Jump to content

Witamy na forum Łódź

PROC
 Share

Recommended Posts

Widze że moj temat zniknąl, trudno zaczne jeszcze raz :) .

Mam na imię Kamila jestem posiadaczką małej popierdułki (aprilia classic50), ale moze byc jak na początek.

Mam nadzieje ze to moj nie pierwszy i nie ostatni motor ;)

Witam wszystkich i podrawiam

Witam,

a może masz ochotę na spotkanie w babskim gronie?

Pisz na moje gg-może uda się coś zorganizować.

Pozdrawiam

p.s. ja też dzikam popierdułką :biggrin:

<seryjna kolekcjonerka>

Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jest

Patrzy w oczy tak, jakby znała mnie od lat

Kiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie

• 2 weeks later...

Witam wszystkich forumowiczów z Łodzi i okolic.Jak widać jestem początkujacym forumowiczem.Z chęcią poznam kogoś kto śmiga na podobnym moto,czyli nie tylko asfalt.

POZDRAWIAM

Witam my już się poznaliśmy "LC4 kolumna..." ;) jeśli planował byś wypad w moje strony daj znać oprowadze cie po naszych terenach

Edited by ninjabike

:biggrin:

hello

wszystkim Łodzianom! chyba pogoda na śmiganie nie rozpieszcza :bigrazz: a ja mam jutro egzamin na prawko brr :biggrin: 3-majcie kciuki bo musze zdac za pierwszym razem :)

. małej popierdułki (aprilia classic50), ale moze byc jak na początek.

jak najbardziej moze byc :) ale to nie jest motocykl tylko cos pseudo pobzykującego :smile: bardziej definicją przypominającego motorower i wyglądem(gabarytami) także :))

bez urazy pozdro

:biggrin:

hello

wszystkim Łodzianom! chyba pogoda na śmiganie nie rozpieszcza :bigrazz: a ja mam jutro egzamin na prawko brr :biggrin: 3-majcie kciuki bo musze zdac za pierwszym razem :)

jak najbardziej moze byc :) ale to nie jest motocykl tylko cos pseudo pobzykującego :) bardziej definicją przypominającego motorower i wyglądem(gabarytami) także :))

bez urazy pozdro

Pogoda nie rozpieszcza......Trzymam kciuki za kolejną adeptkę sztuki motocyklowej pozdrawiam :smile:

• 4 weeks later...

:icon_biggrin:

hello

wszystkim Łodzianom! chyba pogoda na śmiganie nie rozpieszcza :icon_razz: a ja mam jutro egzamin na prawko brr ;) 3-majcie kciuki bo musze zdac za pierwszym razem :)

jak najbardziej moze byc :) ale to nie jest motocykl tylko cos pseudo pobzykującego :D bardziej definicją przypominającego motorower i wyglądem(gabarytami) także :))

bez urazy pozdro

Co sie dziwic jak to jest 2-suw, a co do gabarytów to przypuszczam że tego nie widzialas, ale w to nie wnikam. Z resztą lepszy rydz niż nic.

lewa w góre

• 3 weeks later...

Witam wszystkich Łodziaków i okolicznych mieszkańców :)

Pod konieć sezonu przesiadłem się z Hondy Cbf 600 na Cbr 1100 xx :)

Mam nadzieje że pogoda pozwoli jeszcze w tym sezonie pośmigać. Jak mnie niema na forum to latam - znaczy się często latam bo to ,ój drugi post :D

Pozdro dla wszystkich :biggrin:

• 3 weeks later...

Witam wszystkich motonitów łódzkich i nie tylko...

Mam nadzieje, że będę częstym i użytecznym gościem na forum i nie tylko.

Śmigam, a właściwie śmigałem na zygzaku.

Niestety w tym sezonie juz sie nie pojawie na ulicy - zostałem wyeliminowany przez innego, niesfornego uczestnika ruchu drogowego, ale mam nadzieje że do wiosny zdążę dojść do siebie.

pozdr dla wszystkich, lewa łapka w górę...