cyborg78 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Wydaje mi się że Ural jest konstuowany do wózka bocznego nie na solo bo cholernie żle się prowadzi, po prostu jest za wysoki. Wydaje ci sie. Mam Urala od 2001 roku i z koszem zrobilem moze 3 tys w tym czasie- reszta (czyli ok 37 tys) solo i stwierdzam ze nie jezdzilo mi sie lepiej na zadnym innym weteranie (ktorych mialem kilkanascie-pelen przekroj pojemnosciowy), jezdzilem nawet zima w czasie totalnej gololedzi gdzie trudno bylo isc a Ural jechal, wg mnie sa w nim swietnie rozlozone masy i mozna nim wjechac prawie wszedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Jak wyjechałem pierwszy raz swoim złomem to w drodze powrotnej złapał mnie deszcz, to przycisnołem rolgaz, efekt, wyje....sie tak ze motor mnie przykrył i powlekł:) nic sie nie stało, tylko błota sie troche nałykałem. Kazdy sie musy wywalic taka karma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Wydaje ci sie. Mam Urala od 2001 roku i z koszem zrobilem moze 3 tys w tym czasie- reszta (czyli ok 37 tys) solo i stwierdzam ze nie jezdzilo mi sie lepiej na zadnym innym weteranie (ktorych mialem kilkanascie-pelen przekroj pojemnosciowy), jezdzilem nawet zima w czasie totalnej gololedzi gdzie trudno bylo isc a Ural jechal, wg mnie sa w nim swietnie rozlozone masy i mozna nim wjechac prawie wszedzie Prawda, Ural nawet u wschodnich sasiadow byl wyzej ceniony niz mysl amerykanska i bez problemu oddawali WLki wzamian za ten motocykl o wymianie w przeciwnym kierunku nawet nie chcac slyszec... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Sorry ural to nie weteran:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Sorry ural to nie weteran:) Nie no pewnie, to jest wspolczesny motocykl naszpikowany elektronika i najnowszymi rozwiazaniami technicznymi, pomylilem sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Nie nie, spokojnie, to motocykl jak najbardziej współczesny(mój 82r) tylko rosjanie zapomnieli po wojnie wyłaczyc tasme produkcyjna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jul Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Nie nie, spokojnie, to motocykl jak najbardziej współczesny(mój 82r) tylko rosjanie zapomnieli po wojnie wyłaczyc tasme produkcyjna:) Jak zwykle czepiasz się :biggrin: Jak najbardziej jest cały czas modernizowany z tendencją do upraszczania konstrukcji. Nawet jeśli chodzi o jakość materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Z tym upraszczaniem to nawet przesadzili, bo stało sie to zbyt skomplikowane, jak na takie warunki technologiczne wschodnich braci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Drganie silnika na drugim i trzecim biegu niezbyt wyczówalne ale jest szczególnie na trójce ural M-63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Dwójka i trójka czasem wyskoczą jak podregulować ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Czy zbiornik od K-750 jest taki sam jak przy MW-750? Jeśli jest różnica to na co zwracać uwagę? Pozdro all :flesje: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 (edytowane) kolorem się różni :biggrin: a tak poważniej - nigdy się jakiś różnic nie dopatrzyłam.. no może w wykonaniu.. ;) Gośka Edytowane 1 Sierpnia 2009 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GABE Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Odebrałem wał z regeneracji a tak wyglądają stare czopy: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2aef0a14b41fab62.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c4e976a74b5adccd.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 A jestem powiedzmy bardo zniesmaczony planowałem wyjazd do mongoli sponsorowany a jak się okazało na tym forum są same cioty jedynie niejaki Granat wyraził chęć wyjazdu powiem w skrucie 36.000 poszło się je**ć wzięli to gośie co pojechali tylko na ural na nowych moto foto z ich wyprawy zapodam do 3 dni ale panowie z wieńcówką niech nie oglądają Za rok jadę nad Bajkał więc kto się chce załapać niech od razu robi moto ja nie odpuszczę Warunek ...ruskie moto z koszem + 1.300 usd na łebka reszta sponsorzy,czas trwania wyprawy,wyjazdu 30 dni wyjazd planowany 12-15 czerwiec powrót 20 lipiec . Desperaci do pchnięcia moto do rowu w razie poważnej awari mile widziani. powrót tych osób koleją lub samolotem resztę na priwat proszę pisać lub dzwonić 694-128-477 Granat przyjacieli chlałem dzisiaj ze sponsorem i jak mi pokazał zdjęcia i opisy to normalnie wiesz co ..... A JESZCZE JEDNO WŁAŚCICIEL FIRMY ,,, HADYKÓWKA'' JEST MOIM BLISKIM PRZYJACIELEM WYOBRAŻCIE SOBIE JAK TRUDNO BYŁO MU PRZEKAZAĆ MI TAKĄ WIADOMOŚĆ NORMALNIE SZOK WEJDZCIE BARDO PROSZĘ NA STRONĘ ....... WYPRAWY HADYÓWKA ,,, I DOSTANIECIE SZOKU TA KASA POWINNA BYĆ DLA NASSS. CZĘŚĆ Z WAS NIE WIEŻY ŻE MOŻNA ZNALEŻĆ SPONSORÓW NA WYJAŻ POWIEM TAK,,,,, KASA NIE JEST TU PROBLEMEM MOŻNA UZYSKAĆ NAWET 40. 000 NA TAKI WYJAZD TYLKO ŻEBY BYŁO Z KIM. KONIECZCIE ZOBACZCIE STRONĘ,,,,, WYPRAWY HADYKÓWKA ,,,,,, WIĘC RÓBCIE MOTO I JWEDZIEMY PO DZISIEJSZYM CHLANIU Z PREZESEM MAM OBIECANE 25.000 ZŁ NA ROK 2010 MAX 4 MOTORY Z WÓZKAMI BOCZNYMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 A jestem powiedzmy bardo zniesmaczony planowałem wyjazd do mongoli sponsorowany a jak się okazało na tym forum są same cioty jedynie niejaki Granat wyraził chęć wyjazdu powiem w skrucie 36.000 poszło się je**ć wzięli to gośie co pojechali tylko na ural na nowych moto foto z ich wyprawy zapodam do 3 dni ale panowie z wieńcówką niech nie oglądają Za rok jadę nad Bajkał więc kto się chce załapać niech od razu robi moto ja nie odpuszczę Warunek ...ruskie moto z koszem + 1.300 usd na łebka reszta sponsorzy,czas trwania wyprawy,wyjazdu 30 dni wyjazd planowany 12-15 czerwiec powrót 20 lipiec . Desperaci do pchnięcia moto do rowu w razie poważnej awari mile widziani. powrót tych osób koleją lub samolotem resztę na priwat proszę pisać lub dzwonić 694-128-477 Granat przyjacieli chlałem dzisiaj ze sponsorem i jak mi pokazał zdjęcia i opisy to normalnie wiesz co ..... A JESZCZE JEDNO WŁAŚCICIEL FIRMY ,,, HADYKÓWKA'' JEST MOIM BLISKIM PRZYJACIELEM WYOBRAŻCIE SOBIE JAK TRUDNO BYŁO MU PRZEKAZAĆ MI TAKĄ WIADOMOŚĆ NORMALNIE SZOK WEJDZCIE BARDO PROSZĘ NA STRONĘ ....... WYPRAWY HADYÓWKA ,,, I DOSTANIECIE SZOKU TA KASA POWINNA BYĆ DLA NASSS. CZĘŚĆ Z WAS NIE WIEŻY ŻE MOŻNA ZNALEŻĆ SPONSORÓW NA WYJAŻ POWIEM TAK,,,,, KASA NIE JEST TU PROBLEMEM MOŻNA UZYSKAĆ NAWET 40. 000 NA TAKI WYJAZD TYLKO ŻEBY BYŁO Z KIM. KONIECZCIE ZOBACZCIE STRONĘ,,,,, WYPRAWY HADYKÓWKA ,,,,,, WIĘC RÓBCIE MOTO I JWEDZIEMY PO DZISIEJSZYM CHLANIU Z PREZESEM MAM OBIECANE 25.000 ZŁ NA ROK 2010 MAX 4 MOTORY Z WÓZKAMI BOCZNYMI HIUS chyba wywołałeś mnie do tablicy. Tak jak Ci już wcześniej mówiłem w tym sezonie nie mogę sobie pozwolić na miesięczne wakacje. Mam budowę i cały dzień stoję przy betoniarce, latam troche wokół komina. Duuuuuuuży garaż i salon z kominkiem też jest potrzebny ile można sra* po krzakach. pozdrawiam, ciota z wieńcówką (pół miliona km na moto) Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi