PiotrekRR Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 http://www.miejski.pl/slowo-Nie+karmi%C4%87+trolla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Nie wiem co to ten cały ofrołd, ale fakt że po trawie jeździcie, a są tabliczki szanuj zieleń i zakaz wstępu ze zwierzętami. :bigrazz: Na terenach gdzie są tabliczki "szanuj zieleń" i "zakaz wstępu ze zwierzętami" OFFROADOWCY nie jeżdźą bo zazwyczaj są zawalone od psich klocków a trawa już dawno została stratowana przez "miłujących przyrodę i prawo" obywateli :icon_mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 dzis mialem dziwna zajawke, w miescie na parkingu podszedl domnie gosc ok 50 lat i sapie ze mu offroadowcy halasuja kolo jego dzialki ( ma pecha bo ma dzialke na skraju przy plocie ) i droge ryja. On rozumie ze my chcemy pojezdzic bo sam jezdzi na sporcie , ale ze mu przeszkadzamy i droge niszczymy, ze mu auto sie wiesza na tej drodze. ze on pospisywal numery tych co jezdza i nagral na kamere ( nawet wie gdzie mieszkam, bo mnie widzial jak wyjezdzam z domu). Ja mu odpowidam ze to drogoa gminna i kazdy moze sobie tam jezdzic , bez wzgledu na to czy mu sie to podoba czy nie , no to gosc stwierdzil ze zacznie rozwieszac STALOWE LNIKI ZEBY NAM MAKOWKI POUCINALO i nikt mu nie udowodni ze to on , bylem w szoku jak to uslyszalem !!!! Niechcialem sie znizac do jego poziomu , bo moglem powiedziec ze zaczne spychac puszka motocyklistow na drodze, za te linki na drzewach.... Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Trzeba było mu prz****ac z kasku w pysk zeby sie opamietał, ja bym tak zrobił. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 (edytowane) Trzeba było mu prz****ac z kasku w pysk zeby sie opamietał, ja bym tak zrobił. :biggrin: Co jak co ale przemocą to na pewno wiele wskóramy :banghead: No ale linki to już na prawdę przegięcie pały. A co do kolegi od greenpeace ... brak słów. Edytowane 29 Czerwca 2009 przez Stoźu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Czyli niszczycie przyrodę i drzewa, a potem nie mam czym oddychać. Po co chcesz oddychać.....nie wystarczy Ci sama wódka? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Nie wiem co to ten cały ofrołd, ale fakt że po trawie jeździcie, a są tabliczki szanuj zieleń i zakaz wstępu ze zwierzętami. :bigrazz: a ty jezdzisz z prędkosciami jakie na tabliczkach widnieją? :D nie wydaje mnie się :) w tym kraju nie da się żyć nie łamiąć przepisów a problemy z policją i społeczniakami to chyba nieodłączny element życia kazdego polskiego ofrołdowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel RX Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 to juz sie chyba tez modne zrobilo zeby nam dowalac .. u nas gdzie do rezerwatu nawet nie wjezdzamy bo poprostu po pierwsze po co jak mozna gdzie indziej w podobnym terenie polatac a po drugie po co pchac sie tam gdzie jest full ludzi ..( ale wkurza Mnie jak jade po lesie czy innym terenie[nie w rezerwacie i parku]..zwalniajac jak tylko sie da do 2km/h zeby byc fer w stosunku do nich to i tak dostaje zjeby.. albo jak lesniczy szuka po wsiach okolicznych kto mu do lasu wjechal i robi zadyme choc wjezdzamy do lasu raz na 2 miesiace bo wolimy polatac u siebie po miejscowkach.. smieszne to jest .. Pozdrowienia dla wszystkich milosnikow off roadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GÓRA Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 (edytowane) STOP KONFIDENTOM!!!!!!!! :buttrock: Edytowane 30 Czerwca 2009 przez GÓRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Trzeba było mu prz****ac z kasku w pysk zeby sie opamietał, ja bym tak zrobił. :biggrin: Trzeba przyznac, ze w klepaniu po klawiaturze, to mooooocny jestes :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Przestańcie się tak jeżyć dzieciaki. Nie wiem czemu ja nie mam takich problemów? Mieszkam praktycznie na granicy Kampinoskiego Parku Narodowego, w którym jest mnóstwo super terenu. Na moto nigdy tam nie wjechałem bo to park narodowy i tam się po prostu NIE JEŹDZI!!!. Jak się tłumaczycie, że nie wiecie gdzie są granice, że tabliczek nie ma, że tras nie ma, to pokazujecie tylko to, że swoją dojrzałością jesteście na poziomie 10-cio latków. Gówno wiecie o życiu, zasadach współżycia w społeczeństwie. Przyroda jest własnością wszystkich, a nie tylko tych, którzy kochają off-road. Zapewniam, że można znaleźć kompromis, dzięki któremu i polatać można, i ludzi się nie drażni. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Tak jest zgadzam się jak najbardziej, ja do Karkonoskiego Parku też ma niedaleko ale po kiego mam tam się pchać jak zajebiaszcze tereny mam właściwie za domem (dla wtajemniczonych: babia przełęcz, rozdroże izerskie, ciemniak, kopań itd. :bigrazz: ), ludzie też jacyś normalni bo powiem szczerze nigdy nie miałem problemów z grzybiarzami czy spacerowiczami, pułapek też się nie widuje no może czasami jakieś małe drzewko w poprzek drogi albo jakieś "kamyczki" na zakrętach :icon_mrgreen: no ale ja kiedy widzę jakiś ludzi to raczej jadę w przeciwnym kierunku a kiedy muszę mijać spacerowiczów to zwalniam i pyr pyr pyr omijam witając się z nimi (czasami taki "głupi" gest zmienia kompletnie nastawienie ludzi), i jeszcze nigdy ( a "parę" lat już brykam :bigrazz: ) nikt się nie pultał i nie miał pretensji, z sąsiadami też mam luz i nikt dupy nie truje, tak że sądzę że da się z ludźmi żyć w zgodzie wystarczy przestrzegać podstaw dobrego wychowania, trochę zdrowego rozsądku i dobrej woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Polska to ciekawy kraj, trochę inwencji i pomysłowości a ustawia się kolejki jak za komuny do ciebie żeby cie doje**c :biggrin: :bigrazz: Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekpust Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 YUBY jeździsz na plastiku pewnie 1000 i mówisz że przez nas nie masz czym oddychać, powyśl sobie jak ty zanieczyszczasz środowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 jacekpust pewnie nie bardziej niż twój dwusuw i tylko 125,i też masz w swoim ,,plastik"... Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi