bestia Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Witam. 10 % hondy jest moje :) Wujek był mocno "podniecony" jak dzwonił po sylwku. Ma to szczęście że właśnie puszke sprzedałem. On spełnił moje marzenie sprzedając mi kawe, to ja pomogłem jemu. Gratuluje nowego motocykla, bo chyba juz go masz? Pozdrawiam i do zobaczenia na ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ale swoją drogą moja firma zaskakuje mnie, co chwila zasilając moje konto. ..niech im będzie, biorę co dają :icon_mrgreen: . A terminala Ok2 dalej nie ma. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Przecież Włodek za coś musi sobie kupić maszynę :icon_mrgreen: a bez terminala jakoś przeżyjemy :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Chłopaki, nie wiedziałem, że korzystacie z Okęcia. Gdybym wiedział, zostawiłbym parę groszy na dońkończenie tej budy zwanej Terminal 2 :icon_rolleyes: :notworthy: .A St-ka jeszcze nie odebrałem, bo modele 2007 zostały już dawno sprzedane, a 2008 jeszcze nie dotarły. Będą w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Przecież Włodek za coś musi sobie kupić maszynę ;) a bez terminala jakoś przeżyjemy :lapad:Przynajmniej kasa się nie zmarnuje i ktoś będzie miał uciechę. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Czyli jednak pożegnałeś markę na H;) Ciężko Ci będzie doczekać wiosny?! Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) Czyli jednak pożegnałeś markę na H;) Ciężko Ci będzie doczekać wiosny?!Z marką na "H" do końca się nie pożegnałem. Nadal uważam, że model VFR to fatastyczny motocykl. Niestety, zamiast zwiększyć pojemność H wstawiła patent V-TEC, który mnie nie przekonał. Silnikowi brakuje elastyczności. Jeżeli się dobrze przyjrzeć, to Sprint ST jest właściwie VFR z litrowym silnikiem. A tutaj linki (po angielsku):http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikerevi...T-2005-current/http://triumph.phillipmccallen.com/new_bik...8/sprintst.html Edytowane 11 Stycznia 2008 przez Vlaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Z marką na "H" do końca się nie pożegnałem. Nadal uważam, że model VFR to fatastyczny motocykl. Niestety, zamiast zwiększyć pojemność H wstawiła patent V-TEC, który mnie nie przekonał. Silnikowi brakuje elastyczności. Jeżeli się dobrze przyjrzeć, to Sprint ST jest właściwie VFR z litrowym silnikiem. Na układ V-Tec nawet kwękał Dziawer w swoim teście w ŚM.A o Sprincie pisali w 2005 że ma być konkurentem właśnie dla VFR-ki i ma ją "wykosić " z rynku. Lepsze parametry i niższa cena. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Sprint ST kupiony!!!!! Niedługo fotki + pierwsze wrażenia. Banana mam od ucha do ucha :icon_question: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Gratuluję :lalag: Szkoda, że pogoda za oknem :crossy: PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Włodek - szacuuuuuunek w mieście :icon_eek: Daj w końcu te zdjęcia bo się nie mogę doczekać , a jeździć się da , tylko trzeba omijać lód :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Gratulacje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) Gratuluję :cool: Szkoda, że pogoda za oknem :wink: PozdrawiamJanuszm Co sie nie da??http://pl.youtube.com/watch?v=KBwpN0em4Fk jezdzic zawsze sie da :biggrin: Vlaadziu a ja nadal czekam na fotki nowego sprzeta :wink: :biggrin: Edytowane 16 Lutego 2008 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Ja tam dziś jeździłem :P . -8*C, ale manety grzane :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Z marką na "H" do końca się nie pożegnałem. Nadal uważam, że model VFR to fatastyczny motocykl. Niestety, zamiast zwiększyć pojemność H wstawiła patent V-TEC, który mnie nie przekonał. Silnikowi brakuje elastyczności. Na układ V-Tec nawet kwękał Dziawer w swoim teście w ŚM.A o Sprincie pisali w 2005 że ma być konkurentem właśnie dla VFR-ki i ma ją "wykosić " z rynku. Lepsze parametry i niższa cena. :) Sorki za OT ale mam pytanko, juz ktorys raz czytam, ze ktos narzeka na ten vtec, mozna wiedziec o co chodzi?.pozdrawiam dyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi