Jak on to przeżył? Myślałem że tylko Transformery mogą przetrwać taką kiepę. Grunt żeś cały, prawie cały. Niechudo to wygląda, miałeś ogromnego farta. Należą się oklaski za dokonanie właściwego wyboru. :clap: Być może tematy setki razy wałkowane na forum utkwiły Ci w głowie. Zdrowiej chłopie! Okłady z młodych piersi szybko leczą takie urazy, nie krępuj się tych "zabiegów". :icon_mrgreen: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miras-Street Fighter Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 popełniłeś podstawowy błąd w kierowaniu motocyklem, położyłeś moto zamiast walczyć do końca :biggrin: ... dużo zdrowia Monter :excl: Dobrze powiedziane. Nie zostawia się ukochanej w ostatniej chwili i walczy się do końca :) hahaha To żart oczywiście. Dobrze że tylko tyle sie stało a nie więcej. Wygrana w kieszeni Twoja i oby to każdego z nas czegoś nauczyło bo już statystyki przerażają niestety a to poczatek sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 a to dlatego Monterku miałeś problemy ze skleceniem konkursu... sory nie wiedziałem! wszystkiego dobrego życzę! PS niech Ci droga jak najszerszą będzie a nowy motor zawsze bezwypadkowy! Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Rozumiem, że to żart Ernest.Wiesz... ja żartowałem ale był już temat gdzie praktycznie WSZYSCY twierdzili że należy siedzieć w sidle motocykla do samego końca i NIGDY nie kłaść motocykla :icon_biggrin: no chyba że ma się niesprawne hamulce... więc pewnie jechałeś niesprawną maszyną... No cóż widać że życie to nie tylko plac manewrowy i mijanie pachołków i hamowanie awaryjne na znak instruktora :buttrock: Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Karlik Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Wow. To jest idealna ilustracja powiedzenia "więcej szczęścia niż rozumu". Zdrowiej i dopilnuj rehabilitacji tej nogi, bo z permanentnie rozwalonym stawem skokowym to nawet na armaturze może się trudno jeździć. :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 (..) Cieszę się, że tak to się skończyło bo uważam, że właśnie wygrałem w totka. W 2006 roku lewa noga, bo „se nie widział”, teraz prawa z mojej winy...trochę się zmęczyłem. Następny motór to armatura...chyba już czas się uspokoić.120/h i na armaturze mozesz jechac.. gorzej z hamowaniem, skrecaniem etc.Moj dobry kolega sie utlukl wlasnie na czyms takim - moze gdyby mial inny sprzet, dalby rade Tak czy siak, patrzac na foty to masz ZAJEBISTEGO farta - moglo z Ciebie zostac tyle, co z motóra. A tu macie fotorelację.Niezla rozpierducha :icon_eek: BTW: Zdrowia :lalag: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Jakaś czarna seria w tym sezonie!Monter, cieszę się, że jesteś z nami! Czasem euforia jazdy zaślepia i załącza się nieśmiertelność - u Ciebie euforia minęła a nieśmiertelność została - Daj na tacę! Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Cieszę sie, że tylko tak się skończyło.Trzymaj się chłopie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Monter, cieszę się bardzo że tylko tak się to skończyło, bo mogło być np. tak : http://kontakt24.tvn.pl/temat,wjechali-pod-ciezarowke-nie-zyje-pasazer-a-kierowca-walczy-o-zycie,106571.htmlNiestety ciężarówki mają jakąś magiczną zdolność pojawiania się akurat na wyjściu z zakrętu...wiem po sobie bo na centymetry minąłem się z jedną w zeszłym roku...Dużo zdrowia i nie myśl za dużo o armaturze ani emeryturze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi