Skocz do zawartości

Spotkanie starej Japonii.

Buber
 Udostępnij

Spotkanie Starej Japonii '08  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie ma być?

• Karkonosze (u Bubera)
      33
    • Borki
      12
    • Gdzie indziej
      13
  2. 2. W jaki weekend powinno się odbyć?

• 26-27.04
      7
    • 17-18.05
      12
    • 14-15.06
      32
    • Inny termin
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Zagłosowane...

Wisisz browarka

(hehe no dobra, i tak miałem głosować na Radiana) :)

tak... nie dostaniesz browarka, to juz nigdy nie będe mogła liczyć na pomoc.... :D przy najbliższej okazji :biggrin: :)

Zagłosowane, ale swoja droga moto ładne, więc sysko OK.

W długi weekend znowu znalazłem nowy asfalcik, gdzie kiedyś był szuter... pięęękna droga.

A w temacie - w tym tygodniu będę wiedział co i jak w Borowiku.. :)

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

No ładnie tu sie jakąś prywatę załatwia. Jak są wybory to i kiełbasa (wyborcza) powinna być.Ostatecznie może być powyborcza, ale ja cóś przy tym Radianie kufra na kiełbachę nie widzę. :) Wprawdzie gdybym zagłosował inaczej to bym się sprzeniewierzył własnym fascynacjom, ale nie przeszkadza mi to dopominać się wyborczego zadośćuczynienia. Aśka szykuj kiełbachę :biggrin:

No ładnie tu sie jakąś prywatę załatwia. Jak są wybory to i kiełbasa (wyborcza) powinna być.Ostatecznie może być powyborcza, ale ja cóś przy tym Radianie kufra na kiełbachę nie widzę. :crossy: Wprawdzie gdybym zagłosował inaczej to bym się sprzeniewierzył własnym fascynacjom, ale nie przeszkadza mi to dopominać się wyborczego zadośćuczynienia. Aśka szykuj kiełbachę :crossy:

to ja zamiast kiełbachy, proponuje np. boczek powyborczy. z grilla oczywiście :icon_biggrin: może też być kurczaczek. albo paróweczki pyszności. najlepiej grillowane z żółtym serkiem :buttrock:

No dobra, wy se jaja robicie, a Piaffe powaznie się pyta co i jak z zaopatrzeniem, tzn. zastanówcie się co wam kupić (zwłascza jeżeli chodzi o mięsko to mamy BARDZO dobry sklep niedaleko) i będziemy dowozić.

To tak tylko z miesiąc został, my wybywamy na 2gą połowę maja, więc cza ustalenia robić! Bo potem czasu braknie.....

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

No dobra, wy se jaja robicie, a Piaffe powaznie się pyta co i jak z zaopatrzeniem, tzn. zastanówcie się co wam kupić (zwłascza jeżeli chodzi o mięsko to mamy BARDZO dobry sklep niedaleko) i będziemy dowozić.

To tak tylko z miesiąc został, my wybywamy na 2gą połowę maja, więc cza ustalenia robić! Bo potem czasu braknie.....

czy w poprzednim poście wyraziłam sie mało precyzyjnie? :)

A cóż to u was Buber reglamentacja na mięso, czy w kolejke trza się zapisać, że już o zaopatrzeniu mówisz?

Skoro sklep jest blisko to się podjedzie jak się przyjedzie, co by świeże było. Jak kto ma specjalne wymagania to ewentualnie może co ze sobą zabrać. A my są niewybredne jak szarańcza wszystko zeźrem, to co przywieziem jak i to co zastaniem.

np. boczek powyborczy. z grilla oczywiście :biggrin:

Normalnie jeszcze raz zagłosuje, specjalnie nowe konto założe :icon_razz:

Co do mojego przyjazdu to się zadeklaruje dopiero pod koniec maja... praca...

Oki-doki. Już się ustawiam, żeby w ten piątek szybciej z pracy uciec... :biggrin:

Aha! I w sumie dobre wieści dla tych co szukaja taniej wersji noclegu. Tzn, wspominałem o chałupie do remontu. Więc teraz jest osiągalna taka izba w której na podłodze spoko i z 10 osób wejdzie. Woda też jest, muszę zbadać czy ciepła poleci, i łazienka było ciut zrobiona...

Dla zainteresowanych mogę mieć zdjęcia - w przyszłym tygodniu.

Tak więc walczę o waszą kieszeń!!! :icon_razz:

Edytowane przez Buber

Mimo że Zuzia z 92 roku pisze sie do Was,mysle że nie wygonicie Młodej,już prokurator zdjoł z niej ręce :biggrin:

Odpukać,jak by co to bede rozdawał AKaca i podpinał kropelki do żyły rano:)

Rudy Kot