norbik Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 żeby nie było niespodzianek, proszę zaznajomić się z zasadami gry http://picasaweb.google.com/marcinlow/NaBo...key=wMlO_UYGdug zabieram 5 kopii :banghead: Jak by ktoś miał możliwość jeszcze dziś to wydrukować i zalaminowac to by było fajniej ;) hehe dobre :biggrin: jak ktos nie ma szczęscia to polegnie..... :biggrin: :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Lecę z Wawy ok 15tej. Ktoś do towarzystwa? 15.30 stacja Jet za Jankami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz102 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 no ja też powoli się szkuje, oponki na pompowane i bagaż na moto i sie zobaczy czy się dokula :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 a ja już gotowa od 9 w pracy siedzę, plecaczek z bagażem leży sobie obok, kurtka wisi w szafie, kask na szafie. teraz tylko trzeba doczekać do 16.30 i w drogę :icon_biggrin: a piwo juz pewnie jest na miejscu :] i Norbik-w tej grze nawet jak ktoś ma duuuuużooo szczęścia, to i tak polegnie :) [/color] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Zabieram dupe :icon_biggrin: Do zobaczenia. Jakby ktoś miał problem z trafieniem to mój nr 693166462 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Lecę z Wawy ok 15tej. Ktoś do towarzystwa? 15.30 stacja Jet za Jankami :bigrazz: Kurcze jednak 2 h w plecy. Miejsce j/w, godzina 17.30... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Kurcze jednak 2 h w plecy. Miejsce j/w, godzina 17.30... Grupa paru motocykli rusza z Shella na Krakowskiej o 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 a ja już gotowa od 9 w pracy siedzę, plecaczek z bagażem leży sobie obok, kurtka wisi w szafie, kask na szafie. teraz tylko trzeba doczekać do 16.30 i w drogę :bigrazz: a piwo juz pewnie jest na miejscu :] moje wino juz pewnie też :bigrazz:moj box dziś wygląda jak sklep motocyklowy.. kask, kurtka, kamizelki, podpinki, buty, rękawice, pasy nerkowe, sakwy i tankbagi...juz chyba kazdy wie że jeżdżę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Bawcie się dobrze! Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Powiem to samo co Olsen. Sorry DZIADU i LYsY, ale ch**** strzelił mój wyjazd nawet na te kilkanaście godzin. pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Szkoda ze nie bedzie mi dane poznac tylu zacnych forumowiczow :bigrazz:. Wypijemy wasze zdrowie :bigrazz:. Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 alez mi się dziś dłuuuuużyyyyy!! najdłuższy chyba dzień pracy w moim życiu :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 alez mi się dziś dłuuuuużyyyyy!! najdłuższy chyba dzień pracy w moim życiu :bigrazz:tez to mam...ale wlasnie ide na spotkanie.. wiec znikam z forum na godzine... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 alez mi się dziś dłuuuuużyyyyy!! najdłuższy chyba dzień pracy w moim życiu ;) noooom dni sa coraz dłuższe.......to jesień... :icon_eek: no ja też powoli się szkuje, oponki na pompowane i bagaż na moto i sie zobaczy czy się dokula :D no , ja tez..... oprócz bagażu na moto... ale pewna sympatyczna Pani, zabierze mi część bagażu (tą cenniejszą :flesje: :) ) autkiem :icon_mrgreen: ....wieć mam jeszcze czas.. celowo nie podaje nicka, bo nie ma już miejsca w samochodzie :icon_mrgreen: dziekuję i do zobaczenia na Majorce i Norbik-w tej grze nawet jak ktoś ma duuuuużooo szczęścia, to i tak polegnie :flesje: [/color] słuszność :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 noooom dni sa coraz dłuższe.......to jesień... :icon_mrgreen: zaraz, zaraz. czy czasem jesienią dni nie stają coraz krótsze? a noce dłuższe? :icon_mrgreen: :icon_eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi