Marcin SF Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 ale ja mam lżejszy motorek. Moje płozy powinny wystarczyć :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 jejku bigfooty (tudzież płozy) to ja mam od urodzenia. Rozmiar butów motocyklowych 13 :wink: nie motocyklowych w zależności od numeracji 11-12,5o kurczę... jak masz takie kopyta od urodzenia, to Twoja mama musiała mieć wesoło przy porodzie :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 o kurczę... jak masz takie kopyta od urodzenia, to Twoja mama musiała mieć wesoło przy porodzie :wink: raczej po porodzie, bo wyglądałem jak yeti i od razu mogłem chodzić :icon_razz: dobra koniec spamowania w temacie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ja dzisiaj odpaliłem swojego po przerwie świątecznej - dwa tygodnie na mrozie na parkingu. Okazało się, że akumulator dał radę. :icon_razz: Podwójne rękawiczki też dają radę. Za to na lodzie to jest zabawa :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ja chciałem wyjechac, ale po sobotnim wypadzie 30 km w -6 st. mrozie, mam do dzis taki katar, ze po nocy mam mokrą poduszke (bleee.... :) ) takze tylko poszedłem odpalic vtr bo chciałem sobie małą rundke wkoło domu zrobic.....a ze na noc dałem akumulator do prostownika i zapomniałem go włączyć...no to juz se pojeździłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Karlik Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Wczoraj chciałem się przejechać ale że Rower stał na mrozie od początku świat i nie był ruszany to aku nie dał rady, więc go wziąłem na noc, podładowałem i dziś pojechałem na miasto pozałatwiać parę spraw. Ożfak, ale zimno. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Moje aku poddało sie przed świętami. Niestety jest pod zbiornikiem i zeby się tam dostać bedzie ciężko. Ale przy tej tem. to sobie narazie daruje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 ostro sie zaczyna robic Panowie, wiem ze to moze glupio zabrzmiec bo jak bylo -5 to ludzie sie walili w glowe i mowili ze debil jestem, ale jak jest teraz -13 caly czas to juz nie jest zabawa. Mozna sie dorobic naprawde niezlego gów..a/ja odpuszczam wole w marcu jezdzic przy 0 niz lezec w szpitalu. OStatnio czytałem ŚM ze jezeli sie jezdzie z v=40km/h przy temp. 0 to tak jakby sie odczuwalo temp. -14/tak wiec nie wiem jak jest przy-13 i v=100km/h/moze nawet -50:Ppzdr/czas wziac kapcie, dobre czasopismo, cieplego browara i pomyslec o nowym sezonie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Spoko, spoko zrobi się w weekend -1 i znowu da radę. Przy -13 (dziś rano) chyba bym się nie odważył, choć lubię wyzwania i miło byłoby popatrzyć na miny puszkarzy :biggrin: pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Dziś w Poznaniu na termometrze w puszcze biło -8C, a w centrum kolo na skuterze nawijał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 ostro sie zaczyna robic Panowie, wiem ze to moze glupio zabrzmiec bo jak bylo -5 to ludzie sie walili w glowe i mowili ze debil jestem, ale jak jest teraz -13 caly czas to juz nie jest zabawa. Mozna sie dorobic naprawde niezlego gów..a/ja odpuszczam wole w marcu jezdzic przy 0 niz lezec w szpitalu. OStatnio czytałem ŚM ze jezeli sie jezdzie z v=40km/h przy temp. 0 to tak jakby sie odczuwalo temp. -14/tak wiec nie wiem jak jest przy-13 i v=100km/h/moze nawet -50:Ppzdr/czas wziac kapcie, dobre czasopismo, cieplego browara i pomyslec o nowym sezonie:P WARIAT!!! :biggrin: :biggrin: ... ...cieple piwo?! :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adwent Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 WARIAT!!! :biggrin: :clap: ......cieple piwo?! :biggrin: łi tam zaraz wariat :wink: , grunt to dobry strój.ja wczoraj też jeździłem po Warszawie - przynajmniej widać gdzie jest lód i ślisko. A jak taka temperatura -2C i lekko wilgotna jezdnia to nie wiadomo gdzie zamarzło a gdzie koła puszek rozjeżdżają pluchę i nie pozwalają zamarznąć.Dziś też jeździłem 30 km - ale na rowerze :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) łi tam zaraz wariat :crossy: , grunt to dobry strój.ja wczoraj też jeździłem po Warszawie - przynajmniej widać gdzie jest lód i ślisko. A jak taka temperatura -2C i lekko wilgotna jezdnia to nie wiadomo gdzie zamarzło a gdzie koła puszek rozjeżdżają pluchę i nie pozwalają zamarznąć.Dziś też jeździłem 30 km - ale na rowerze :bigrazz: łi tam.. na rowerze się nie liczy :D ...są tacy co cały rok tak brykają, na śnieg opon nie kolcują, na ulewę tylko skromny oratalionik mają i wielkiego halo z tego wszystkiego nie robią :flesje: Edytowane 3 Stycznia 2008 przez ucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Gwoli scislosci: "wariat" to byl komentarz do cieplego piwa :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dream Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) @Szymon_R6 dzisiaj w pracy panowie kolejarze dostarczali do nas towar na przerób ciuchcią :P , temperatura o godz, 18 wynosiła ok. -6 , ale termometr w gagarinie przy prędkości ok 5-10km/h(lekki wietrzyk) wskazywał -20....... Edytowane 3 Stycznia 2008 przez Dream Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi