Wojt@s Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Ja też sie powinienem przywitać:icon_mrgreen: Choć na forum jestem pare lat i troszku ludzi mnie zna szczególnie jeśli chodzi o zabytki:) Bywam na motobazarach, zlotach zabytkowych, ale dorosłem do tego że miło by było pośmigać też czymś nowszym, niedługo wejde w posiadanie, jak zwykle starocia Honda CB400N (stara japonia) i wtedy przyjade się przywitać, bo zabytkami ciezko sie przebijac przez miasto i ich szkoda zresztą. Pozdro i do zobaczenia:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawaszka Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Witam wszystkich znajomych i nieznajomych :flesje: :bigrazz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empiq Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Witam Wszystkich zarażonych motocyklami!!! :clap: Właśnie dołączyłem do Waszego szacownego grona jako nowy motocyklista z Koluszek! :clap: pozdrawiam empiq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drogowiec Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Kawaszka, empiq.... Witaycie Pozdrówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Witam wszystkich nowoprzybyłych. Empiq, podaj namiar do siebie na PW :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marta_i_Rafał Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Witamy wszystkich!Mieszkamy pod Łodzią, w Gałkówku. Wiek - ja, Marta 30, mąż Rafał 33.Ja jestem plecaczkiem albo raczej mąż tylko kieruje. Ulubione trasy: Wschodnie i południowe okolice Łodzi.No i praca-dom :clap: Na razie dłuższych wypraw wspólnych nie mieliśmy.Ja tak, ale to było dawno i skuterem. pozdrawiamy,m&r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edison Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 (edited) Witam i do zobaczenia na trasie.Yyyyyyyy no tak w moim przypadku to mało prawdopodobne ale może aleeeee!Edit:Ale ale widze że sprzęt dość endurowaty więc może do zobaczenia w jakimś lesie :buttrock: Edited January 7, 2008 by edison Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tygrys Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 witam Łodziaków i pozostałych motomaniaków.jeszcze trochę i znów sezonik więc już teraz życzę wszystkim szerokości.pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grobleble Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 witam jest ktos z okolic aleksandrowa łódzkiego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedi Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Witam wszystkich ;) : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin79 Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 (edited) Temat dla nowych użytkowników chcących przywitać się z bywalcami forum.[/qu Witam z Koluszek. Przywitałem się na powitalni przywitałem tutaj mogę więc rozpocząć egzystencję na forum. Od roku jeżdżę na Yamaha Virago XV 535. Edited January 16, 2008 by Marcin79 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asia Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Przywitalam sie w "powitalni" i witam sie jeszcze raz w dziale łodzian :icon_twisted: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melvin0789 Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Przywitalam sie w "powitalni" i witam sie jeszcze raz w dziale łodzian :banghead: no proszę dziewczyna na moto... i nawet z łodzi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szsznurek Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 SZSZNUREK wita wszystkich z Łodzi i okolic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukierek Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Cześć Witam wszystkich i pozdrawiam....Do zobaczenia na drogach...byle jak najszybciej... :):):)Krzysztof Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts