kr69 Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 powitać :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yogi1990 Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 siemanko :icon_twisted: http://www.bikepics.com/members/yogi1990/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzidka Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 To kiedy się widzimy :icon_twisted: :crossy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kr69 Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 jak tylko pozwoli na to pogoda :D :bigrazz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yogi1990 Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 podobno za 2 tygodnie :cool: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzidka Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Za dwa tygodnie to ja śmigam do Anglii polatać cbr 900 :icon_twisted: :biggrin: ale napewno sie gdzieś spotkamy :bigrazz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yogi1990 Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 to jak juz bedziesz to daj znac na forum i na pewno polatamy :icon_twisted: :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostdooog Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 To kiedy się widzimy :icon_twisted: :crossy: w przyszłym tygodniu już ma być przyjemnie a na 8 marca (dzień kobiet) zapowiadają ciepełko - 10 a nawet może z górką... :biggrin: do zobaczenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yogi1990 Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 mam nadzieje ze juz tak zostanie wiosennie :D bo na desce juz sie najezdzilem ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazkader Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Strzałka wszystkim!Jestem forumowym świeżaczkiem z łódzkiego moje okolice to zalew Jeziorsko ciekaw jestem ilu z was śmigało w mojej okolicy?Czarny nolan na niebieskiej K-3 w tych rejonach to ja ;) Pozdrawiam i zapraszam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kr69 Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 witamy :D jak będzie ciepło to chętnie odwiedzę twoje rejony, motocyklem jeszcze nie byłem nad jeziorskiem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marzka Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 (edited) Strzałka wszystkim!Jestem forumowym świeżaczkiem z łódzkiego moje okolice to zalew Jeziorsko ciekaw jestem ilu z was śmigało w mojej okolicy?Czarny nolan na niebieskiej K-3 w tych rejonach to ja ;) Pozdrawiam i zapraszam. Witam :icon_biggrin: Jakieś 5 lat temu byłam na zlocie w Pęczniewie nad zalewem Jeziorsko i muszę przyznać, że to fajne rejony. Pozdrawiam i do zobaczenia :crossy: Edited March 3, 2009 by marzka Quote <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazkader Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Witam :icon_biggrin: Jakieś 5 lat temu byłam na zlocie w Pęczniewie nad zalewem Jeziorsko i muszę przyznać, że to fajne rejony. Pozdrawiam i do zobaczenia :crossy: A tak było było nawet byłem pogadać przy browku z kolesiami taka młoda kapela wtedy przygrywała.Zgadza się?Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marzka Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 A tak było było nawet byłem pogadać przy browku z kolesiami taka młoda kapela wtedy przygrywała.Zgadza się?Pozdrawiam. Kapeli to nie kojarzę, ale kojarzę konkurs wolnej jazdy i uczestnika tegoż konkursu, który wjechał jakimś przypadkowym wczasowiczom do domku letniskowego przez zamknięte drzwi :bigrazz: ...o ile pamięć mnie nie myli to na VX 800 miał chłopak taką przygodę. :crossy: pozdr Quote <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosa1022 Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 (edited) W zeszły sezonie byłem na Jeziorsku po drodze troszke winkli i fajna zapora 3 km prostej tylko troche nierówno ale i tak zrobiłem V-maxa. A w drodze do domu miałem dzwona:( Edited March 6, 2009 by kosa1022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts