Antoine Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Witam, kolezanki i kolegow z okolicy :icon_mrgreen: btw. kiedy jakies spotkanko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 W każdą środę? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaszczur_uc Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Witam wszystkich nowych motonitów :biggrin: Do zobaczenia na placu :) Ps. Część grupy spotyka się o godzinie 18.00 na placu. Poprzednio była to godzina 19.00. W sumie cóż za różnica, i tak wszyscy spotkamy się później w Ironie. . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romek77 Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Witam wszystkich nowych motonitów ;) Do zobaczenia na placu ;) Ps. Część grupy spotyka się o godzinie 18.00 na placu. Poprzednio była to godzina 19.00. W sumie cóż za różnica, i tak wszyscy spotkamy się później w Ironie. . . To chyba jakaś nowość bo pierwsze słysze zawsze była to godzina 19,a do Irona to nie wszyscy co środa wpadają ale to już taki mały szczegół Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antoine Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Witam wszystkich nowych motonitów :icon_mrgreen: Do zobaczenia na placu :biggrin: Ps. Część grupy spotyka się o godzinie 18.00 na placu. Poprzednio była to godzina 19.00. W sumie cóż za różnica, i tak wszyscy spotkamy się później w Ironie. . . no to mnie nie bedzie bo do 20 w pracy jestem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiolaSzpila Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 no to mnie nie bedzie bo do 20 w pracy jestem :biggrin: To nie masz problemu...plac może Ci przepadnie,ale w Ironie spotykamy się koło 21.00(przeważnie). Romek77,Jaszczur napisał prawdę.CZĘŚĆ grupy spotyka się już o 18.00,a reszta o 19.00.Nie ma się co dziwić,niektórzy nie chcą wracać 40 km do domu po nocy,na dodatek z małym dzieckiem...:icon_mrgreen:Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romek77 Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 No tak tylko my ostatnio czekaliśmy na was a tu żaden choperowiec nie przyjechał,teraz wiem czemu szkoda że nie wiedzieliśmy trochę wcześniej ale co tam.Lepiej powiedz jak było na babo-zlocie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kór@ś Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Witam wszystkich motocyklowych maniaków zarówno tych których już poznałem jak i tych których planuję niebawem poznać. Do zobaczyska z bliska.( o ile uda mi się uzbierać kase :biggrin: na nowy zestaw napędowy) szerokości :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostdooog Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 witam! rozumiem że dzisiaj normalnie spotykamy sie o 19 (romek77). chyba że coś uzgodnicie inaczej to dajcie znać :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romek77 Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 witam! rozumiem że dzisiaj normalnie spotykamy sie o 19 (romek77). chyba że coś uzgodnicie inaczej to dajcie znać :biggrin: Oczywiście ze będę o 19 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tangy Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Witam wszystkich forumowiczówJestem z Krakowa ale od przyszłęgo sezonu Łódź :crossy: Teraz bywam w tym mieście dość regularnie i chętnie poznałbym paru motomaniaków z którymi mógłbym pośmigać po mieście i nie tylko :)Od początku tego sezonu jezdże na Hondzie Hornet. Niestety, kontuzja nadgarstka sprawiła ze w tym sezonie już chyba nie wsiąde na moto ;) pozdrowienia i do zobaczenia na trasie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drogowiec Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Wobec tego póki co..... do zobaczenia na placu lub w Ironie Pozdrówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tangy Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Wobec tego póki co..... do zobaczenia na placu lub w IronieTo dopiero w przyszłym sezonie bo teraz moto w Krk jest zaparkowane.Ale dzięki za zaproszenie :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zan Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Witam łódzki oddział forum moto.Od miesiąca mam swoje prawdziwe :notworthy: moto, a dziś zarejestrowałem się na tutejszym forum.Wobec tego witam i do zobaczenia na drodze :biggrin: . Zbyszek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krecik-a Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Witam wszystkich łodziaków i do zobaczenia na drogach :P mimo że już się robi zimnawo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts