Jump to content

Witamy na forum Łódź

PROC
 Share

Recommended Posts

Strzałka wszystkim!Jestem forumowym świeżaczkiem z łódzkiego moje okolice to zalew Jeziorsko ciekaw jestem ilu z was śmigało w mojej okolicy?Czarny nolan na niebieskiej K-3 w tych rejonach to ja ;) Pozdrawiam i zapraszam.

Strzałka wszystkim!Jestem forumowym świeżaczkiem z łódzkiego moje okolice to zalew Jeziorsko ciekaw jestem ilu z was śmigało w mojej okolicy?Czarny nolan na niebieskiej K-3 w tych rejonach to ja ;) Pozdrawiam i zapraszam.

Witam :icon_biggrin:

Jakieś 5 lat temu byłam na zlocie w Pęczniewie nad zalewem Jeziorsko i muszę przyznać, że to fajne rejony. Pozdrawiam i do zobaczenia :crossy:

Edited by marzka

<seryjna kolekcjonerka>

Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jest

Patrzy w oczy tak, jakby znała mnie od lat

Kiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie

Witam :icon_biggrin:

Jakieś 5 lat temu byłam na zlocie w Pęczniewie nad zalewem Jeziorsko i muszę przyznać, że to fajne rejony. Pozdrawiam i do zobaczenia :crossy:

A tak było było nawet byłem pogadać przy browku z kolesiami taka młoda kapela wtedy przygrywała.Zgadza się?Pozdrawiam.

A tak było było nawet byłem pogadać przy browku z kolesiami taka młoda kapela wtedy przygrywała.Zgadza się?Pozdrawiam.

Kapeli to nie kojarzę, ale kojarzę konkurs wolnej jazdy i uczestnika tegoż konkursu, który wjechał jakimś przypadkowym wczasowiczom do domku letniskowego przez zamknięte drzwi :bigrazz: ...o ile pamięć mnie nie myli to na VX 800 miał chłopak taką przygodę. :crossy:

pozdr

<seryjna kolekcjonerka>

Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jest

Patrzy w oczy tak, jakby znała mnie od lat

Kiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie

W zeszły sezonie byłem na Jeziorsku po drodze troszke winkli i fajna zapora 3 km prostej tylko troche nierówno ale i tak zrobiłem V-maxa. A w drodze do domu miałem dzwona:(

Edited by kosa1022