TomaszKLR Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Witam i pozdrawiam. Byle do wiosny :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaskul Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Cześć. Mam ofertę dla osób samemu zmieniających olej w samochodzie czy motocyklu, ewentualnie dla pracowników warsztatów, właścicieli firm transportowych itp.Przyjmę każdą ilość oleju przepracowanego, silnikowego, hydraulicznego, posmażalniczego.Za większe ilości zapłacę. Oferty tylko z Łodzi i wschodnich okolic Łodzi, chyba że ktoś przywiezie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cajron Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Witam wszystkich! Te spotkania na placu środowe to wciąż aktualne? :) Quote Lewa w górę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwuch Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Czołem wszystkim riderom! Kłaniam się z okolic Piotrkowa. Od miesiąca jestem posiadaczem moto i z chęcią nawiąże znajomości aby było z kim w wolnej chwili pośmiać. Pozdrawiam no i Lewą! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Dąbrowski Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Witam wszystkich jako nowy na forum. OD kilku dni mam trampczeka 600. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Elo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts