Limo Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 No na jesień to w sam raz ubiór. Zdrówka dla kolan :banghead: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Cóż to sprawa indywidualna jak kto szanuje swoje zdrowie ale zawsze mam mieszane uczucia jak widzę kogoś na jakimś "litrze" w podkoszulku i jeansach, a czasem nawet w krótkich gaciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motofun99 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 To ja jeszcze zapytam o jeansy SHIMA. Mierzyłem je w sklepie i leżą naprawdę dobrze, no i wyglądają bardzo cywilnie, dla mnie to ważne. Czytałem na innych forach, że różnie z rozmiarami, ale mi się udało. Tylko mam pytanie czy ktoś już je ma i jeździ na codzień? Wszystko z nimi ok??Posiadam, śmigam, polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0RLE0NE Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Ja mam takie: http://freestar-moto.com/rider-pants/road-vintage-rider-pants/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motofun99 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Ja mam takie: http://freestar-moto.com/rider-pants/road-vintage-rider-pants/Jaka ocena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 A ja w tym roku kupiłem bojówki od Tarbora. Jak zwykle wysoka jakość za rozsądną cenę. 350 zeta, podszyte kevlarem, czarne, z ochraniaczami na kolana.Solidny gruby jeans i świetna wygoda... Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0RLE0NE Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Jaka ocena?Szukalem jeansow najbardziej zblizonych do normalnych, tj wiekszosc jest jakas mega szeroka. Te sa zwezane, wygodne, wkladki na kolanach, biodrach i kosci ogonowej. Ja jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALCYT Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Witam, Kompletuje swój pierwszy komplet odzieży na motocykl mam juz kask, kurtke, rekawice, buty. Brakuje spodni na tą chwile. Poszukuję spodni na codzień do miasta, muszą być wygodne i przewiewne, a do tego z odpowiednim poziomem bezpieczeństwa. Kolejnym aspeketem jest możliwość przymierzenia ich w Warszawie oraz fakt, że nie jestem zbyt wysoki. Oglądałem juz pare modeli ale nie umiem sie zdecydować. Możecie cos polecic ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti... Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 W tej cenie powinno się udać dorwać RST Blade II. Do ciuchów RST nie mam żadnych zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 (edytowane) edytowane Edytowane 8 Grudnia 2020 przez Arcer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 na cholerę mieszać w tematach? - ten jest o jeansach! Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 ale on do niczego nie będzie podpinał, to płatny spammer - wystarczy przejrzeć wszystkie zamieszczone dotychczas posty jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi