grizzli Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, michoa napisał: grizzli moje ego jest 2x większe od twojego i chyba kosza dostałeś , szansę na riplej ma staszek i kiler i ci co nie trolowali , Wbiłeś mi nóż w serce...Będę śledził temat, szlochał w mankiet i zazdraszczał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 grizzli najwyżej podasz się za kogoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 28 minut temu, przemek96 napisał: grizzli najwyżej podasz się za kogoś innego założy konto w stylu gorącamalwinamotocyklistka ze 2 dni przed zlotem wklei z 3 foto z instagrama i tommo i limo będą nalegać żeby przyjechał i na mnie krzyczeć że jestem wulgarny wobec kobiet a mógłbym mieć dziewczyny na zlocie i może się ugnę , niech próbuje 😄 jak będą duże silikony ( minimum takie jak ma kamil ) i kalosze to dam szansę ..... 2 godziny temu, przemek96 napisał: To chyba znam więcej forumowiczek... 😀 no ty ciut tych zlotów oblatałeś pewno ja nigdy nie byłem na żadnym oprócz u siebie 😄 do borek miałem 100km ale albo nie chciało mi się jechać , albo miałem jakieś tarcia z kimś tam i zwyczajnie się bałem że wpierdal dostanę 😄 ale z tu obecnych to chyba tylko Adam był w borkach i ty 😄 ? 2 godziny temu, przemek96 napisał: Poza tym Rejwen jakieś 5 lat później była na forum niż Ty, nawet ja byłem później niż Ty, słabo michoa. mnie coś się wydaje że ja pierwsze 3 czy 4 lata to siedziałem w enduro cross gdzie brałem udział w gównoburzach ktm vs xr600 i dlaczego cross to hu*owa opcja do enduro , i pytałem jaki tłok do mtx80 nie interesowało mnie nic pozatym , ludzie , zloty nic 1 godzinę temu, Limo napisał: A co ja Staszek Delikates żebym potrzebował prysznica? Już raz pokazałeś jaki z ciebie kolega to mi wystarczy serce nam pękło bardziej niż grizzliemu 😞 to w takim razie skoro miłości nie będzie idę napisać że wku**ia mnie pogoda 😄 Godzinę temu, grizzli napisał: Wbiłeś mi nóż w serce...Będę śledził temat, szlochał w mankiet i zazdraszczał... wybacz postaram się chociaż uspawać specjalnie dla ciebie jakiegoś motopieska w grudniu którego dostaniesz za darmo poza licytacją Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 22 minuty temu, michoa napisał: wybacz postaram się chociaż uspawać specjalnie dla ciebie jakiegoś motopieska w grudniu którego dostaniesz za darmo poza licytacją Tego mi nie zrobisz. Nie można być aż takim kutafonem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 W dniu 4.08.2020 o 09:05, jonaszko napisał: Tak a propos starej Japonii, może by warto wrócić do tematu? Wszystko będzie, spoko 😉 muszę tylko nowy dom zbudować. Daj ze dwa lata... 1 Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 18 godzin temu, przemek96 napisał: Z Rejwen i Nerką się spotkał na żywo, a Grass była przed nim na forum, więc może uznał, że prawdziwa 😉 W sumie to do Piguły sam się wybrał, Natkę poznał w Wawie. Kurde Michoa Ty znasz wszystkie forumowiczki! Agnes zaproś go to przyjedzie 😁 A mnie sie wydaje, że to na Megawatt w Kleszczowie było..? Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wopoz Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Godzinę temu, Buber napisał: Wszystko będzie, spoko 😉 muszę tylko nowy dom zbudować. Daj ze dwa lata... Powodzenia. Tez to przerabialem pare lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 29 minut temu, Natalia Cattiva napisał: A mnie sie wydaje, że to na Megawatt w Kleszczowie było..? A faktycznie 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 23 hours ago, michoa said: rzucałem tekstami że ciepła kiełbacha jest na poczekaniu , następnego dnia byłem nieogolony w przepoconej koszuli , waliło odemnie tak wódą że szyby w aucie w upalny dzień parowały a za dupę złapałem i maka zjadłem 😄 Może po takich czerstwych tekstach i łapaniu za dupę zaczęła się bać że ją w końcu zgwałcisz. A bo to mało pojebańców w tym kraju? Teraz jeszcze mają ciche przyzwolenie od kochanego rządu to można sobie pozwolić na więcej. Może pora zacząć myśleć co mówisz i do kogo, będziesz miał mniej wrogów. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) 19 godzin temu, Natalia Cattiva napisał: A mnie sie wydaje, że to na Megawatt w Kleszczowie było..? a urodziny chudej nie były wpierw ? 13 godzin temu, Limo napisał: Może pora zacząć myśleć co mówisz i do kogo, będziesz miał mniej wrogów. limo na ja cię wciąż całuje , na zlot zapraszam , ale ty pozostajesz widzę nieugięty 😞 19 godzin temu, przemek96 napisał: A faktycznie żonie lepiej przekaż że w drugim kole też wentyl wyrwany , parówki w hot dogach do końca życia poproszę bo innaczej będe niczym limo dla michoa 13 godzin temu, Limo napisał: Może po takich czerstwych tekstach i łapaniu za dupę zaczęła się bać że ją w końcu zgwałcisz. taaa napewno , i przyjechała najpierw do 2 nawalonych jak szmaty typa do zadupia w górach gdzie ginie zasięg siedziała z nami do późnej nocy a po tym wszystkim dalej była chętna się spotkać 😄 jak teraz ci pocisnę a należałoby się to będziesz przeżywał do końca świata że ci cisnę i dlatego się mścisz więc ucałuje może być 😄 ? mnie to się wydaje że tam było odwrotnie , jak to mówi moja stara kochanka -kozak w internecie pi*da w świecie , w necie co to nie ruchał a w realu siada mu średniaczka na kolana cycki w twarz a on pyta która godzina 😄 że zabieram się jak pies do jeża do tych bab , ona spragniona prucia , wymalowana wypicowana a ja pytam czy na xboxie pogramy 😄 Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez michoa Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Najważniejsze że się spotkaliście. W przyszłym roku zaplanuje sobie też. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 weź jakiegoś exc 😛 nie no dobra bo jak ktoś zgruzuje to się nie wypłacę 😄 pozatym fakt u mnie ciut za mało miejsca , crf 450 pewno pierwszego biegu nie zamknie , maks żeby się sensownie latało to pierdbike albo jakiś mtx50 😄 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozoo Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 nie wszystkie nigdy fomdruma nie widziałem osobiście coś tam nieudolnie podbijałem , ale za daleko było i to był już okres po paru koszach więc średnio mi się chciało grass nie widziałem nie widziałem karoliS , pauliS chyba ( siostra ? ) ryby, była jeszcze taka z obłędnymi nogami barbieDT co się ziomy z enduro śliniły jak wkleiła fotę z nogami przy DT -16 czy 17 lat siksa a z 1.8m wzrostu miała , nogi do kaloszy ideolo ze 4 browary myusiałbyś wypić żeby jak zaczniesz lizać od stopy to nie uschnąć zanim dotrzesz do celu nie widziałem nigdy malwiny co zaczęła od NSR , a też ostra była nie widziałem nigdy garfi od ninjy , niwy mi ją na nk namierzył żebym mógł ocenić czy warto udawać romantyka i podbijać ( tak warto ) i pewnie miliona innych bo ja to młody szczur jestem na tym forum A pamiętacie "kwaśną piczkę" (jak to Michoa przekręcił) co to do mnie po glonojady jechała, jak ją nakreciliscie? :DCiekawe czy jeszcze żyją (rybki, znaczy się)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozoo Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Ładna chociaż była?Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu TapatalkaTak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 W dniu 16.08.2020 o 17:08, bozoo napisał: A pamiętacie "kwaśną piczkę" (jak to Michoa przekręcił) co to do mnie po glonojady jechała, jak ją nakreciliscie? 😄 Ciekawe czy jeszcze żyją (rybki, znaczy się)... to była ta co pracowała w KGB miała milion nicków , znikała i wchodziła pod innym ? kwaśna piczka to ktoś inny przekręcił jakiś kivi albo yuby bo ona wtedy miała nick cierpka malina i to było chyba jej pierwsze konto 😄 ale ona chyba stara dupa była , fakt że ładna z twarzy .... teraz ogólnie tak sobie patrzę to jest jakiśnalot babskich nicków , pomijając te koniecznie zainteresowane przeoraniem po pijaku co natrolowały w tym moim temacie swoich przeżyć i chwilowo się wyłączyły ( komuś się znudziło ? ) to chyba ze 4 nowe ,,baby'' się zarejestrowały 😄 ? ogólnie w internecie sytuacja wygląda tak że fejs ogólnie mam wrażenie że przechodzi kryzys , coraz mniej fejmu i lansu jest , teraz jeszcze zmienili wygląd na siłę i ludzie się wkurwiają , bo tnie na niektóych telefonach i kompach , puste dziunie szukające sugar daddy wyemigrowały na instagram, ale tam też konkurencja jest ogromna i żeby reklamować jakiś gówniany energetyk trzeba mieć minimum silikonowe duże cycki , więc kto wie może rezurekszyn forum nas czeka 😄 ? mam już sporo znajomych co wyjebało konto z fuckbooka, podobno taki trend jest ........ Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi