jaquzie Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 (edited) pro :bigrazz: a Ty po co chcesz do lasu jechać :biggrin: No, chyba że masz jakiegoś TRiumpha albo Africę i śmigasz po nierównościach :cool: edit: a sory, nie zauważyłem: Motocykl: Suzuki RMX, KTM 125 Exc - to by wyjaśniało :D Chociaż, nad Zalew Sulejowski (a tam też las) to można by się było przejechać na jakieś łódeczki czy rowerki wodne :cool: a Swoją drogą, był z was ktoś może na tym? http://www.yamaha-motor.pl/products/inform...verview/yhc.jsp Ja mam wizytę jutro o 15 w liberty, dam znać co tam ciekawego :) No i oczywiście witam się, bo na Łódź jeszcze tego nie robiłem :] Jaquzie - Jacek - FZ1S 2006 (widać zresztą w sygnaturce), Chojny :] Edited June 2, 2009 by jaquzie Quote W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeDeK Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 (edited) Witam wszystkich :) Tez jestem w miare nowy na forum a postow zadnych praktycznie nie pisalem jeszcze :) ale namietnie czytam tematy. Jak widac na dana chwilke mam Yamahe R125 :P ale rozgladam sie wlasnie za jakas CBR 600 :P a jak juz kupie to tez z mila checia gdzies bym mogl skoczyc :P Pozdro Edited June 12, 2009 by BeDeK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inco Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 Hejka, na forum jestem od jakiegoś czasu, ale ten temat dopiero dziś zobaczyłem ;) Muszę dokładniej śledzić forum i wszystkie podfora. Oczywiście z Łodzi jestem i jeżdżę na takim sympatycznym chopper'ku Pozdrawiam Piotrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Priest666 Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 Powitać Viragowca :) ... Trza się będzie gdzieś ustawić jak oczy wykuruję... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inco Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 Jakby co to numer do mnie masz na forum Virago ;) Daj jakiś kontakt do siebie, za kilka dni kończę sesje i zaczynam w pełni sezon motocyklowy. Przy najbliższej okazji się z Tobą i Wojtkiem skontaktuje. Gratuluje nowej maszyny, kiedy zmieniłeś? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelrul Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Wtam wszystkich. Jak widać obok opis jestem z okolic Łodzi i jeżdze Suzuki GSX750F z '98, pewnie było już mine widać, mimo małego przebiegu :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
musi88 Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Wtam wszystkich. Jak widać obok opis jestem z okolic Łodzi i jeżdze Suzuki GSX750F z '98, pewnie było już mine widać, mimo małego przebiegu :biggrin: a my sie przypadkiem nie znamy kolego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelrul Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 a my sie przypadkiem nie znamy kolego? musi, prosze Cie :icon_razz: predzej kiedy posmigamy? a nie czy sie znamy :biggrin: O, i musi, jest taki maly zlocik w Kazimierzu http://forum.motocyklistow.pl/MOTO-PIKNIK-...09-t117930.html wiec jest okazja do spotkania :biggrin: a jak nie bedzie chciala cie puscic to wez ja ze soba :P pzdr:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ocetoholix Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 witam melduje sie Michał :) tak przy okazji szukam garazu w okolicahc kozin ktos cos wie prosze smiało walic do mnie na gg pozdro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spychal86 Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Chciałem się ze wszystkimi przywitać i zameldować swoją obecność. Na forum jestem świeży. Śmigam K7 w charakterystycznym, nie standardowym biało-czarnym malowaniu. Pewnie było mnie gdzieś widać. Pozdrawiam Piotrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arqs Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 (edited) Witam wszystkich, jestem tu nowy, co prawda troche miałem okazję poczytać już forum ale nic poza tym, także jeszcze raz witam :) Nazywam się Arek, oprócz tego że jestem tutaj świeży to też dosyć niedługo jeżdże motocyklem. Wczoraj przejeżdżałem przez skrzyżowanie Pojezierskiej z Włókniarzy, ale było już dosyć późno i impreza chyba dobiegała końca, bo zauważyłem tylko 2-3 odjeżdżających "motorzystów". PS. Widziałem na forum temat o naklejkach w Łodzi, ale coś nie mogę go odnaleźć, gdzie można je dostać? Edited July 30, 2009 by arqs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro. Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 A ktoś jest chętny żeby pojeździć na Żwirowni (Nowosolna) w jakiś konkretny dzień? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seba77 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Witam Wszystkich Poszukuję chętnych do wspólnych przejażdżek przy czym, ja mam takiego bardzo powolnego chopperka ZipStar 250, dlatego wszyscy Ci co mają przyjemność śmigać na maszynach rzędu 500-1000 mogą się nie zgłaszać, bo by się zamęczyli jazdą ze mną... Dodam że jestem z Łodzi, z Bałut, a jechać mogę wszędzie ;) Pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BestOfMe Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Witam, jestem nowa.. (jak to brzmi xD) Jednoślada jeszcze nie posiadam ale może już niedługo, albo w przyszłym sezonie Witam się na forum z tematem Łodzi bo jak na razie przez moje ostatnie wakacje jeszcze sobie tu pośmigam ze szwagrem tak w ogóle to mieszkam w Gdańsku a mój szwagier ostatnio też i od razu na powitanie mam do was sprawę: "Zapraszam wszystkich motórzystów na ślub START 15.08.2009 GODZ. 16.15 KOŚCIÓŁ N.ŚW. ZBAWICIELA ŁÓDŻ UL. WŁÓKNIARZY 187" Ślub zaczyna się o 16:15 a msza będzie krótka tylko z przysiegą czyli potrwa gdzieś tak do 30 min. taki tam skromny ślubik Zapraszam ja świadkowa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renpa1971 Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Witam wszystkich smigajacych i tych wolno jezdzacych mam na imie Darek obecnie ujezdzam zx6 mam nadzieje ze sie od was czegos jeszcze naucze .Pozdrawiam :) :notworthy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts