Bartek.M Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Kolejna perełka http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/42e659cb2d7b7ce4.html nieodparcie kojarzy mi się z Jawą 350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Z 900 w akcji: http://img253.imageshack.us/img253/3332/1z900xi3.jpg http://img99.imageshack.us/img99/7666/dscn0416cm3.jpg http://img401.imageshack.us/img401/339/dscn0431vp2.jpgpiekne to z900... chętnie bym takie postawił w swoim garażu. Ale jak narazie jest KZ750R, którym już się kiedyś chwaliłem ale nie w tym temacie, więc pozwolę sobie jeszcze raz :biggrin:http://www.bikepics.com/members/greenknight/82gpz750/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Posłuchajcie, mam taka sprawe, ostatnio na bajzlu szukałem pompy hamulcowej do swojej kawy i koles zaskoczył mnie takim hasłem-a nie taniej ci kupic komplet naprawczy do pompy?-no niby racja, tylko za bardzo nie mam pojecia gdzie? W sklepie? Wiem jak sie kupuje czesci do rusków ale japonia? to nie bardzo, moze do cesarza zadzwonic czy do fabryki????Robi sie to w ogóle? Sorrry ale w tej dziedzinie jestem zupełnym lajkonikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 w większosci sklepów motoryzacyjnych jakie tylko istnieja wpadasz zamawiasz czesc zgodnie z rocznikiem, modelem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 To jest zbyt proste zeby mogło byc prawdziwe:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gobert Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Zajrzyj na Larsson.pl zamów katalog, albo zadzwoń do nich i spytaj. Mają w swojej ofercie komplety remontowe do róznych pomp hamulcowych, może akurat i do twojej będą. Sprawdź najpierw stan pompy, bo może się okazać, że wymiana uszczelek nic tu już nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Do CB 400F kupiłem na ebay.de Do twojej fury też powinny być. Ten zestaw się sprawdził, bo pompa nie działała, a teraz działa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Lipa, larsson nie ma:-( ale juz poczyniłem kroki i bedzie to w koncu jezdzic:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 (edytowane) Lipa, larsson nie ma:-( ale juz poczyniłem kroki i bedzie to w koncu jezdzic:-) A co masz zniszczone? Opowiem Ci "moją historię" :D Kupiłem na jebayu pompę do mojego GSa, podejrzewam że miała te 25-30 lat. Po prostu zdjęta z motocykla, z kawałkiem zapyziałego przewodu :) Na początku wyczyściłem ją z zewnątrz i w środku zbiornika, założyłem i zalałem płynem. Oczywiście ciekła, ale nie ruszałem tego. Pewnego pięknego dnia, mając i tak sporą część motocykla rozebraną, wpadłem na pomysł że ją wyczyszczę. Wyjąłem tłoczek, wszystkie gumki, segery i zabezpieczenia , usunąłem tonę rdzy, skrystalizowanego płynu itd. Stał się cud - nie poci się :D A nie wymieniałem nic. Stare konstrukcje są genialne... Edytowane 1 Grudnia 2007 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Pojawiła sie troche taka jakby alternatywa dla zabytków gdyż niektóre motocykle z chin produkuja na bardzo starym osprzecie japońskim(oczywiscie chodzi o licencje) widać to np. po przełacznikach itp. Wiem ze to moze nie najlepsze wyjscie bo nie jest to full oryginalny wyglad i trwałosc ale jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namiot Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 o szit ale tu ucichło... a mnie właśnie udało się wskrzesić jednego z moich klasyków Kawasaki Z 550 '81r póki co wjeżdżam się w niego... bo nie powiem wymaga to trochę wprawy :bigrazz: w końcu to nie jakiś nowy sztrucel z ABS-em tylko prawdziwy stary rulon :) Pozdrawiam jeżdżących samurajów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Jesli dobrze pujdzie stane sie włascicielem CB 750 z 73roku;) fajny sprzecik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 No to polecam 2 rzeczy:1. zaloguj się na forum sohc4.net - kopalnia wiedzy nt. tej hondy. Nic lepszego w necie nie znajdziesz2. Zapraszam na 2 edycję spotkania starej Japonii we wrześniu :) Powodzenia! Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Wczoraj ogladałem te honde. Pordzewiałe lagi, silnik coś niespokojnie pracuje, strasznie to głośne ale i tak mi sie podoba:P cena za która bym to brał to 3500zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 za mną chodzi ostatnio fourka, ale taka w wersji cafe racer.... :)była taka swego czasu na allegro. stan miodzio, ale jakoś było nam nie po drodze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi