crossmen7 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ostatnio zastanawjałem sie co można zabrać w plecak jadąc naprawdę w daleką wyprawę off-road,czy zabjerać w każdą nawet krótką.Co jest najbardziej potrzebne w razie nieuniknionych defektów,macie swoje patenty?.10 kg kluczy,8 dętek i słoik śledzi,CO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 PIWO!! no i do tego trytki, kombinerki, klucz nasadowy 10 i 12 i klucz nastawny, do tego zapasowe klamki i spinkę do łańcucha i jakąś małą pompkę. O jeszcze telefon i kase. No i to chyba tyle. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 PIWO!! no i do tego trytki, kombinerki, klucz nasadowy 10 i 12 i klucz nastawny, do tego zapasowe klamki i spinkę do łańcucha i jakąś małą pompkę. O jeszcze telefon i kase. No i to chyba tyle. pozdro taa butle z gazem, bańke z paliwem, a potem ups bo się na plecy wywaliłem, i resztę życia spędzę na wózku inwalidzkim. MYŚLCIE LUDZISKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 PIWO!! no i do tego trytki, kombinerki, klucz nasadowy 10 i 12 i klucz nastawny, do tego zapasowe klamki i spinkę do łańcucha i jakąś małą pompkę. O jeszcze telefon i kase. No i to chyba tyle. pozdro Ja tam zamiast piwa, to herbatkę!!!! Bo trzeba być rozważnym i nie jeździć po pijaku. Piwo tylko i wyłącznie w warsztacie lub garaży przy naprawach obsługach motocykla. Rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUŻY Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Na długą wyprawę off-roadową wziąłbym łyżki do opon + dętki. Raczej unikałbym półśrodka w postaci sprayu do "łatania" dętek. Ja pchałem 10km do chaty po wyrwaniu wentyla z przodu ehhh. Naprawdę przykra bezradność stoisz i sie wq*** nic nie jesteś w stanie wymyślać w środku lasu. Na szczęście ja miałem malutki dystans, choć w buzerze się dobrze spociłem, a w ochraniaczach na kolanach (z zawiasmai) nie da się pchać pchać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 ja biore ZAWSZE:świece, klucz do świecy, klucze 10,12,17 i 22, kabelek o dł 1m, kombinerki,jakiś drucik labo trytki i linke do holowaniam, do tego oczywiscie telefon i jestem bezpieczny ja i moi kumple:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Stycznia 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 http://sokol.poznan.pl/jp2/infopage.php?id=271pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 telefon, kasa , coś do żarcia, browarek i prezerwatywy Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Na długą wyprawę off-roadową wziąłbym łyżki do opon + dętki. Raczej unikałbym półśrodka w postaci sprayu do "łatania" dętek. Ja pchałem 10km do chaty po wyrwaniu wentyla z przodu ehhh. Naprawdę przykra bezradność stoisz i sie wq*** nic nie jesteś w stanie wymyślać w środku lasu. Na szczęście ja miałem malutki dystans, choć w buzerze się dobrze spociłem, a w ochraniaczach na kolanach (z zawiasmai) nie da się pchać pchać :PJak na flaku przejechałem 5 km to następnym razem już miałem w plecaku sprey i pomógł.Tylko jeśli chcesz zaoszczędzić czas bo z d etki szmelc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 telefon, kasa , coś do żarcia, browarek i prezerwatywy :clap: :P :flesje: Nie będe oryginalny z tym że ja prócz narzędzi, wody, red bula,biore batoniki i czasem kanapki:)-lubie se zjeśc po wysiłku :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piorek9 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 line, śróbokręt płatki/krzyz, końcówki nasadowe , kombinerki, świeca, telefon ,tablica(oczywiście w plecaku :P) ,jakieś zapałki, dowód i rurke do paliwa ... aha no i obowiązkowo komórka... i czasem aparat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) mysle ze nie ma co brac ze soba duzego serwisu , bo i tak nikt nie bedzie rozkrecal pol silnika w lesie. Tylko podstawy bym bral , detki (latki i klej) + klucze do kol , swiece z kluczem , klamki z kluczem do montowania, srubokrety i oczywiscie mapka z telefonem kom , od biedy sznurek jak sie lata z ekipa. Przed wyjazdem zrobic przeglad maszyny. nie wyobrazam sobie zmiescic to wszystko co podal na stronie Sokoła Dominik. Edytowane 6 Stycznia 2008 przez Nitomen Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Jak ktos bierze dętki to polecam też pompke :icon_twisted::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 hmm.. no tak i znów tylko ja jeżdżę z malutką apteczką :icon_eek: takie wypaczenie zawodowe, kurcze :biggrin: najpierw są polewki, a potem "pożycz to.." "czy masz tamto?.." :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Stycznia 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 nie wyobrazam sobie zmiescic to wszystko co podal na stronie Sokoła Dominik. No to akurat zestaw z mojego narzędziownika... Dodałbym jeszcze, bo się sprawdza bardzo dobrze - zwój mocnego dość cienkiego drutu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi