Jump to content

Witamy na forum Łódź

PROC
 Share

Recommended Posts

Witam Serdecznie wszystkich moto-maniakow... a szczegolnie tych ktorych blachy rozpoczynaja sie na literke E, mam nadzieje ze przyjmiecie do swego grona zagubiona "duszyczke" :D

pozdrawiam i zycze suchej nawierzchni i pelnego baku... :flesje:

P.S. widze Lisex ze mamy podobny kolor naszych maszyn... taki widoczny :D

Edited by liminu

• 3 weeks later...

witam wszystkich

chciałbym sie przyłączyć :icon_rolleyes:

po 15 latach przerwy postanowiłem wrócić na 2 koła. Kiedyś był simson.

Teraz wymyśliliśmy z małżonką Honde CBR 125 - i taką sobie sprawiliśmy. Ja musze sobie przypomnieć żona sie nauczyć stawiać pierwsze kroki. No i oczywiście jesteśmy na kursie prawa jazdy kat A u Bajona.

Więc jak tylko zdobędziemy A to ujawniamy sie do końca - bo tak to tylko taką partyzantkę na drodze uprawiamy, troszke pojeździłem ale ... nie lubie sie bać :icon_rolleyes:

• 2 weeks later...

To i ja się ujawnię; teraz już oficjalnie mogę, bo mam papierek i moto :) naczęściej dzikam nim do pracy.

pozdrawiam z Bałut

<seryjna kolekcjonerka>

Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jest

Patrzy w oczy tak, jakby znała mnie od lat

Kiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie

• 3 weeks later...

To ja tez sie przywitam.

Jestem z Aleksa, prawko od tygodnia.

Dragus od 2 miesiecy :clap:

Codziennie jak jest ladnie, do pracy Aleks->okolice baluckiego rynku.

W ten weekend pierwsza dluzsza wyprawa, do mielna...dupa boli :)))

Dzisiaj wieczorem bede na Pietrynie, potem kolo Selgrosa.

Pozdrawiam.

Kura.

• 3 weeks later...

Witam brać motocyklową z Łodzi,

Przywitałam się w "powitalni" ale tutaj jeszcze raz wszystkich motołodzian witam..do zobaczenia w trasie........ale oczywiscie dopiero jak zrobie prawko :banghead:

• 2 weeks later...

Witam wszystkich Motocyklistów. Mam na imię Arek i jestem z Pabianic. Jeżdze Yamaha XJ 600. Jesli ktoś z Pabianic lub Łodzi chciałby pośmigac lub wybrac sie na jakiś zlot to moje gg 11763829 lub kom 784-263-539. Pozdrawiam i szerokiej drogi. :wink: :wink:

Witam wszystkich łódzkich motocyklistów !! Mam pytanie. Czy w łodzi albo okolicy odbywają się jakieś regularne spotkania motocyklistów (nie tylko klubowe) bo czasami nudno tak samemu jeździć ;) Proszę o odpowiedź na PW żeby nie spamić w tym temacie :D

Witam wszystkich łódzkich motocyklistów !! Mam pytanie. Czy w łodzi albo okolicy odbywają się jakieś regularne spotkania motocyklistów (nie tylko klubowe) bo czasami nudno tak samemu jeździć :) Proszę o odpowiedź na PW żeby nie spamić w tym temacie :P

hej, pewnie że się spotkania odbywają... ja akurat spotykam się z ekipą z placu dąbrowskiego (środa godz. 19.), ale też chłopaki spotykają się w tym samym terminie pod manufakturą, jeszcze inni na pietrynie - a i tak wszyscy późniejszą porą widzimy się pod selgrosem żeby pogadać... i polatać oczywiście. sam zdecydujesz w jakiej grupie będziesz się czuł najlepiej (różne gusta i prędkości przelotowe, no i odwiedzane miejsca)... pozdrawiam

hej, pewnie że się spotkania odbywają... ja akurat spotykam się z ekipą z placu dąbrowskiego (środa godz. 19.), ale też chłopaki spotykają się w tym samym terminie pod manufakturą, jeszcze inni na pietrynie - a i tak wszyscy późniejszą porą widzimy się pod selgrosem żeby pogadać... i polatać oczywiście. sam zdecydujesz w jakiej grupie będziesz się czuł najlepiej (różne gusta i prędkości przelotowe, no i odwiedzane miejsca)... pozdrawiam

Dzięki za info:D o Selgrosie wiem i w najbliższą środę mam zamiar tam jechać (o ile pogoda na to pozwoli) ale wcześniej też można pojeździć i poznać trochę ludzi :banghead: Jestem "świerzak" i nie znam za wiele osób ale może wkrótce to się zmieni :icon_twisted:

Mirek dobrze gada, razem jeździmy, zapraszam na plac o 19

Cześć, witam wszystkich łódzkich motocyklistów :)

Z niektórymi zdążyłam się już poznać :}

Śmigam Hondą NX 650 Dominator. W październiku przeprowadzam się do Łodzi na studia :} Aktualnie szukam jakiegoś mieszkania i garażu na moto :} Niestety w tym sezonie już nie pojeżdżę, z powodu powypadkowego urazu kolana, ale w przyszłym wsiądę na pewno. Motocykl stoi w tej chwili w warsztacie - wymieniam w nim koła i zawieszenie na supermoto.

Pozdrawiam,

Liza :flesje:

Cześć, witam wszystkich łódzkich motocyklistów ;)

Z niektórymi zdążyłam się już poznać :}

Śmigam Hondą NX 650 Dominator. W październiku przeprowadzam się do Łodzi na studia :} Aktualnie szukam jakiegoś mieszkania i garażu na moto :} Niestety w tym sezonie już nie pojeżdżę, z powodu powypadkowego urazu kolana, ale w przyszłym wsiądę na pewno. Motocykl stoi w tej chwili w warsztacie - wymieniam w nim koła i zawieszenie na supermoto.

Pozdrawiam,

Liza :)

Oficjalnie witam Cie Liseno w naszych skromnych Łódzkich progach. Od października (a może już i od teraz?) Łódź będzie troszke ładniejsza :)