5en5i Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Witam . W tym roku przesiadam się na poważny sprzęt ( jak dla mnie ), wybrałem cbr600f4i. Chciałbym się poradzić w sprawie ubioru. Poszukuję kasku integralnego , kurtki , spodni oraz butów ( rękawiczki mam i nie chce ich zmienić ). Mój budżet to ok 2000zl. Oczywiście ubranie tekstylne. Czy za tą kwotę kupię coś rozsądnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Czy za tą kwotę kupię coś rozsądnego?Moim zdaniem nie ale jak nie ma wyjścia to kup cokolwiek bo lepsze to niż same gacie ;). Z czasem sam dojdziesz do tego co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5en5i Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Taki przykład Kurtka ALPINESTARS GUNNER Lub IXON STRATUS HP SPODNIE ALPINESTARS AST-1LubIXON FUELLER BUTY SPORTOWE BLADE ADRENALINE KaskSHARK VISION-R SERIE 2Lub SHARK SKWAL FLYNN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Zapomniałeś o rękawiczkach i bieliźnie termoaktywnej.A te buty to jakiś shit obstawiam że mega niewygodne.Budżet x2 i jest jakaś szansa na coś sensownego. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5en5i Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Pisałem , że rękawice mam, bieliznę także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Pamiętaj, że im taniej kupisz, tym szybciej wymienisz. Ma to być dla Twojego bezpieczeństwa, nie warto oszczędzać na zdrowiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Nie róbcie jaj, że za dwa koła nie kupi sensownych spodni i kurtki.Taki przykładKurtka ALPINESTARS GUNNERLubIXON STRATUS HPSPODNIE ALPINESTARS AST-1LubIXON FUELLERBUTY SPORTOWE BLADE ADRENALINEKaskSHARK VISION-R SERIE 2LubSHARK SKWAL FLYNN Masz dobre przykłady ale warto abyś w sklepie po-przymierzał i sprawdził jak się czujesz w danym rozmiarze. Warto też posiedzieć chwilę w spodniach bo czasem jaja mają coś do powiedzenia a jednak więcej w tym siedzisz niż chodzisz. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Warto też posiedzieć chwilę w spodniach bo czasem jaja mają coś do powiedzenia a jednak więcej w tym siedzisz niż chodzisz.Tez prawda :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Nie róbcie jaj, że za dwa koła nie kupi sensownych spodni i kurtki. Podpisuję się ręcyma i nogami :D Ludzie już mają taką spinę w dupie i tak są nakręceni snobistycznym podejściem do "markowych rzeczy", że w ogóle jak nie masz Dainese na plecach i kasku za 2500 to zginiesz! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Ludzie już mają taką spinę w dupie i tak są nakręceni snobistycznym podejściem do "markowych rzeczy", że w ogóle jak nie masz Dainese na plecach i kasku za 2500 to zginiesz! :banghead:Nic dodac nic ujac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Bez gwiazdy nie ma jazdy jak to mówią :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 że też człowiek kiedyś jeździł w butach wojskowych, skórze od wujasa (lekko waląca stęchlizną) czeskim kaskiem z lat 70tych (ale włókno szklane ;)) jeansach i zwykłych rękawicach skórzanych :D ... i w sumie u mnie niewiele się zmieniło - dalej najchętniej w orzechu :) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 O używkach nie możesz pomyśleć? Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Nie wiem po co tyle szumu w tym temacie.Zasadniczo pytanie brzmi czemu ograniczacie się do "nowych" rzeczy. Jest pełno ciekawych ofert z używkami.Na olx czy allegro itd. bez problemu można kupić markowy kombinezon z "garbem" w kwocie do 1500zł a i są wyjątki że trafiają się okazje.W tej kasie mamy kombinezony takich firm jak Alpinestars. Vanucci, Tschul, RST, Dainese itd. Uważam że warto poszperać za używkami bo naprawdę idzie wyhaczyć ładny markowy, nie zniszczony kombinezon w sensownych pieniążkach.Sam osobiście mam alpinestars sp1, jednoczęściowy kupiony za 950zł. Moje zdanie jest takie, lepiej używka markowa niż w tej kasie nówka "no-name". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 (edytowane) Na olx czy allegro itd. bez problemu można kupić markowy kombinezon z "garbem" w kwocie do 1500zł a i są wyjątki że trafiają się okazje.W tej kasie mamy kombinezony takich firm jak Alpinestars. Vanucci, Tschul, RST, Dainese itd. Za 1500 zł to masz nowego Tshula z garbem i ochraniaczami - mocno potaniały. Zasadniczo pytanie brzmi czemu ograniczacie się do "nowych" rzeczy. To sprawa kasy i tego, na co się godzisz. Każdy zwraca uwagę na markę, pytanie, czy ktoś się godzi na to, aby łazić w ciuchach po innych - a to sprawa indywidualna (osobista), której lepiej nie poruszać. Edytowane 9 Maja 2019 przez Damian85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi