mierzwa2 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 :D Mhy... nie wiem czy FUKT bo to informacja od kogos z mojej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sain Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Dzis okolo 17 na ul. Polczynskiej w Wawie (tuz obok Motomotion) doszlo do kolizji motocykla z Oplam Vectra, wedlug mnie Opel wyjechal z podporzadkowanej wprost pod moto :) Nikomu chyba nic groznego sie nie stalo, ale motocykl z uszkodzonym przodem do jazdy juz sie nie nadaje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Niestety w Szczecinie od niedzieli nie zginął jeden a trzech motocyklistów.Niestety szczegółów nie znam [*] [*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kd200 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Właśnie usłyszałem, że na A4 zderzył się motocyklista z ciężarówką. Zginął na miejscu... :( Rano tamtędy jechałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilgefortz Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) Dzis okolo 17 na ul. Polczynskiej w Wawie (tuz obok Motomotion) doszlo do kolizji motocykla z Oplam Vectra, wedlug mnie Opel wyjechal z podporzadkowanej wprost pod moto :D Nikomu chyba nic groznego sie nie stalo, ale motocykl z uszkodzonym przodem do jazdy juz sie nie nadaje :)Bylo to troche wczesniej - ok 15.. jak tamtedy przejezdzalem to wlasnie byla karetka i wkladali motocykliste na nosze.Vectra najprawdopodobniej zawracala i moto w nia wjechalo. a wczoraj w Ozarowie tez byl wypadek - motocyklista (niestety znany z tego ze jezdzil strasznie brawurowo) robiac kolejna popisowke na osiedlu wgrzmocil sie w samochod. Jechal bez kasku. Przezyl ale (podobno) ma uszkodzony kregoslup. Dobrze ze koleznka, ktora wczesniej wozil zdazyla zsiasc. Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez Vilgefortz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Qrwa, czy to sie nie skończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Qrwa, czy to sie nie skończy? skończy- jak śnieg spadnie... może skala się zmniejszy, jak ludzie będą więcej myśleć...ale nie liczyłbym na to w najblizszym czasie... porażka...:icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Skonczy sie jak paliwo bedzie po 6 zl i czesci do motorow po dwukrotniej cenie.A moze tak jak by caly czas padalo to by sie nic nie dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 http://wiadomosci.onet.pl/1315298,11,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 To jest przerażające, prawie codziennie słyszę, że motocyklista zginął w wypadku... :icon_razz: Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) To sie nie skonczy dopoki po drogach beda jezdzic w samochodach dresy i dziady w kapeluszach, drogi beda takie jakie sa, a na sportowe motocykle beda wsiadac ludzie z zerowym doswiadczeniem. Edytowane 1 Maja 2006 przez trajka66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 " motocyklista rospędził sie do 150km/h i jadąc na jednym kole starcił panowanie i uderzył w drzewo..." typowe dla Fukta :icon_razz: predkosci nie znam wiec nie wiem czy nagieli prawde, ale z kolem i drzewem wszystko sie niestety zgadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 To trochę bez sensu :icon_razz: Jeżdzimy po to żeby gdzieś pier......Dajcie se luz z tymi przygodami, bo się wszystkiego odechciewa :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidik Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 http://ww6.tvp.pl/5145,20060501336510.strona[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) Śmiertelny wypadek motocyklisty na drodze Poznań - Zielona Góra Edytowane 1 Maja 2006 przez ABG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi