emil1005 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 (edytowane) uuuuuuufffff.... powiem wam, że nie doceniałem potęgi internetu....:) miło się zawiodłem. ODZYSKAŁEM SWOJE MOTOCYKLE !!! chciałbym tym samym podziękować wszystkim którzy pomogli w odnalezieniu lub chociaż za dobre słowo szczegolne podziękowania dla jednej osoby, której nie wymieniam ale wiem że to przeczyta! motocykle trochę poobijane, ale generalnie bez większych szkód. czeka mnie jeszcze dłuuuga batalia po komisariatach, sądach itp. Mam nadzieje ze w swoim czasie wszystko opiszesz :) Edytowane 5 Lutego 2010 przez emil1005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 kurde, niezły thriller :icon_rolleyes: szacun za stoicyzm :lalag: pzdr Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 No nieźlę, a napiszesz czy moto było daleko wywiezione? ile było złodzieji? tak z ciekawości chciał bym wiedzieć. Naprawdę się ciesze stary że się odnalazły. Pozdrawiam :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 opowiedzieć wszystkiego z detalami nie mogę, bo sprawa jeszcze nie jest zamknięta. w zarysie wyglądało to tak: dwóch kolesi na forach tematycznych wyszukuje właścicieli nietypowych lub drogich pojazdów (nie tylko motocykli), potem szukają z nim kontaktu - różne pozory, w moim przypadku adres mieli przez drobny zakup na allegro (mam taki sam nick). a potem już z górki. to, że złapali ich ślad jest zasługą jednego człowieka i fuksa niesamowitego że ukradli tak charakterystyczny motocykl jak CBX1000. wniosek na przyszłość - nie mów głośno co masz, bo ci podpierdolą.... :D kureskie to życie czasem... opiszę wszystko dokładnie (ku waszej przestrodze) jak to się wszystko zakończy. w poniedziałek jadę po motocykle. mam nadzieję że wydadzą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyluck Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Zajebisty happy end :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe_wee Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Powinieneś zagrać w Lotto. Z takim szczęściem masz nie małe szansę. Gratulacje :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazemario Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 (edytowane) Strasznie pozytywny happy end. Ciesze się razem z Tobą i gratuluje! Jak widać internet jest zagrożeniem nawet dla naszych maszyn :banghead: Mam tylko, że ci co się porwali na Twoje motocykle spotka zasłużona surowa kara. Edytowane 6 Lutego 2010 przez kamikazemario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Całe szczęście, że ludzie nie są obojętni i chcą pomagać. Z Twojego niemiłego doświadczenia wynika,,że nie należy podawać swojego miejsca zamieszkania w internecie bo źle to może się skończyć. Cieszę się z Tobą z odzyskania maszyn Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Yo! Gratuluje odzyskania motocykli :). Dobrze slyszec, ze czasem sie udaje... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Pogratulować :lalag: Teraz tylko trzeba napisać na innych forach, że zacne sprzęty zostały znalezione :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 cieszę sie że wszystko się dobrze skończyło :)- teraz pilnuj motków:) Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 A ja ciągle powtarzam, że nie wszyscy policjanci to matoły jak to sie powszechnie uważa. Dzielę z Tobą radość z racji odnalezienia jakże wartościowych (niekoniecznie drogich) motocykli. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Gratulacje :) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 (edytowane) A ja ciągle powtarzam, że nie wszyscy policjanci to matoły jak to sie powszechnie uważa. A no nie są matoły. System jest matołem w Naszym kraju. :icon_mrgreen: Siostra ma chłopaka z kryminalnej i jest wporzo, kumaty ziomek. :icon_mrgreen: Wielkie gratki za finał sytuacji. Kamień z serca spadł. Edytowane 6 Lutego 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Gratulacje i liczymy na pelna wersje opowiesci jak sprawa bedzie juz zamknieta... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi