Katsumoto Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Tak, 200 będzie bardzo dobrym rozwiązaniem Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 jjank nie wydaje mi się żeby sensowną xl600 szło kupić za mniej niż 3kpln z tym że ja mówie o sprzęcie z kwitami-chyba że w innym świecie żyjemy .........raczej 3-4kpln.... w dt moc jest wystarczająca :D recepta jest prosta-jak się zaczyna to nigdy się nie wie co się chce... kupić dt 125 -sprzęt najbardziej uniwersalny, najprostszy w serwisie, i w sumie bardzo tani....... rok pojeździsz to sam dojdziesz do wniosku czy będziesz latał prawie trialowo i kupisz exc 125, czy po torze i cr 125 czy po płaskim polu na kole i lc4........ Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny12 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Jaki motocykl croosowy wybrac pow 200cc suzuki, honda, ktm, , yamaha, kawasaki.Moze byc w 2t jakże i w 4t.Chodzi mi najbardziej o moc pow.50km jaki wybrac? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rams Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Honda cr 500 lub Maico 700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny12 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) A ten maic o jaką ma moc ?Cr 500 ma 69 hp a 250 yz w 2t ma 60hp ale jest lzejsza Edytowane 20 Czerwca 2013 przez czorny12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 to prowokacja czy faktycznie myślisz ze to ogarniesz? Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny12 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Spokojnie wycwiczylem się na cbr 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panbalagan Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Prosze o odp ;) czy exc 200 bedzie dobrym rozwiazaniem na poczatek??najleepszzy wyboor to exc 250 4t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Spokojnie wycwiczylem się na cbr 600 CR500 i 70 kucy w terenie to trochę inna bajka niż mydelniczka dla ludu na asfalcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inwesto_R Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Panowie,Co sądzicie o tych motocyklach: http://allegro.pl/husqvarna-sm-125-s-super-stan-dt-xt-ktm-kx-i3326026616.html http://allegro.pl/yamaha-dt-125-r-2002-odblokowana-i3320609859.html Warte swojej ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzfr Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Cześć z powrotem. Jeszcze nie tak dawno pisałem o moto 70% teren 30% asfalt najlepiej aby śmigać pasażerką. Udało mi się ją przekonać pierwszą przejażdżką na KTM LC4 640 żebym mógł spełniać swoje marzenia ;) Więc tak wybór padł od razu na XR 400R (bo jak wspominałem w poprzednich postach że mam zamiar spłacać kredyt i nie chciałbym przez sezon nie jeździć bo brakuje $$$ a opinię ma niezniszczalnego sprzętu jeżeli się dba) Nie chcę na moto wydać więcej niż 8,000zł, a na utrzymanie mógłbym przeznaczyć miesięcznie około 150/200zł (które można by uzbierać i zainwestować w remoncik aby mieć pewność czym się jeździ aż do spłaty kredytu) DRZ odpada bo w moim odczuciu lepiej się jeździło na XR. Więc zostały wyczynówki albo ociężałe DR,LC4,TTR itp, w 2suwy się nie pcham (spalanie)Jednak czy będzie mnie stać utrzymać na któryś z tych co wymienię niżej?Yamaha WRHusqvarna TEHonda CRF-X - o ile dostępna w tych $$$Husaberg FE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inwesto_R Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Panowie,Co sądzicie o tych motocyklach: http://allegro.pl/husqvarna-sm-125-s-super-stan-dt-xt-ktm-kx-i3326026616.html http://allegro.pl/yamaha-dt-125-r-2002-odblokowana-i3320609859.html Warte swojej ceny? Panowie, Co sądzicie o powyższych egzemplarzach? który bardziej na pierwsze enduro sie nadaje? prośba o pomoc,z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Cześć z powrotem. Jeszcze nie tak dawno pisałem o moto 70% teren 30% asfalt najlepiej aby śmigać pasażerką. Udało mi się ją przekonać pierwszą przejażdżką na KTM LC4 640 żebym mógł spełniać swoje marzenia ;) Więc tak wybór padł od razu na XR 400R (bo jak wspominałem w poprzednich postach że mam zamiar spłacać kredyt i nie chciałbym przez sezon nie jeździć bo brakuje $$$ a opinię ma niezniszczalnego sprzętu jeżeli się dba) Nie chcę na moto wydać więcej niż 8,000zł, a na utrzymanie mógłbym przeznaczyć miesięcznie około 150/200zł (które można by uzbierać i zainwestować w remoncik aby mieć pewność czym się jeździ aż do spłaty kredytu) DRZ odpada bo w moim odczuciu lepiej się jeździło na XR. Więc zostały wyczynówki albo ociężałe DR,LC4,TTR itp, w 2suwy się nie pcham (spalanie)Jednak czy będzie mnie stać utrzymać na któryś z tych co wymienię niżej?Yamaha WRHusqvarna TEHonda CRF-X - o ile dostępna w tych $$$Husaberg FE Wyczynówki odpuść tyle Ci powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzfr Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Dlaczego? Z powodu zbyt dużej ilości "tykających bomb - które mogą się w każdej chwili rozpaść i koszt ich naprawy będzie większy niż sama cena motocykla?"Czy z powodu mojej małej ilości $$$ przeznaczonych na moto bo w tej cenie nie da się kupić "dobrej wyczynówki"A może utrzymanie jest 2x większe niż chciałem przeznaczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Sam sobie odpowiedziałeś dlaczego lepiej się nie pchać w wyczynowki :) Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi