Marcin SF Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) nie no asfalt na drogach jest ok, alenie wiem czy bym z parkingu wyjechał :] po za tym nie mógł bym dzisiaj wypić :) Edytowane 9 Stycznia 2008 przez Marcin SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Moja standard trasa [do dziewczyny :)] Pekin-Brodno zaliczona.Luzacko jest, chociaz teraz z minuty na minute gorzej. Jak wyjezdzalem kolo 14-15 to bylo naprawde spokojnie i slonecznie :)Ty marcin takie powazne enduro zanabyles i sie boisz chodnika :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 e tam płaczecie jak zwykle :biggrin: , jak na salmopol da sie wyjechać to znakiem, że już wiosna :icon_twisted: http://www.bikepics.com/pictures/1142296/ WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 e tam płaczecie jak zwykle :) , jak na salmopol da sie wyjechać to znakiem, że już wiosna :icon_twisted: http://www.bikepics.com/pictures/1142296/ OO takie podejscie mi sie podoba :) :eek: :flesje: ja tylko nie jezdze jak jest duzo soli albo błotko na drogach bo szkoda mi motocykla :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Wspolczuje tym co ZIMUJA sprzety :) 40km dzisiaj pykniete :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 ja nie wiem gdzie wy jezdzicie, rano bylo tyle lodu ze samochod zrywal przyczepnosc na dwojce z gazu(75 koni) :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Sie jeździło, ale niektóre miejsca zdradliwe, ślisko. PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Wspolczuje tym co ZIMUJA sprzety :wink: 40km dzisiaj pykniete ;) No bo w festung Breslau zimę odwołali. Zjechałem dzisiaj! Największa sztuczka to było nie zjechać po oblodzonej drodze z górki o 7 rano po ciemaku, tylko manewrować moto przed szopką, kiedy buty ABSOLUTNIE nic nie trzymały, bo czysty, żywy lód! Ale się udało. A po południu bedzie jak wiosna :) Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 No bo w festung Breslau zimę odwołali. Zjechałem dzisiaj! Największa sztuczka to było nie zjechać po oblodzonej drodze z górki o 7 rano po ciemaku, tylko manewrować moto przed szopką, kiedy buty ABSOLUTNIE nic nie trzymały, bo czysty, żywy lód! Ale się udało. A po południu bedzie jak wiosna :)Ja pierniczę! To Ty jakiś robocop jesteś! Pod Twoją górkę latem podjechać nie tak łatwo, to co mówić po lodzie... No masz zacięcie, nie powiem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiem Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 A w Gdańsku się dało i jak się okazuje nie byłem jedynym, który musiał rozładować ciśnienie :cool: Niemniej wiosna by się już przydała :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ja wczoraj zrobiłęm małą rundke i spotkałem kogos na Kawie 636 co jechał z przeciwka a tak nikogo. Ale drogi zaczynaja sie robić coraz lepsze. Jeszcze jakies 1.5 miesiaca i moze byc naprawde fajnie. Oby sie sprawdziło... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 +50km bardzo przyjemna jazda :icon_mrgreen:Noi spotkalem goscia na niebieskiej malej SV'ce ktory to ponoc jest Pedrosem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomektychy Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Po usłyszeniu dzisiejszej prognozy pogody aż mi lepiej:) od przyszłego tyg prawie wiosna:) obyyyy Panowie i Panie obyyyy:) już się doczekać nie umię i idę podładować aku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Ja pierniczę! To Ty jakiś robocop jesteś! Pod Twoją górkę latem podjechać nie tak łatwo, to co mówić po lodzie... No masz zacięcie, nie powiem ;) Nie robocop, tylko musze żonce nowe moto rejestrować :icon_biggrin: a trzeba było na badania pojechać :lapad: Ale w sumie fajnie było. Dziś to bajka - +7.... Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 a ja nie ;) :icon_biggrin: całkiem nieźle sie jeździ. chociaż ja się nie znam, nie mam porównania, bo po suchym jeszcze nie jeździłam :banghead:Dzielnaś! :lapad: Wpisy w tym wątku stanowią dowód na to, że mentalność rodzimych motocyklistów ulega zmianie i jednoślad przestaje być u nas postrzegany jako luksusowa zabawka służąca do jazdy o charakterze czysto rekreacyjnym jedynie w pogodne dni, gdy na termometrze jest co najmniej 20 st., tylko powoli staje się pojazdem całorocznym, także użytkowym. Tak trzymać! Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi