Jump to content

Witamy na forum Łódź

PROC
 Share

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Witam wszystkich motorzystow z LODZI :P Co prawda obecnie jestem bez moto, swojego VX800 sprzedalem w dobre rece.W tym sezonie pewnie nie nabede swojego rumaka, musze zgromadzic wiecej kasy na wybrame moto :wink: Nie mogac patrzec na rowery w garazu, juniorowi nabylem enduro, niech od niego chociaz wali etylina :) Jakos przezyje ten sezon,a na nastepny kupie R1100R i znowu nie bede mial czasu na jazde :flesje: Co za cholerne czasy nadejszly!!! Szacuneczek dla wszystkich.

Witam wszystkich motorzystow z LODZI :smile: Co prawda obecnie jestem bez moto, swojego VX800 sprzedalem w dobre rece.W tym sezonie pewnie nie nabede swojego rumaka, musze zgromadzic wiecej kasy na wybrame moto :clap: Nie mogac patrzec na rowery w garazu, juniorowi nabylem enduro, niech od niego chociaz wali etylina :bigrazz: Jakos przezyje ten sezon,a na nastepny kupie R1100R i znowu nie bede mial czasu na jazde :icon_biggrin: Co za cholerne czasy nadejszly!!! Szacuneczek dla wszystkich.

Witamy witamy.Szybkiego powrotu na drogi życze :smile:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

wszyscy nowo przybili meldują się w śr na placu! trza się zapoznać :cool:

Odjechany pomysł Musi!!

Dla tych którzy jeszcze nie wiedzą,to oprócz Placu spotykamy się w środy w Ironie.Oczywiście po 19.00,jak żarłoki wrócą ze schabików itp.. :flesje:

Jest nas coraz więcej,w środę będzie Ela na swojej Virago 750 ;) oczywiście w Ironie między 20.00-21.00

Pzdr

Witam Witam :icon_question: nowo przybyłych i zapraszam na placyk.A póżniej do Irona ,jakiś browar musicie postawić jako nowi członkowie naszej społeczności :icon_question:

browar musicie postawić jako nowi

Hola!

Myślalem o tym! Chcialem milo się zachować i każdemu postawić po piwku, albo i dwu. Ale nadeszla chwila rozwagi i uznalem że niczym innym tak bym nie obrazil niedoszlych piwo-obdarowanych! A gdzie poszanowanie dla Staropolskiej zasady gościnności! Toż to bylby blamaż! Stąd wniosek prosty: jedynym rozwiązaniem jest abyście to WY postawili MNIE piwko! Wszak tradycja i lata historii zobowiązują... :icon_question:

Pozdrawiam

Mariusz

Witam i pozdrawiam wszystkich łodziaków mijanych codziennie na moto!

Może wkrótce uda się pośmigac razem...?

/b

Witam koleżanke i do zobaczenie{mam nadzieje}na placu. :biggrin: