jaszczur_uc Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Witam serdecznie koleżankę!Do zobaczenia na drogach!!! :notworthy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROC Posted August 17, 2007 Author Share Posted August 17, 2007 Chciałbym tylko przypomnieć wszystkim że ten temat służy do powitań i przedstawiania się nowych osób.Wszelkie ustawki, ploty itp. proszę wpisywać w odpowiednie tematy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mini Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Okejos jako , że już w powitalni się kiedyś witałem To przywitam się w Uckim :crossy: Mam na imie Romek śmigam na Hondzie cbr RR 900 do piątku łatwo ją bedzie rozpoznać bo ma jeszcze Inglandzką tablice rejestracyjną A tak odbiegając od tamtu jaka prognoza pogody na środe ? I ktoś się szykuje na jazde mam nadzieje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
musi88 Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Witaj mini :) Jesli chodzi o ustawki to zaglądaj (pisz) w temacie "kto z Łodzi". A tak w ogóle to śmiało przyjeżdżaj w tą środę na pewno ktoś się zjawi na :flesje: Godz. spotkania 19.00 pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ber Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 witam wszystkich P.S. nie lubie duzo pisac :buttrock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JERY Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 WitajP.S. widac :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadriss Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Witam! Tu Sadriss i jego żółta R6. Ha! nie wiedziałem że w środy są spotkania na placu, dobrze wiedzieć:icon_twisted:. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaszczur_uc Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Witam sredecznie nowych motonitówPs. :bigrazz: Pps. Zapraszamy jutro na placyk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrDredd Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 na jakis czas zawiesiłem swoj udział na forum ale powracam. po sprzedazy mojej gs-ki nadchodzi duzymi krokami nowy zakup.w srody nie moge wyjsc bo pracuje w wieczornych godzinach ale moze w weekendzik bysmy sie kiedys zapoznali. Yarecka moto kilka razy widzialem pod CKD. ciekawe co tam robił- ja byłem po wpis i na zajeciach.kończe ten poscik, pozdrawiam i rónież witam.Wojtek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YARECK Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Pracuje tam m.in. Moto stawiam zawsze dokładnie pod oknem pokoju, w którym siedzie więc jak byś miał ochotę pogadać czy po prostu spotkać się i poznac w realu to zapraszam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mwichan Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Jo tyż się przywitam :icon_twisted: Więc nie tyle z łodzi, co z okolic. Miejscowość reprezentowana również przez drogowca. Zduńska Wola się kłania oczywiście :icon_razz: Więc konkrety - dla znajomych Szanowny Pan Michał ;] Dla Was niech będzie Michał ;) pzdr i mam nadzieję że już wkrótce razem na dużych sprzętach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drogowiec Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Witam młodego ziomala. Pozdrówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn39 Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 WitamPo 15 latach znowu w siodle :buttrock: :icon_mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JERY Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Witamy. Zapraszamy w srody na smiganie. Plac Dabrowskiego godz. 19. Pozniej wieczorem zbiorka w IronHorse na :icon_razz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joga82 Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Witam łódzkie i pozdrawiam z kolegami(Bandit 1200, Suzuki GSXR 1000 K2, 954 RR) :buttrock::):biggrin::) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts