Mur67 Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 To i ja się przywitam do dłuuuugim (tylko) czytaniu forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rumblers Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Witam Wszystkich ... Chcialem spytac kiedy dokladnie jest MOTOBAZAR w lodzi teraz w styczniu ... prosze o odpowiedz i do zobacxzenia na :crossy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLOSZ Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Witam Wszystkich ... Chcialem spytac kiedy dokladnie jest MOTOBAZAR w lodzi teraz w styczniu ... prosze o odpowiedz i do zobacxzenia na :crossy: Prosz: http://www.motoweteranbazar.com/ ;-) Quote ZdrowkoKLOSZCytaty na dziś i jutro:"Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - by KLOSZ"To co widzisz to też jest patologia, tylko troche inna niż Twoja..." - tez by KLOSZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PunkStar Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Nadejszła wiekopomna chwila... :wink: po okresie podczytywania witamy się i my tzn. ewa i gucio gucio jeżdzi okufrowaną ecią prosto z PRLu, a ja po okresie zjaeżdzania 50tek robię prawko jak się odrobinę ociepli. Zatem pozdrawiamy i do zobaczenia No witam witam :) Dobrze Was tu widzieć. Pewno skoczymy razem na jakiś zlocik niebawem. pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
klub_AA Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Witam i ja! Od listopada 08' Czarna r6 - nic dodac nic ujac :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kr69 Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Witamy i do zobaczenia na drodze:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIWO1981 Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Witam i pozdrawiam :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojt@s Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Co do wiosennego zlotu pewnie się zbierze grupka na Borki:) Powitać nowo przybyłych:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosa1022 Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Witam wszystkich. Pora sie przywitać Rafał, Łódź, GSXF od czerwca 2008 Troszke już się tutaj naczytałem tylko mi kultury zabrakło i się nie przywitałem. WIĘC WITAM!!!! ps.Dodam tylko że zdążyłem już zaliczyć wspólnie z Szanownym forum Mikołajki Łódź 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antek83 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Witam! Do tej pory tylko bierny użytkownik forum od teraz ZAREJESTROWANY. Pozdrawiam z Łodzi Dąbrowa wraz z nowym sprzętem. Pozdrawiam Zibi k6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quki26 Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Witam wszystkich Łodziaków serdecznie na imie ma michał a śmigam cbr 1100 xx : http://www.qukimoto.jpg.pl/ , mam nadzieję że pośmigamy wspólnie po naszej wspaniałej okolicy!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crash1990 Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Witam i życzę szybkiego rozpoczęcia sezonu. Szykuje się jakiś zlot w Łodzi na rozpoczęcie sezonu :icon_question: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quki26 Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Mam nadzieje że będzie jak najwięcej, bo głód jest straszny :crossy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hagi Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Witam :) jako totalny swiezak pragne powitac wszystkich jak ja zakochanych w motorkach. Smigam CBR 600RR i mam nadzieje iz spotkamy sie na drodze. Pozdro i szerokosci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kr69 Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Witam wszystkich nowo przybyłych. Widzę, że motocykli w Łodzi przybywa :D i dobrze :lalag: :buttrock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts