ka2 Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 sql - jeszcze nie funkcjonuja normlanie. Oprocz Sobót , maja czynne jeszcze w piatki po godz 11.00. A najlepiej to sie z nimi skontaktowac tel. i wszystko powiedz : 503999991. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 http://www.motosprzet.pl/index.php?m=Main&...ment&id_ass=331 Mial moze ktos doczynienia z tym modelem ????BO mam zamiar na niego zapolowac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synek Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 dużo się naczytałem ale praktycznie nic nie ma o kaskach HJC, może ktoś napisze jakie miał z nimi doświadczenia, jak oceniajają znajomi?? p.s. mam bardzo mały wybór w moim mieście, a takiego HJC(modelu nie znam ale z roku 2005 jest) oferują u mnie za nie całe 600 zł, ALE CZY WARTO ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 mam kilku znajomych co śmigają w HJC i sa bardzo zadowoleni.Własnie zamówiłem 2szt. :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 ciekawe jaki model cenią na niecałe 6 stówek :?: ja kupiłem Model FG14 za 610zł czy dobrze zrobiłem? qrcze już sam nie wiem ale bałem się że później nie znajde nic ciekawego w moim rozmiarze. chociaż myśle że nie będe żałował bo kask jest naprawde fajny i wolałem mieć spokojną głowe nawet jeśli przepłaciłem kilka złoty.a wygląda tak : http://shop3.webmailer.de/cgi-bin/ePages.s...1&2D1999120&2D1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Mam pytanie odnoscie kaskow : jak sie sprawdza przyciemniana szybka, np. przy jezdzie w nocy :/Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Osadziński Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Mam pytanie odnoscie kaskow : jak sie sprawdza przyciemniana szybka' date=' np. przy jezdzie w nocy :/Pozdrawiam[/quote'] super! a jeszcze lepiej jak w nocy pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Ejj no ja tu powazne pytanie zadaje:/ az tak chu.. to wyglada:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 no, niestety tak. Ciemna szybka poza tym, że świetnie wygląda, to fajna jest niestety tylko na słoneczny dzień. Wieczorem to nawet po mieście, gdzie ulice są oświetlone, jest ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Ejj no ja tu powazne pytanie zadaje:/ az tak chu.. to wyglada:/wieczna jazda z uchylona szybką + letnie chłodne noce =wieczny katar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 jest super, pod warunkiem ze masz drugi kask z szyba biala. Jak masz jeden kask, to polecam jakies okulary przeciwsloneczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 a nie można woźić ze sobą obu szybek i sobie wymieniać to przecież 1min roboty wymiana szybki białej na przyciemnianą przynajmnie w xr1000:P:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 a nie można woźić ze sobą obu szybek i sobie wymieniać to przecież 1min roboty wymiana szybki białej na przyciemnianą przynajmnie w xr1000:PSmilePodstawowe pytanie: komu by się chciało? Bo mi na pewno nie! A poza tym, po co komu zbędny i w dodatku niewygodny balast. I ciągłe martwienie się czy jej przypadkiem gdzieś w plecaku nie połamiesz. Szkoda zachodu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 pomijając fakt, że taka dodatkowa szyba to spory wydatek, swłaszcza do niektórych modeli kasków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 oj tam gadacie!! ja będe woził ze soba taka szybkę koszt takiego cuda to 150-180złwkłada sie za kieszeń na plecach i jazda!!! ps.lepsza zmiana niż mam jechać 100km w ciemnej szybie w nocy!! zresztą jak kto woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi