Skocz do zawartości

300 KM+

HARPAGAN
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

a S4 ? chyba też nie głupie?

Chyba najmniejszy wspolczynnik ceny do wartosci czyi cena Kosmos

:crossy:

Edytowane przez ks-rider

Kurcze, bez względu na to jak dobry jest ten samochód chyba miałbym opory przed kupnem. Tak trochę jawi mi się jak jakaś podróba czy raczej naśladownictwo, ani to prestiż, ani tradycja w produkcji sportowych aut.

Od ponad pół roku,mam Hondę Civic, seria 127KW. W październiku została zmapowana do 310KM i 460Nm. Powiem tak, to najlepsze autko jakie mialem. Jest jednak pewien problem, wiążący się z wagą i masą tego autka. Jest ciut za letkie i nawet systemy nie dają rady. Działają albo za wcześnie albo za późno. Wyłączenie ich rozwiązuje problem driftu

Wrzuć kilka worków ziemniaków do bagarka i po sprawie. Nie spotkałem się jeszcze z sytuacją żeby ktoś narzekał, że ma za lekkie auto :)

E60 535i jak się uda znaleźć w sensownym stanie.

Audi Sport

Mój kolega sprzedaje e39 M5 w stanie gabinetowym za 58000zł. Jak będziesz chciał info daj znać.

Mój znajomy niedawno szukał, napisz coś o tym aucie. Poliftowa? Jaki przebieg, kolor itd...

A Honda Legend, ostatnia generacja?

Prawie 300 KM, V6, napęd 4x4, w środku dość luksusowo, z zewnątrz nawet cieszy oko.

Legend raczej nie. To ma być szybkie auto dające dużo frajdy z jazdy

Bogaci są fajni i w miarę uczciwi.

Dobrze by było żebyś sprecyzował co oznacza u Ciebie frajda z jazdy bo to rozległe znaczeniowo stwierdzenie. Zresztą przy zakupie używanego egzemplarza podstawą jest znalezienie dobrej / zadbanej sztuki. Bez tego nawet najlepszy wóz będzie tylko zmartwieniem.

Audi Sport

Właśnie o to chodzi, że sam nie wiem jakie auto i dlatego pytam, bo czasem ktoś może fajną brykę podsunąć pod rozważanie. Frajda z jazdy, to jak się depnie w podłogę to asfalt się zwija ;)

Pewnie EVO poszukam na wiosnę, mercedes też fajny, ale bardziej w kierunku EVO będę szedł.

Nie wykluczam, że to może się zmienić więc jeśli macie doświadczenie z jakimś fajnym mocnym autem, piszcie. Będziemy dyskutować.

Bogaci są fajni i w miarę uczciwi.