żółf Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Więc albo bus, spanie w busie co jest dla mnie super plusem i wożenie moto w busie, albo przyczepkaJa mam busa i moto na przyczepce, bo albo spanie w busie, albo moto w busie. Wożąc enduraka robiłem tyle syfu i zniszczeń w środku, że dłużej zajmowało mi sprzątanie niż pakowanie. Teraz podpięcie przyczepki i wpakowanie moto to max 5 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ja mam busa i moto na przyczepce, bo albo spanie w busie, albo moto w busie. Wożąc enduraka robiłem tyle syfu i zniszczeń w środku, że dłużej zajmowało mi sprzątanie niż pakowanie. Teraz podpięcie przyczepki i wpakowanie moto to max 5 minut. w viano spało sie wybornie, do tego przy 2.2 dci jedzie sie w trasie komfortem osobówki. ale fakt srodek nawet przy sportach się niszczy. Przyczepka z całą pewnością jest opcją najtańszą.Jeśli zdecydował bym się na busa to już nie mogę używać przyczepki bo potrzeby będzie viatoll, inna kategoria prawa jazdy... Jeśli bus+przyczepa lekka - dmc nie przekracza 4250, to tylko viatool (zmiany z 2013r) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Więc albo bus, spanie w busie co jest dla mnie super plusem i wożenie moto w busie, albo przyczepkakomandosek masz świadomość jak wali skatowane moto, szczególnie 2t ?Chyba wolałbym już rozbić namiot i wyspać się w swoim smrodzie ;) Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 O, a jak w nim wozi Enduro? Wyjmuje tylne rzędy siedzeń?Do wożenia moto posiada konstrukcję amerykańską na hak, taką wersję lux z liftem. Markiza się świetne sprawdza w cieplejszych klimatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 komandosek masz świadomość jak wali skatowane moto, szczególnie 2t ? 4T nie jest uciążliwe , u mnie ziomek tw125 trzymał normalnie w mieszkaniu ( w kamienicy na parterze ) w przedpokoju i dusił się tylko raz jak wrócił z szaleństw w okolicy oczyszczalni ścieków więc dusił się nie od spalin :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Do T4 wchodzą dwa gsxr obok siebie, w lc4 trzeba zdjąć lusterka żeby weszło, ogólnie od progu za siedzeniem kierowcy do klapy jest 2,4m więc wsio co ma tyle wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Jak targał moto do chałupy, to je wcześniej na pewno umył. Jak jesteś w plenerze z reguły nie ma takiej możliwości. Moja WR'a jak jej nie umyłem po eskapadach wokół Pilicy, zasmradzała pół firmy zgniłymi liśćmi i mułem z rzeki. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Moto-Komando szuka chyba czegoś mniejszego. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Sam nie wiem czego szukam, tak szczerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 A gdzie ty chcesz wozić ten Motocykl? i po co? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Na tor i z powrotem. Na poligon po pracy https://www.facebook.com/PoligonWroclaw/ i w różne inne fajne miejsca :)Tak żeby bez ceregieli wrzucić, podjechać, zrzucić i ogień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółf Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Na tor i z powrotem. Na poligon po pracy https://www.facebook.com/PoligonWroclaw/ i w różne inne fajne miejsca :) Tak żeby bez ceregieli wrzucić, podjechać, zrzucić i ogień. Jak masz gdzie przyczepkę trzymać, to się nie zastanawiaj, busiwo jest dobre, ale to musi być blaszak, bo inaczej raz raz szyby powybijasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Bez przesady z tymi szybami, przykręcić stojak pod przednie koło na środek i bangla aż miło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Oglądałem kilka samochodów i myślę, ze wiem czego chce :Opel Vivaro, wersja 8osobowaRenalut Trafic, wersja 8 osobowa Oba z silnikami 2.0 diesel, 114/115 koni. Są w miare tanie, cześci tanie, da się w środku bardzo wygodnie spać po wyjęciu siedzeń, oba wyposażone nawet w uchwyty do których można mocowac pasy na moto, plastikowa podłoga z tyłu i niskie spalanie (ok 7l)T4 jest trochę niższe, mniej wygodne i chyba trochę przewartościowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 A znajomy ostatnio władował 10 czy 12 tyś w świeżo zakupionego Trafica. Bardziej mu się opłacało na raty wziąć nowe... Z pewnego źródła to bierz, ale te samochody robią przebiegi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi