Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Marca 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Motto przymierzałem, kilka modeli nawet bo znam dobrze właścicieli firmy. Bardzo fajne spodnie, doskonale odszyte, świetne materiały. Jednak nie polecam kupowania na odległość - mają dziwną rozmiarówkę, i np ja noszę wszystko M, a w motto wychodził dla mnie rozmiar XS... Trzeba je zmierzyć przed zakupem. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Może niezupełnie coś takiego ale dżinksy z ochraniaczami i wzmocnieniami z kevlaru są w sklepie Tarbora na Kijowskiej (naprzeciwko dworca W-wa Wschodnia).Też widziałem całkiem niedawno takie portki w Tarborze (dla wybierających się komunikacją zbiorową: dojeżdża się Szybką Koleją Miejską do dworca Warszawa Wschodnia, a do SKM-ki można z kolei podjechać metrem - wysiada się z metra na stacji Centrum i wsiada do SKM-ki na znajdującym się tuż obok dworcu Warszawa Śródmieście).Rozkład jazdy SKM:http://www.ztm.waw.pl/rozkladskm-1501.pdf Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Igor- ciężko wyguglowac firmę "motto" bo to popularne słowo, zniechęciłam się więc proszę ładnie o jakiegoś linka, bo moja miłość do jeansów sprawia, że chętnie kupiłabym sobie takie spodnie :cool: Jutro jadę jakiś szukać, mam nadzieję, że Paweł mnie nie udusi (jedzie ze mną :wink: ) bo jestem koszmarnie marudna :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 wystarczyło wpisać w google "spodnie motto" i od razu dochodzisz do celu http://www.mottowear.com/indeks_pl.html Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 wystarczyło wpisać w google "spodnie motto" i od razu dochodzisz do celu http://www.mottowear.com/indeks_pl.htmlDzięki:)Czasami jestem techniczny debil:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Jutro jadę jakiś szukać, mam nadzieję, że Paweł mnie nie udusi (jedzie ze mną :crossy: ) bo jestem koszmarnie marudna :DO, a o której się wybierasz(cie)? Ja zapewne wpadnę do Tarboru koło 16 (planowany przyjazd na Warszawę Wschodnią: 16.05 :smile: ). Podejrzewam, że będziecie mieli w planach obskoczenie kilku sklepów - ja jutro raczej tylko Tarbor. PS Twierdzisz, że jesteś koszmarnie marudna - spytaj Aśkę i Dziada, jak się swego czasu kupowało ze mną rękawice Modeki. :bigrazz: :D Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Rękawice to jedno a ile się trzeba było nagadac jak Olsen zastanawiał się czy zapinać disclocka :D Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 O, a o której się wybierasz(cie)? Ja zapewne wpadnę do Tarboru koło 16 (planowany przyjazd na Warszawę Wschodnią: 16.05 :D ). Podejrzewam, że będziecie mieli w planach obskoczenie kilku sklepów - ja jutro raczej tylko Tarbor. PS Twierdzisz, że jesteś koszmarnie marudna - spytaj Aśkę i Dziada, jak się swego czasu kupowało ze mną rękawice Modeki. :D :buttrock: :) Koło 15 ruszamy, więc możliwe, że około 16 tam wpadniemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 dojeżdża się Szybką Koleją Miejską do dworca Warszawa Wschodnia, a do SKM-ki można z kolei podjechać metrem - wysiada się z metra na stacji Centrum i wsiada do SKM-ki na znajdującym się tuż obok dworcu Warszawa Śródmieście).Rozkład jazdy SKM:http://www.ztm.waw.pl/rozkladskm-1501.pdfo ja p.... dałeś teraz ognia :icon_rolleyes: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 też mam spodnie MOTTO i jestem z nich bardzo zadowolony. Potwierdzam słowa Dominika, mają dziwna rozmiarówkę. Wszystko nosze roz M a spodnie z MOTTO musiałem kupić S. Pewnie będą na bajzlu - to juz w ten weekend. Ja tam kupiłem rok temu. Zawsze można trochę zejść z ceny. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Też mam spodnie Motto. Używam je głównie w ciepłe dni, bo w drugich spodniach od kurtki jest za gorąco. Motto też ma ochraniacze na kolanach i biodra. Jedyne co mi przeszkadza, to że ślizgam się na siedzeniu przy hamowaniu - chyba podszyję sobie na tyłku kawałek skóry i będzie po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Zakupiłam sobie czarne damskie jeansy w rozmiarze S, dodam tez że były to JEDYNE damskie spodnie motto w tarborze :banghead: Czyli- więcej damskich spodni tam nie ma. Zostały tylko skórzane i z frędzelkami, ale takich to nie kupiłabym, bo Paweł wstydziłby się ze mna jeździć i pewnie by mnie tam zostawił :banghead: Spodnie super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Spodnie super I jak ładnie leżą na włascicielce, jestem pod wrażeniem :). Ja za to fundnąłem sobie wypasione sakwy, z którymi VFR nadal wygląda jak kawałek motocykla kiedyś prawie sportowego. Zakupy fajne, miłe i ... uwaga, bez marudzenia i wybierania przez 2 godziny ! Teraz moto i załoga gotowe do nawijania kilometrów :). Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Ja za to fundnąłem sobie wypasione sakwy, z którymi VFR nadal wygląda jak kawałek motocykla kiedyś prawie sportowego.Rozumiem, że tekstylne (a nie skórzane)? Zostały tylko skórzane i z frędzelkami, ale takich to nie kupiłabym, bo Paweł wstydziłby się ze mna jeździć i pewnie by mnie tam zostawił :( ...i musiałabyś wracać SKM-ką. :( Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Rozumiem, że tekstylne (a nie skórzane)?...i musiałabyś wracać SKM-ką. :(Tekstylne, naprawdę fajnie wyglądają mimo, ze Paweł strasznie narzekał, że vfr`ka z sakwami będzie wygladała jak tramwaj :evil: Skm`ką..? Ja na piechotę:D. Uwielbiam łazić, mogę tak Warszawę w każdą stronę obleźć, z Tarboru na Mokotów do domu tez bym w końcu dotarła gubiąc się z 10 razy po drodze (chodzić lubię, z orientacja w terenie tragedia :( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi