GROSIK Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Witam wszystkich z łódzkiego i oczywiście pozdro dla wszystkich jeżdżących na 2oo i nie tylko... Byle do wiosny i do zobaczyska na drodze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zib Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Witam wszystkich Łódzkich motocyklistówSZACUNNEK :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quki26 Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Witam Wszyskich Łodziaków :bigrazz: Mam nadzieje że szybko spotkamy się na drogach!!! :crossy: Pozdrawiam raz jeszcze!!! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOPIK83 Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Łask wita i pozdrawia!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1Ligi Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Witam i ja ;)Do zobaczenia na drodze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ezd31 Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Witam i pozdrawiam szanowne koleżanki i kolegów z bliższej i dalszej okolicy :wink: ; początkujący adept "sztuki latania" ze Zduńskiej Woli :biggrin: :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolphin Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Witam i pozdrawiam Kolezanki i Kolegow!!Stalem sie dumnym posiadaczem yamahy virago xv 750 z 94 roku. Mam nadzieje, ze nie raz bedziemy mieli okazje wspolnie gdzies posmigac;)Pozostaje zalatwic tylko przegladzik, i papierkowa robote w urzedach (ta mniej przyjemna) :notworthy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz87 Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Witam wszystkich :) :crossy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Michał_ Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Witam WSZYSTKICH!!! Pozdrawiam całą ekipę z Łodzi :icon_rolleyes: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniu$ Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Witam wszystkich FORUMOWICZÓW. sieradz. pozdrawiamManiu$ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaan Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Witam Wszystkich MotoManiakówNa forum wszedłem przez przypadek ale widzę że panuje tutaj przyjemna atmosfera, także chciałbym sie przywitać ze Wszystkimi. Obecnie mieszkam we Wrocku ale korzenie są blisko Łodzi, miłościa do motocykli pałam od dzieciństwa a obecnie jestem szczęsliwym posiadaczem Yamahy Xt600E, dla mnie moto bomba ale jak kto woli. Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze, a być może na wspołnych wypadach. Zawsze chętny, tylko muszę ściągnać maszynę z domu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motodidi Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Hej!To i ja sie przywitam :wink:Pozdrowionka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalosh Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Witam.Jak przedmówca też nie jestem z Łodzi ale studia praca itp tutaj więc prawie:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyŁódź Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Witam Wszystkich.................Od dawna na 2kółkach od niedawna na forum.......Pozdrawiam cie Miras dzięki że powiedziałeś mi o 4um Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisex Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 To ja również witam wszystkich. Na dwóch kółkach już od jakiegoś czasu, na forum od dzisiaj. Jestem z Łodzi. Uważnie będę obserwował jakieś spotkania bo smutno tak samemu wieczorami po Łodzi jeździć. Do zobaczenia na trasie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts