Torciq Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Niech się sprawuje! Cytuj 'jak mówiła babcia, chłop, może być bez ręki, bez nogi byle nie kaleka' by mongor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagadanka Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Pytanie jak w temacie? Doradzicie jaki motor szosowy bedzie najleszy dla kobiety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żużu77 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 F650gs twin. I będzie baaardzo zadowolona. Mega wygodny. Żużu77, Cieszyn, R12RT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Najpierw spytaj kobiety co jej się podoba. Bez tego bez sensu gadanie. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 GS ma brzydką lampę to nie wiem czy to dobry wybór. Ja polecę Romka K125 - do tańca i do różańca. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoG Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Odemnie z pracy jeździ kobietka dziobakiem (gs650). Niewiem czy jej pasuje, ale jeździła nawet zimą więc o czymś to świadczy Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eweliśka Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Cześć! Chciałabym zapytać co polecacie kupić jako pierwsze moto dla kobiety (165 cm wzrostu)? Myślę o jakimś fajnym, lekkim motocyklu, najchętniej 600... Słyszałam, że warto kupić Gladiusa, ale nie jestem do niego przekonana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Podobno Romet K-125 jest niezły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Gladius wcale jakiś specjalnie lekki nie jest, chociaż jest kobiecy :)Pytanie jakie masz doświadczenie, bo 600 na sam początek to i moc i masa dla drobnej kobiety. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Kup sobie coś lżejszego np. KTM 390 Duke Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Podobno Romet K-125 jest niezły.Nieładnie, Yeuop, przyganial kocioł garnkowi....A wracając do tematu, to myślę, że yamaha xj600, czyli mała dywersja z ostatniego wypustu. Prosta w budowie, malo wymagająca, tania w zakupie i częściach, przyjazna dla początkującego kierowcy. Dużo egzemplarzy na rynku wtornym. Łatwo znależć przyzwoity egzemplarz.Chyba, że ma być coś znacznie młodszego i bardziej nowoczesnego. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 XJta nie będzie lekka.Pani Koleżanka przede wszystkim się nie określiła, co się jej podoba i ile chce wydać... o skorzystaniu z szukajki nie wpomnę nawet, bo wyszedłbym na plebs i buraka ;). A dlaczego szejstea? To jakiś wyznacznik? Rozumiem, że jesteś lekka i wzrostu drobniutkiego... nie lepiej zaczynać od mniejszych pojemności? Kumpela którą namówiliśmy swojego czasu na najmniejszą nindżę jest nam za to bardzo wdzięczna i jeździ teraz po kilku latach szejsetą i jeździ lepiej od większości ludzików z jej doświadczeniem czasowym ;). Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Nieładnie, Yeuop, przyganial kocioł garnkowi....A wracając do tematu, to myślę, że yamaha xj600, czyli mała dywersja z ostatniego wypustu. Prosta w budowie, malo wymagająca, tania w zakupie i częściach, przyjazna dla początkującego kierowcy. Dużo egzemplarzy na rynku wtornym. Łatwo znależć przyzwoity egzemplarz.Chyba, że ma być coś znacznie młodszego i bardziej nowoczesnego. :)Przy wzroście 165 cm, dywersja może być trochę za wysoka. Można co prawda obniżyć (tak zrobiliśmy mojej żonie), ale zmienia się wówczas sposób prowadzenia. Moto zaczyna się trochę walić w zakrętach. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dardes Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Myślę że należało by coś więcej powiedzieć np. jakie masz doświadczenie w jeździe motocyklami i do czego ten motocykl ma służyć ? Dla jednych fajny będzie endurak do pohulania po szutrach dla drugich stylowy Cafe Racer do wieczornego lansu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) Myślę że należało by coś więcej powiedzieć np. jakie masz doświadczenie w jeździe motocyklami i do czego ten motocykl ma służyć ? Dla jednych fajny będzie endurak do pohulania po szutrach dla drugich stylowy Cafe Racer do wieczornego lansu.Dokładnie.Gladius jest trochę specyficzny. Ma fantastyczny silnik - ta V-ałka ciągnie praktycznie od samego dołu ale to jest też dla niedoświadczonych pułapka. Do tego praktyka pokazuje że niskie osoby miewają z nim na początku problemy. Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez Wertyder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi