dangel Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 witam serdeczniepo przeczytaniu postów na temat kasków mam mętlik w głowie, /a myślałem że się wyszsrko wyklaruje/, niedawno kupiłe virago, strój na moto i pozostał mi tylko kask.Mam do dyspozycji około 600 zł.Przymierzałem NOLAN N41 i był dobry ale w cenie 500 zł, a jeszcze muszę kupić kask dziewczynie.proszę o poradę, a może o namiary na sklepy we wrocławiu PSczy dużym mankamentem jest gdy kask nie mam odpinanego środka?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ever Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Przymierzałem NOLAN N41 i był dobry ale w cenie 500 zł' date=' a jeszcze muszę kupić kask dziewczynie.[/quote'] a moze plecaczek sam sobie zafunduje orzeszka?:)ja zdecydowalem sie na airoh sv55 (ale to szczekowiec) - plus to dodatkowa przeciwsloneczna szybka zintegrowana z kaskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 a moze plecaczek sam sobie zafunduje orzeszka? niestety plecaczek nie posiada gotówki :) więc ja muszę zapewnićnam orzeszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Który polecacie na pierwszy, tak, żeby byl dobry, ale nie najlepszy i przy okazji mieszcząc się w kwocie 3 stów :?: Poprostu juz sie pogubiłam czytajc wszystkie te posty, a jest ich pełno. Proszę was doradzcie coś i podpowiedzcie, co lepsze na pierwszy. (na moto sportowe :mrgreen: ) Młoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Yamcia, a na jakiej sportowce jezdzisz i jakie masz wymagania?? czy jezdzisz po szosie, torze, w dzien , w nocy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 zna ktos ten kask??? mam okazje kupic nowke za 40euro i nie zaplacic kosztow wysylki. http://cgi.ebay.de/B-Square-Helm-L-59-60_W...1QQcmdZViewItem Wiem ze mial robione testy przez tuv i je przeszedl tzn ma certyfikat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Który polecacie na pierwszy, tak, żeby byl dobry, ale nie najlepszy i przy okazji mieszcząc się w kwocie 3 stówObiło mi się o uszy że w Intermotors maja coś koło 300zł jakieś przecenione z dużo większej kwoty ale dokładnie to nie wiem.Najlepiej jak podleciesz pogadać do nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Yamcia, mysle ze znajdziesz cos odpowiedniego , obecnie mam 4 kaski i moge jeden odstapic, ale to musisz osobiscie sie u mnie zjawic, przetestujemy to co trzeba, zobaczymy co jest lepsze, jak wygodne, jak jest bezpiecznie, mysle ze bedziesz zadowolona, co do kasy sie mozemy dogadac . Daj znac jak cos :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UxY Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Ja osobiescie teraz chce kupic kak Airoh Warrior, wiecie może coś o tym modelu? Może jakiś inny Airoh? :D Ewentualnie w ostateczności AGV cena tak do 500/600 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 A może jakieś opinie co do Caberga Urban Tribe?? Bardzo mi sie spodobał;) Chodzi mi głównie o stopień hałasu i trwalość wyściółki :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 http://www.swistak.pl/aukcje/1599039.html co sadzicie o tym kasku? mam wlasnie taki tylko caly czarny.... www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UxY Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 moim zdaniem dziwne ma malowanie ale to kwestia gustu ;) No woóle to co sądzicie chłopaki i dziewczęta o kaskach ze szczęką? Czy napawde są takie głośne?? Podobaja mi sie ale ne miałem okazji w takim śmigać (śmigałem tylko w otwartym wiec i tak piździało powiżyej 180) Pozdro V4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkey Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 ja ze wzgledu na prace jezdze wlasnie w takich kaskach, odradzam Nolan N101, sredni Caberg Justissimo, sredni shoei syncrotec2, przymierzam sie do kupna BMW system5, podobno najcichszy kask z otwierana szczeka w historii ;) ma tez pare gadzetow jak np bluetooth co jest dla mnie bardzo istotne, kaski te sa faktycznie glosniejsze od pelnych, ale nie jest to regula, poza tym w dalsze trasy zawsze zakladam zatyczki (goraco polecam jesli nie chcesz na starosc z aparatem biegac), sa ciezsze niz kaski sportowe, ale maja swoje plusy jak : mozna zapalic fajke w czasie jazdy, przekasic cos na swiatlach czy pogadac z kims itd.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_filip_mx Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Ja jak kupie nowe moto tez bede nad kaskiem sie zastanawiał. ale w gre wchodzi tylko crossowy. co polecacie?? uvex/agv/airoh?? piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 mx_filip_mxJa Ci polecam AGV.Najlepsze kaski produkuje ta firma!Jak cośto pisz na PW mam cośdla Ciebie (AGV RC-5 PRO) ...:::pozdro:::... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi