musi88 Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Witamy wszystkich nowych forumowiczow i zakreconych motocyklistow :buttrock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falki Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Witam wszystkich motorzystow z LODZI :P Co prawda obecnie jestem bez moto, swojego VX800 sprzedalem w dobre rece.W tym sezonie pewnie nie nabede swojego rumaka, musze zgromadzic wiecej kasy na wybrame moto :wink: Nie mogac patrzec na rowery w garazu, juniorowi nabylem enduro, niech od niego chociaz wali etylina :) Jakos przezyje ten sezon,a na nastepny kupie R1100R i znowu nie bede mial czasu na jazde :flesje: Co za cholerne czasy nadejszly!!! Szacuneczek dla wszystkich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edison Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Witam wszystkich motorzystow z LODZI :smile: Co prawda obecnie jestem bez moto, swojego VX800 sprzedalem w dobre rece.W tym sezonie pewnie nie nabede swojego rumaka, musze zgromadzic wiecej kasy na wybrame moto :clap: Nie mogac patrzec na rowery w garazu, juniorowi nabylem enduro, niech od niego chociaz wali etylina :bigrazz: Jakos przezyje ten sezon,a na nastepny kupie R1100R i znowu nie bede mial czasu na jazde :icon_biggrin: Co za cholerne czasy nadejszly!!! Szacuneczek dla wszystkich. Witamy witamy.Szybkiego powrotu na drogi życze :smile: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Witam wszystkich z Łodzi i okolic. Do zobaczenie na drogach :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J61 Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Poznań pozdrawia Łódź. Za rok się wybiorę do Łodzi na nocleg z tym rajdem.http://www.federacja-polonia.dk/mapka.html :icon_mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drogowiec Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Wiele osób mnie już zna. Mimo to się przedstawię. Kuba jestem Moja fota Pozdrówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostdooog Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 ja również witam wszystkich motomaniaków z łodzi. dopiero co sie zarejestrowałem i mam nadzieje do zobaczenia na łódzkich drogach i nie tylko :) hej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
musi88 Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 wszyscy nowo przybili meldują się w śr na placu! trza się zapoznać :cool: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiolaSzpila Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 wszyscy nowo przybili meldują się w śr na placu! trza się zapoznać :cool: Odjechany pomysł Musi!!Dla tych którzy jeszcze nie wiedzą,to oprócz Placu spotykamy się w środy w Ironie.Oczywiście po 19.00,jak żarłoki wrócą ze schabików itp.. :flesje: Jest nas coraz więcej,w środę będzie Ela na swojej Virago 750 ;) oczywiście w Ironie między 20.00-21.00Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedrek342 Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 WITAM :clap: I POZDRAWIAM :cool: ;) DO ZOBACZYSKA NA TRASIE :flesje: MOZE JAKIES SPOTKANKO POZA łODZIA :crossy: :crossy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SV_Mario Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Witam serdecznie Pozdrawiam wszystkich milosników 2oo z Łodzi i okolic. Milej zabawy i takie tam... Mariusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edison Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Witam Witam :icon_question: nowo przybyłych i zapraszam na placyk.A póżniej do Irona ,jakiś browar musicie postawić jako nowi członkowie naszej społeczności :icon_question: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SV_Mario Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 browar musicie postawić jako nowi Hola! Myślalem o tym! Chcialem milo się zachować i każdemu postawić po piwku, albo i dwu. Ale nadeszla chwila rozwagi i uznalem że niczym innym tak bym nie obrazil niedoszlych piwo-obdarowanych! A gdzie poszanowanie dla Staropolskiej zasady gościnności! Toż to bylby blamaż! Stąd wniosek prosty: jedynym rozwiązaniem jest abyście to WY postawili MNIE piwko! Wszak tradycja i lata historii zobowiązują... :icon_question: PozdrawiamMariusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Betsi Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich łodziaków mijanych codziennie na moto!Może wkrótce uda się pośmigac razem...? /b Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edison Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich łodziaków mijanych codziennie na moto!Może wkrótce uda się pośmigac razem...? /b Witam koleżanke i do zobaczenie{mam nadzieje}na placu. :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts