Jump to content

Witamy na forum Łódź

PROC
 Share

Recommended Posts

Witam wszystkich nowych motonitów ;)

Do zobaczenia na placu ;)

Ps. Część grupy spotyka się o godzinie 18.00 na placu. Poprzednio była to godzina 19.00.

W sumie cóż za różnica, i tak wszyscy spotkamy się później w Ironie. . .

To chyba jakaś nowość bo pierwsze słysze zawsze była to godzina 19,a do Irona to nie wszyscy co środa wpadają ale to już taki mały szczegół

Witam wszystkich nowych motonitów :icon_mrgreen:

Do zobaczenia na placu :biggrin:

Ps. Część grupy spotyka się o godzinie 18.00 na placu. Poprzednio była to godzina 19.00.

W sumie cóż za różnica, i tak wszyscy spotkamy się później w Ironie. . .

no to mnie nie bedzie bo do 20 w pracy jestem :)

no to mnie nie bedzie bo do 20 w pracy jestem :biggrin:

To nie masz problemu...plac może Ci przepadnie,ale w Ironie spotykamy się koło 21.00(przeważnie).

Romek77,Jaszczur napisał prawdę.CZĘŚĆ grupy spotyka się już o 18.00,a reszta o 19.00.Nie ma się co dziwić,niektórzy nie chcą wracać 40 km do domu po nocy,na dodatek z małym dzieckiem...:icon_mrgreen:

Pzdr

No tak tylko my ostatnio czekaliśmy na was a tu żaden choperowiec nie przyjechał,teraz wiem czemu szkoda że nie wiedzieliśmy trochę wcześniej ale co tam.

Lepiej powiedz jak było na babo-zlocie.

Witam wszystkich motocyklowych maniaków zarówno tych których już poznałem jak i tych których planuję niebawem poznać. Do zobaczyska z bliska.( o ile uda mi się uzbierać kase :biggrin: na nowy zestaw napędowy) szerokości :D

Witam wszystkich forumowiczów

Jestem z Krakowa ale od przyszłęgo sezonu Łódź :crossy: Teraz bywam w tym mieście dość regularnie i chętnie poznałbym paru motomaniaków z którymi mógłbym pośmigać po mieście i nie tylko :)

Od początku tego sezonu jezdże na Hondzie Hornet. Niestety, kontuzja nadgarstka sprawiła ze w tym sezonie już chyba nie wsiąde na moto ;)

pozdrowienia i do zobaczenia na trasie

Witam łódzki oddział forum moto.

Od miesiąca mam swoje prawdziwe :notworthy: moto, a dziś zarejestrowałem się na tutejszym forum.

Wobec tego witam i do zobaczenia na drodze :biggrin: .

Zbyszek

• 2 weeks later...