Jump to content

Witamy na forum Łódź

PROC
 Share

Recommended Posts

Chciałbym tylko przypomnieć wszystkim że ten temat służy do powitań i przedstawiania się nowych osób.

Wszelkie ustawki, ploty itp. proszę wpisywać w odpowiednie tematy.

Okejos jako , że już w powitalni się kiedyś witałem To przywitam się w Uckim :crossy:

Mam na imie Romek śmigam na Hondzie cbr RR 900 do piątku łatwo ją bedzie rozpoznać bo ma jeszcze Inglandzką tablice rejestracyjną A tak odbiegając od tamtu jaka prognoza pogody na środe ? I ktoś się szykuje na jazde mam nadzieje

Witaj mini :) Jesli chodzi o ustawki to zaglądaj (pisz) w temacie "kto z Łodzi". A tak w ogóle to śmiało przyjeżdżaj w tą środę na pewno ktoś się zjawi na :flesje: Godz. spotkania 19.00 pozdro

na jakis czas zawiesiłem swoj udział na forum ale powracam. po sprzedazy mojej gs-ki nadchodzi duzymi krokami nowy zakup.

w srody nie moge wyjsc bo pracuje w wieczornych godzinach ale moze w weekendzik bysmy sie kiedys zapoznali. Yarecka moto kilka razy widzialem pod CKD. ciekawe co tam robił- ja byłem po wpis i na zajeciach.

kończe ten poscik, pozdrawiam i rónież witam.

Wojtek

Jo tyż się przywitam :icon_twisted:

Więc nie tyle z łodzi, co z okolic. Miejscowość reprezentowana również przez drogowca. Zduńska Wola się kłania oczywiście :icon_razz:

Więc konkrety - dla znajomych Szanowny Pan Michał ;] Dla Was niech będzie Michał ;)

pzdr i mam nadzieję że już wkrótce razem na dużych sprzętach