MrsMarthy Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Kolega mówił, że dziewczyna ok 170cm wzrostu... to nie tak nisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Kolega mówił, że dziewczyna ok 170cm wzrostu... to nie tak nisko.Ale, jak na użytkownika motocykla to trochę nisko :)Sam mam tyle wzrostu, więc wiem co mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza391 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 tadeo oczywiście ja się z Tobą zgadzam . I właśnie po to napisałem na forum gdzie sam bandzior wydawał się zbyt ciężki na start , parę postów wyżej napisałem że hornet czy fazer nie za bardzo bo dysponują zbyt dużo mocą . Jeden z kolegów napisał że fazer=badzior to nie taka duża różnica. Pytam bo osobiście nie jeździłem wszystkimi motocyklami jakie są a po za tym po to jest forum . Skoro kolega jeszua uważa że już wszystkie tematy były 100 razy wałkowane to pytam po co jest forum ?? a to że pytam o horneta czy fazera ,gs500 to może po prostu że nie połknąłem encyklopedii (jak nie którzy) i chcę uzyskać interesujące mnie informacje i dzięki wszystkim za normalne odpowiedzi . To że ktoś poradzi mi gs500 czy 100KM horneta to tylko propozycja a decyzje podejmę osobiście po przemyśleniu za i przeciw tez kiedyś miałem taki dylemat i nie wystartowałem z r6 czy r1 a XJ . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ale, jak na użytkownika motocykla to trochę nisko :)Sam mam tyle wzrostu, więc wiem co mówię.Jestem tylko 6cm wyższa, a tylko V-Strom sprawia mi kłopot żeby postawić stopy na ziemi.Ale spoko, rozumiem problem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza391 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Witam , może ktoś będzie zainteresowany z osób które chętnie doradzały :) Moto zakupione po kilku przymiarkach na rożnych moto , wybór padł na Kawasaki er6n . Moto z niskimi siodłem , w porównaniu do konkurencji lekki i nie za ostry. Dzięki wszystkim za aktywność i pomoc. Lewa w górę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torciq Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Niech się sprawuje! Cytuj 'jak mówiła babcia, chłop, może być bez ręki, bez nogi byle nie kaleka' by mongor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagadanka Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Pytanie jak w temacie? Doradzicie jaki motor szosowy bedzie najleszy dla kobiety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żużu77 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 F650gs twin. I będzie baaardzo zadowolona. Mega wygodny. Żużu77, Cieszyn, R12RT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Najpierw spytaj kobiety co jej się podoba. Bez tego bez sensu gadanie. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 GS ma brzydką lampę to nie wiem czy to dobry wybór. Ja polecę Romka K125 - do tańca i do różańca. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoG Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Odemnie z pracy jeździ kobietka dziobakiem (gs650). Niewiem czy jej pasuje, ale jeździła nawet zimą więc o czymś to świadczy Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eweliśka Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Cześć! Chciałabym zapytać co polecacie kupić jako pierwsze moto dla kobiety (165 cm wzrostu)? Myślę o jakimś fajnym, lekkim motocyklu, najchętniej 600... Słyszałam, że warto kupić Gladiusa, ale nie jestem do niego przekonana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Podobno Romet K-125 jest niezły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Gladius wcale jakiś specjalnie lekki nie jest, chociaż jest kobiecy :)Pytanie jakie masz doświadczenie, bo 600 na sam początek to i moc i masa dla drobnej kobiety. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Kup sobie coś lżejszego np. KTM 390 Duke Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi