liminu Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam Serdecznie wszystkich moto-maniakow... a szczegolnie tych ktorych blachy rozpoczynaja sie na literke E, mam nadzieje ze przyjmiecie do swego grona zagubiona "duszyczke" :D pozdrawiam i zycze suchej nawierzchni i pelnego baku... :flesje: P.S. widze Lisex ze mamy podobny kolor naszych maszyn... taki widoczny :D Edytowane 23 Kwietnia 2008 przez liminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurioki Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 No witam wszystkich śmigających po Łodzi i nie tylko.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskul Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 witam wszystkichchciałbym sie przyłączyć :icon_rolleyes:po 15 latach przerwy postanowiłem wrócić na 2 koła. Kiedyś był simson.Teraz wymyśliliśmy z małżonką Honde CBR 125 - i taką sobie sprawiliśmy. Ja musze sobie przypomnieć żona sie nauczyć stawiać pierwsze kroki. No i oczywiście jesteśmy na kursie prawa jazdy kat A u Bajona.Więc jak tylko zdobędziemy A to ujawniamy sie do końca - bo tak to tylko taką partyzantkę na drodze uprawiamy, troszke pojeździłem ale ... nie lubie sie bać :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 To i ja się ujawnię; teraz już oficjalnie mogę, bo mam papierek i moto :) naczęściej dzikam nim do pracy. pozdrawiam z Bałut Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura666 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 To ja tez sie przywitam. Jestem z Aleksa, prawko od tygodnia. Dragus od 2 miesiecy :clap:Codziennie jak jest ladnie, do pracy Aleks->okolice baluckiego rynku.W ten weekend pierwsza dluzsza wyprawa, do mielna...dupa boli :))) Dzisiaj wieczorem bede na Pietrynie, potem kolo Selgrosa. Pozdrawiam.Kura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AssassiN Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 witampo dłuugich poszukiwaniach wreszcie kupilem upragnione moto Kawa KLE 500witam i do zoba z drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
do78minika Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Witam brać motocyklową z Łodzi, Przywitałam się w "powitalni" ale tutaj jeszcze raz wszystkich motołodzian witam..do zobaczenia w trasie........ale oczywiscie dopiero jak zrobie prawko :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Witam wszystkich nowych na forum. Szerokosci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Arkadius Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam wszystkich Motocyklistów. Mam na imię Arek i jestem z Pabianic. Jeżdze Yamaha XJ 600. Jesli ktoś z Pabianic lub Łodzi chciałby pośmigac lub wybrac sie na jakiś zlot to moje gg 11763829 lub kom 784-263-539. Pozdrawiam i szerokiej drogi. :wink: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam wszystkich łódzkich motocyklistów !! Mam pytanie. Czy w łodzi albo okolicy odbywają się jakieś regularne spotkania motocyklistów (nie tylko klubowe) bo czasami nudno tak samemu jeździć ;) Proszę o odpowiedź na PW żeby nie spamić w tym temacie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostdooog Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Witam wszystkich łódzkich motocyklistów !! Mam pytanie. Czy w łodzi albo okolicy odbywają się jakieś regularne spotkania motocyklistów (nie tylko klubowe) bo czasami nudno tak samemu jeździć :) Proszę o odpowiedź na PW żeby nie spamić w tym temacie :P hej, pewnie że się spotkania odbywają... ja akurat spotykam się z ekipą z placu dąbrowskiego (środa godz. 19.), ale też chłopaki spotykają się w tym samym terminie pod manufakturą, jeszcze inni na pietrynie - a i tak wszyscy późniejszą porą widzimy się pod selgrosem żeby pogadać... i polatać oczywiście. sam zdecydujesz w jakiej grupie będziesz się czuł najlepiej (różne gusta i prędkości przelotowe, no i odwiedzane miejsca)... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 hej, pewnie że się spotkania odbywają... ja akurat spotykam się z ekipą z placu dąbrowskiego (środa godz. 19.), ale też chłopaki spotykają się w tym samym terminie pod manufakturą, jeszcze inni na pietrynie - a i tak wszyscy późniejszą porą widzimy się pod selgrosem żeby pogadać... i polatać oczywiście. sam zdecydujesz w jakiej grupie będziesz się czuł najlepiej (różne gusta i prędkości przelotowe, no i odwiedzane miejsca)... pozdrawiam Dzięki za info:D o Selgrosie wiem i w najbliższą środę mam zamiar tam jechać (o ile pogoda na to pozwoli) ale wcześniej też można pojeździć i poznać trochę ludzi :banghead: Jestem "świerzak" i nie znam za wiele osób ale może wkrótce to się zmieni :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 hej, pewnie że się spotkania odbywają... ja akurat spotykam się z ekipą z placu dąbrowskiego (środa godz. 19.), ale też chłopaki spotykają się w tym samym terminie pod manufakturą, jeszcze inni na pietrynie - a i tak wszyscy późniejszą porą widzimy się pod selgrosem żeby pogadać... i polatać oczywiście. sam zdecydujesz w jakiej grupie będziesz się czuł najlepiej (różne gusta i prędkości przelotowe, no i odwiedzane miejsca)... pozdrawiamMirek dobrze gada, razem jeździmy, zapraszam na plac o 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Cześć, witam wszystkich łódzkich motocyklistów :) Z niektórymi zdążyłam się już poznać :}Śmigam Hondą NX 650 Dominator. W październiku przeprowadzam się do Łodzi na studia :} Aktualnie szukam jakiegoś mieszkania i garażu na moto :} Niestety w tym sezonie już nie pojeżdżę, z powodu powypadkowego urazu kolana, ale w przyszłym wsiądę na pewno. Motocykl stoi w tej chwili w warsztacie - wymieniam w nim koła i zawieszenie na supermoto. Pozdrawiam,Liza :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Cześć, witam wszystkich łódzkich motocyklistów ;) Z niektórymi zdążyłam się już poznać :}Śmigam Hondą NX 650 Dominator. W październiku przeprowadzam się do Łodzi na studia :} Aktualnie szukam jakiegoś mieszkania i garażu na moto :} Niestety w tym sezonie już nie pojeżdżę, z powodu powypadkowego urazu kolana, ale w przyszłym wsiądę na pewno. Motocykl stoi w tej chwili w warsztacie - wymieniam w nim koła i zawieszenie na supermoto. Pozdrawiam,Liza :) Oficjalnie witam Cie Liseno w naszych skromnych Łódzkich progach. Od października (a może już i od teraz?) Łódź będzie troszke ładniejsza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi